TheBird1908

0

Laatste reacties

Dit is echt een geweldenaar volgens mij. Doet echt denken aan Sini. Ik kan niet wachten om het nieuwe Feyenoord in actie te zien (Dan bedoel ik onze Zuid Amerikaanse vrienden).
Ik kan echt niet wachten om deze speler te zien. Hoop echt dat het een fenomeen gaat worden in de Kuip.
Ik vind het wel een goede speler. Vond dat hij in de wedstrijden tegen Feyenoord veel vorm gaf aan het middenveld van Twente. Hoop dat de clubs er vandaag uit gaan komen, alleen wel voor minder geld dan voor Timber, want die is wel veel beter.
Helemaal mee eens. Ik denk zelfs kwalitatief nog iets beter dan vorig seizoen.
Bijlow zal niet weggaan. Die wil eerst seizoen 34 wedstrijden keepen, en ook mee met Oranje naar het WK. Zou dom zijn om dat nu in gevaar te brengen.
Als hij zijn oude vorm weer krijgt is hij wel een aanvulling. Goed schot, kan goed naar binnen snijden. Ben er op zich wel blij mee. Walemark en Jahanbaks zijn niet goed genoeg. Alleen moet er wel nog een pure linksbuiten bijkomen.
Ik word wel blij van deze speler, neemt volgens mij wel positieve vibe mee. En eerste acties waren veelbelovend.
Hopelijk komt deze speler, ik hou wel van Zuid Amerikaanse spitsen. Krijg meteen weemoed naar de tijd van Salas, Crespo, Hernandez, Batistuta, Claudio Lopez en onze eigen Julio Cruz natuurlijk :D
Lijkt me wel erg goeie spits, mooi linkerbeen! Dan die Pool er nog achter en dan denk ik dat we er voorin en op het middenveld best goed op staan. Alleen goeie linksback is wel dringend nodig.
JPB is beter dan Alireza. Die gaat gewoon op dezelfde voet verder als vorig seizoen.....