Yver

Yver

438

Laatste reacties

Thomas een zeer goede inval beurt zien doen! Complimenten 👍🏻
Dat denk ik inderdaad ook, maar goed we zullen het wel weer zien vandaag lekker naar het stadion toe zo. Fijne wedstrijd allemaal👍🏻
Credits zat! Maar zoals hieronder ook is vermeld, je moet elkaar wel schep houden! En een keertje wissel speler zijn is helemaal niet erg maakt je alleen maar beter. Hij moet gewoon oppassen dat hij niet naast zijn schoenen gaat lopen gewoon lekker zo doorgaan.
Misschien wat vaker een basis plaats geven ten koste van Giménez. Vind hem sowieso laatste tijd niet zo best meer.
Geert gaat gewoon door, niets aan de hand!🖐️
Die gedachte had ik ook, laat ze maar niet doorgaan. Maar goed we hebben te maken met veel meer spelers die uit andere landen komen! Dus al met al schiet je er toch niets mee op, of Japan en Mexico en de rest moet ook niet doorgaan.
Ow hahaha dacht al😂👍🏻
Waar zie jij donderdag dan?
Klopt en doe je het helemaal goed moet de Hattrick 3x gemaakt worden met rechts links of met het hoofd. Maar de term Hattrick word over het algemeen genomen met gewoon 3x scoren in een wedstrijd.
Phillip Cocu😉
Ik vind het wel een mooi shirt, maar inderdaad gaan ze nu met die aantallen een beetje overdrijven.
Overwinteren doen we sowieso wel! Positief zijn!
1-1 is genoeg! Kom ….. jammer dat we niet in Rome konden zijn, anders hadden we het afgebrand. Klote fluitende Romeinen
Is er geen VAR? 3 man buitenspel! Eerder een rode kaart op Nieuwkoop. Dit gaat nergens over!
Het is jammer, iedereen ziet dat die goal van Wolfswinkel natuurlijk niet oké was nooit een doelpunt! Maar laten we voorop stellen heel veel concurrentie gaat hier punten laten liggen!
Lekker wachten tot de zomerbreak! Hebben hem gisteren weerzien voetballen in de Kuip! Zeker in de winter niet verkopen! Pas na het feest op de Coolsingel 🥳🥳
Zekers wel hij komt uit voormalig Joegoslavië. Zie Wikipedia.
Marino Pusic is Bosnisch-Kroatisch 😉
Het blijft jammer maar goed het is je gegund!
Rotterdam Marriott Hotel
Ik dacht…. We hebben een nieuwe verdediger 🥳
Denk dat een toekomst in Oekraïene op dit moment niet veel zin heeft. Maar ga geen wat je zelf denkt dat het goed is! Succes!
Het is jammer dat de rest het ook goed doet, andere seizoenen was je nu al uitgelopen op de concurrentie! Bij AZ breekt allen Pavlidis potten zodra hij uit gaat vallen zal ook AZ punten gaan morsen. Zelf denk ik dat we voor de winterstop 1ste of 2de staan. Team Feyenoord is geolied!