StephanK

38

Laatste reacties

Een lintje. Vandaar de naam knvb beker ;)
Ja, zo weinig kijk hebben ze erop. Messi, Ronaldo en Mbappe waren pas de aankopen die goed genoeg zouden zijn voor Feyenoord. Schandalig dat ze dat niet gedaan hebben zeg.
Misschien moet je je aanmelden als scout bij Feyenoord, je hebt er vast meer kijk op dan de mensen die ervoor betaald krijgen. Jonge kerel, nogal druistig maar gevaarlijk genoeg. En nee, dat betekent niet dat ie elke wedstrijd een dikke 8 scoort ofzo.
Vervelend zeg. Nog even de andere 2 verliezen en weer lekker snel terug naar huis komen!
Gelukkig zou hij dinsdag toch niet spelen, blij dat Trauner rust heeft gekregen en er niet in hoefde te komen. Natuurlijk wel zuur voor Nieuwkoop zelf en hoop dat hij snel hersteld is.
Is Mark81 al gespot om z'n fout toe te geven?
Jij zal het als insider wel beter weten. Kijken of je zelf zo'n grote man bent om je fout toe te geven zodra hij officieel afhaakt.
cyfostreams punt com voor NLse streams/commentaar
Of wel, of niet. Verrassend nieuws!
Doei Benfica, opzouten!
En eigenlijk is dat toch echt hoe het is, er is maar 1 ploeg die mag aftrappen ;)
Ja, nog een jaar gehuurd.
Gelijkspel of 1-0 winnen (voor de coefficienten) en Midtjylland moet gewoon lekker verliezen. 3e en Conference League lijkt me echt het beste. 2e lijkt me niet handig met teams als Ajax, Barcelona, Sporting, Sevilla, Juventus in de Europa League.
Een klein stemmetje zegt: "tja, ze willen het allemaal zo gelijk mogelijk hebben toch?" Maar daarna is het enige wat ik me af kan vragen: waar slaat dit op? Nu is er helemaal niks en als ze het zo wel aan mensen kunnen laten zien is er niks mis mee toch? Zoals wel vaker snap ik echt de ballen van de KNVB.
Hoewel het jammer is, is het begrijpelijk dat we verder moeten en niet kunnen wachten op zijn herstel. Heeft enorm veel voor Feyenoord betekend, daar mogen we als supporters enorm dankbaar voor zijn. Mede dankzij zijn werk strijden we niet om plek 8-9-10, maar doen we gewoon weer mee in de top. Bedankt Frank!!
"Arbiter Allard Lindhout deelt de lakens uit." Oke, en wie fluit er? On: Gelukkig geen Gozobuyuk of Nijhuis. Jammer dat Arsenal niet gewoon de wedstrijd kan spelen. PSV krijgt natuurlijk wel vaker staatssteun, nu zelfs vanuit het buitenland :)
Goede zet! Een beetje extra motivatie voor hem om zich nog meer te laten zien. En als ie dan een goed seizoen draait en je wil verkopen, gaat het niet alleen om een goede middenvelder maar ook nog eens om de aanvoerder.
Rangers, Feyenoord, Ferencvaros, Maribor Zou een leuke groep zijn voor Feyenoord.