firjah

37

Laatste reacties

Minteh opstellen is echt YOLO gaan.
Dit gaat 100% Roma worden natuurlijk vrees ik
Helemaal top! Nu Luts nog
Sws dat we Roma gaan loten.. -_-
'Ik denk alleen aan Feyenoord', zeer wijze woorden van dhr. Gimenez
Wat is er met Tsongui? Zit al paar wedstrijden niet bij de wedstrijdselectie nadat hij vrij sterk begon.
Strooide echt met een aantal geweldige passes, prima speler. Knap ook wel, na nauwelijks in de competitie te hebben gespeeld.
Zou hij beter kunnen worden dan van Persie denken jullie?
Hier in Toscane kijken vanuit een hangmat, echt een ramp.
Kunnen die beiden mee op CL niveau denk je ?
Mag toch hopen als dit rondkomt, dat dit een stuk lager dan 7M uitvalt, liever ni meer dan 4/5. Gok dat dit een klein beetje type Senesi zal zijn, verdedigend, positioneel en passend sterk, maar vreselijk traag. Wat in principe prima is, hij kan tackelen met 2 benen, dus kan in principe Trauner en Hancko vervangen in nood.
Dan verschillen we daarin van mening, ik denk dat gasten als Kuyt, van Persie, Geertruida, Kokcu (om er een aantal te noemen) zeker wel de geschiedenisboeken in gaan. De tijden met de helden die jij noemt en de tijden tegenwoordig zijn niet meer te vergelijken. Dat betekent niet dat er in deze tijden geen legendes kunnen ontstaan. De maatstaven zijn alleen flink veranderd, net zoals de gehele voetbalwereld flink veranderd is.
Eeuwige held ! Verdient eeuwig respect !
Prima toch om zon ervaren gast erbij te hebben, weet precies hoe het is om uit onze jeugd door te stromen. Goeie invloed voor die jonge gasten ook, beetje de Alireza rol.
Hier kunnen we toch wel 50 voor vragen, minstens.. en dan met extra clauses en doorverkoop aub.
Ik zeg doen. Hij gaat hoogstwaarschijnlijk gewoon meer opleveren. En een prikkeling/opvolger voor Santi kan echt geen kwaad. Wel Danilo verkopen dan en zorgen dat er voldoende bekwame buitenspelers komen ook nog dan de komende 2 maandjes
2 mil en we houden 30% van de transfer rechten.
Behalve voor de onder 21, die moeten nog promoveren
Dat passen doen Kokcu en Szymanski wel hoor, eerst even een goede met pit die ook op de 6 positie uit kan. Zerrouki jammer, maar Mannsverk kopen of Vilhena voor een half jaartje huren lijkt me dan prima oplossing.
Overschat?? Juist onderschat. Dit is een van onze sterkste spelers en heeft nog heel veel meer potentie. Kan als hij lang vast ligt meer dan 20mil opleveren, ben ik van overtuigd.
Technisch erg begaafde speler, maar komt flink wat kracht en intensiteit tekort. Ik hoop dat hij snel herstelt en zich nog weet te bewijzen, maar ik vrees dat we deze jongen inmiddels wel kunnen afschrijven helaas. Wellicht dat een club als Utrecht of Heerenveen nog iets voor hem zou willen betalen.
Kleijn er niet bij. Zou die dan meegaan naar Rome?
Is daarna nog verkocht aan Real Madrid. Denk niet dat we die konden betalen idd.. ;). Was wel echt een vreselijk goede speler.
Vindt Dilrosun een prima buitenspeler hoor. Maar ben met je eens dat er in de verdediging en ook op de flank wel wat bij mag ja. Idrissi en Walemark zijn sws niet goed genoeg en Ali is leuk voor op de bank.