dannyhekman

53

Laatste reacties

Hij heeft best leuke dingen laten zien. Denk wel dat hij er komt. Is een beetje type spelers als Brobbey. Heel sterk aan de bal en in de lucht, alleen de goals komen nog niet. Bij Brobbey duurde dat ook even. Schrijf hem niet gelijk af. Ik denk volgend seizoen 20/25 goals
Mensen haten echt op Zerrouki. Was vandaag 1 van de beste, maar 1 van de laagste cijfers. Geef die jongen een kans. Begint steeds beter te worden en heeft de potentie om beter te worden dan Wieffer. Moeilijk om te geloven, dat snap ik. Maar het zijn dezelfde soort spelers, alleen wieffer is verdedigend veel beter. Zerrouki is echter beter in lange passes en handelingssnelheid. Tijd zal het leren...
Idd, paar stelletje kneuzen. Speelden gewoon goed, maar jammer van het resultaat. Heb bijna iedereen minimaal een 6 gegeven, maar gemiddelde alleen maar tussen de 3 en 5. Schandalig.
Ik denk Charlie Putino
Wellicht gaat dit om Charlie Patino van Arsenal
Ik snap de negativiteit rondom nana(hoe de spelers hem noemen) ook niet zo goed. Ligt super in de groep en heeft best wat leuke dingen laten zien. Daarbij komt dat Geertruida ook mogelijk nog gaat vertrekken.
Nieuwkoop kan niet echt centraal spelen. Als Geertje blijft kan Kasanwirjo idd wel verkocht worden. Maar zo niet is het wel handig om Kasanwirjo te houden. Is de enige backup die beetje als rechtsback uit de voeten kan
Ik vind hem ook niet eens zo slecht. Prima als backup. Kan zowel centraal als rechtsachter spelen.
Misschien als backup, mits zagreb lastig gaat doen ivm ivanusec
Gimenez zakte ook volledig door het ijs, betekent dat dat euda de voorkeur krijgt? Opzich is het misschien ook beter op gimenez te verkopen, aangezien hij dat hoge niveau niet aan kon.
Beetje overbodig niet? Trauner moet basis. Misschien überhaupt overbodig om nog een cv te halen. Je heb genoeg back ups. Snap dat Beelen nog niet klaar is, maar dat kan wel komen.
Wordt deze gehaald als backup?
Kunnen beter gwn leegverkoop houden. Veel sterkhouders zullen toch weggaan, waardoor de anders sterkhouders waarschijnlijk minder zullen presteren. Krijgen we er volgend seizoen straks niks meer voor. Kijk naar Timber en alvarez. Timber was ooit 80 miljoen waard, doordat hij naast de ligt speelde en daardoor ook goed speelds.
Ben ik zeker met je eens. Heb zelf ook liever Wieffer. Maar stel we krijgen een bod van 25 mil op wieffer, aangezien hij beter is dan reijnders. Dan kun je hem beter nu verkopen lijkt mij. Dan kun je van dat geld eventueel een meer aanvallend ingestelde middenvelder met diepgang halen.
Wieffer beter gewoon verkopen. Super goede spelers, maar 2 dezelfde soort spelers naast elkaar werkt gewoon niet. Je bent een veerman of een kokcu nodig. Liever natuurlijk dat zerrouki niet gehaald was, maar daar valt niks meer aan te doen.
Dat bedoel ik, en het geld is op en je hebt nog schulden. Waarom niet eerst de schulden wegwerken. Lijkt mij omgekeerde wereld. Snap dat de meeste teams schulden hebben, maar hier hoef je niet in mee te gaan Toch een beetje zonde van de kwaliteiten van ueda als hij nagenoeg het hele seizoen op de bank zit.
15 goals is niet verkeerd voor een spits bij heerenveen. Is voor 4/5 miljoen prima als 2de spits. Staat vaak op de goede plek. 10 miljoen voor een 2de spits is nog niet echt aan feyenoord besteed.
Misschien qua variabelen erbij en doorverkoop komen ze wel op die 40mil uit. Als ze een bod van 40mil doen, zullen er ook geen variabele kosten en doorverkoop bij zitten.
Nu hopen dat Kane niet verkocht wordt aan Bayern. Dan wil Bayern zich ook volledig focussen op Gimenez. Kunnen ze mooi tegen elkaar op bieden. Moet zeker tussen de 40 en 50 mil opleveren, anders niet verkopen. Helpt zeker mee dat gimenez zich nu ook heeft bewezen bij Mexico. Vervanger van gimenez hebben we al binnen. Mooi van Hooijdonk als 2de spits halen voor 4/5miljoen. Is beter voor Feyenoord als ze eerst schuldenvrij worden en dan kun je in de toekomst aan prestaties in de Champions League richten.
Bod op Geertruida is al binnen. Toch niet zoon slecht bron
Kan ook uit de voeten als centraal verdediger.
Waarschijnlijk komt er een bod op Geertruida vanaf leipzig, aangezien gvardiol nu op weg is naar City. Heb gelezen dat ze wel 40 miljoen over zouden hebben voor Geertruida, mits gvardiol verkocht wordt. Zou mooi zijn. Lees net dat feyenoord ook geïnteresseerd is in Amadou Diawara. Zou wel een leuke backup zijn achter trauner.
Daar heb je wel een punt. Als je op zoon korte termijn winst kan halen. Hendriks is ook echt wel een topper. Hopen dat die niet weer geblesseerd raakt
Snap niet dat iedereen zo negatief is over hem. Heeft leuke dingen laten zien in de minuten dat hij speelde. Veel te vroeg om deze jongen te laten gaan. Kan echt wel als goede back-up dienen.