Stefan1908

46

Laatste reacties

Waarom optie tot koop? Zien ze geen toekomst In hem dan? Of een goedkope terugkoop clausule ?!
Haha ja ik doe niet kroegen. 2 kinderen en een duur leven in NL moet er keuzes gemaakt worden he 😜
Is dit ergens te zien? Behalve op feyenoord one
Kan iemand meer over hem vertellen? Is het écht een toptalent of
Zerrouki heeft het niet laten zien, op wedstrijden na waar we een sterkere tegenstander tegen komen als in de cl. Maar tegen psv dan weer geeft hij niet thuis. Vind hem dus niet goed genoeg nee. Hoop op wat beters, we moeten vooruit, niet blijven hangen.
Waarom eigenlijk? We zitten financieel toch best positief?
Is dit de naam waar we op hopen? Kan je niet 15 mil van die 30 gebruiken voor een groter talent of speler die er al staat? Er moet echt iemand komen die direct zijn plek kan nemen toch?
Heeft ook italiaans paspoort!
Het slaat nergens op dat ik als fan hoop dat Feyenoord zo weinig mogelijk betaald en zo weinig mogelijk hoeft af te staan bij inkomend transfer geld??
Ben erg benieuwd naar hem, alleen zullen oud teamgenoten hem nooit afkraken natuurlijk. Maar misschien is het een soort Pelle en werkt het allemaal goed in ons team!
Tuurlijk! Want ik ben voor Feyenoord!
Hoe werkt dit op een iphone haha
Contract liep toch tot december? Hopen als feyenoord nu x stopt met die % doorverkoop.. kost ons een hoop centen, wieffers ook al 15% las ik..
Waarom komt hbo reclame 5 x in beeld? Is daar wat aan te doen?
Eerst tegen engeland? En dan ineens roemenie.. jeetje wat een tekst haha
Wallemark is ook precies niks beter geworden?! Viel me echt tegen in fryslan dit jaar
Een paar miljoen voor hendriks? Toemaar!
Italie heeft zojuist gescoord, dus niet verloren van kroatie
Oke, fair enough, dan zal het zo zijn. Dat t voor sommige clubs oneerlijk is, Is altijd zo geweest. Als je geen europees speelt heb je altijd meer rust dan de gene die t wel doet.
Nou, wat een voordeel, 2 clubs die normaal gesproken en topwedstrijd aan ons zouden geven, zijn nu al kapot voordat de wedstrijd begint. Dat jij dat niet zonde vind van onze topwedstrijden, dat kan. Het zal best ff puzzelen zijn, maar moet haalbaar zijn. Dus ja, zelfs na jou uitleg waar ik niks wijzer van werd. In die 9 mogelijke dagen kan dus op geen enkele manier feyenoord ajax of feyenoord psv gespeeld worden? Dat is dus 100% onmogelijk? Dus ja; onzin
Snap toch echt et probleem niet. Mocht het uitkomen dat bijv psv-Feyenoord valt in een europese week, is toch bevordelijk voor niemand? Wat is het probleem om zo wedstrijd een week later in te plannen. Onzin
Bijlow is Feyenoord verplicht rond deze tijd duidelijkheid te geven imo. Of je blijft komende jaren, of timo word eerste keuze de komende jaren. Ben bang dat timo vertrekt en bijlow nog een jaar blijft (en vast wel weer geblesseerd raakt) en wij geen constante topper in t doel hebben. Kiezen of delen justin!!
Jeetje en zo blijven we rond dwalen daar onderin. Wat een rot regel zo.
Waarom zijn die er allen niet bij?!