Primeur Bevestigd
Esequiel Barco | Bron: RiverPlate | Edit 1908.nl (KayneKVisuals)

RiverPlate | Edit 1908.nl

Transfers

Beweging rond Esequiel Barco

FeyenoordTM

Feyenoord schaakt aan het einde van de zomerse transferwindow op meerdere borden. Eén van de nieuwe namen die momenteel de revue passeert in het Maasgebouw is River Plate-speler Esequiel Barco.

De 24-jarige Argentijn kan als linksbuiten en als aanvallende middenvelder uit de voeten en wordt momenteel door MLS-club Atlanta United verhuurd aan River Plate, wat aanstaande januari een verplichte optie tot koop licht. Zaakwaarnemersbureau Muy Manero heeft mandaat op Barco bij een transfer: het Amsterdamse bureau heeft de 1.67 meter lange Barco actief aangeboden bij Feyenoord.

De agency bracht eerder deze transferwindow Ramiz Zerrouki, Givairo Read en Ayase Ueda naar Rotterdam. Voor algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese is het eenvoudig om opnieuw zaken doen met zaakwaarnemer Fulco van Kooperen, wat ook de directeur zijn eigen belangen behartigt.

Feyenoord zit echter nog altijd voor de volledige 100% achter de komst van Luka Ivanušec aan. De Kroatisch-international speelt deze zaterdag een uiterst belangrijk uitduel, waarna zijn toekomst verder bepaald zal worden. AEK Athene trapt om 20:45 thuis af tegen GNK Dinamo Zagreb voor de beslissende voorronde in de UEFA Champions League. De Griekse club verdedigt daarin een 2-1 voorsprong.

Mocht de Griekse formatie van hoofdtrainer Matías Almeyda de Kroaten elimineren, zal Feyenoord de Ivanušec-deal daags afronden — maar nog niet direct op zaterdagavond na het duel. In dat geval kan ook de vlucht van de Kroaat geboekt worden om de laatste formaliteiten in Rotterdam af te ronden. De deal verkeert zoals gezegd en geschreven in de afrondende fase, maar is nog niet 'signed and sealed'.

De kans is enorm klein dat de Ivanušec deal niet door gaat — en voor dát uiterste geval heeft Feyenoord alternatieven in kaart gebracht, met namen als de bovengenoemde Barco. "Die alternatieven hebben we", bevestigde Te Kloese zaterdagmorgen in het AD. "Maar die wachten ook niet. Straks hebben we niets."

Navraag leert dat River Plate reeds achtenhalf miljoen euro heeft betaald voor de diensten van Barco, die in het verleden ook uitkwam voor Club Atlético Jorge Griffa en Independente. River Plate-coach Martín Demichelis wenst Barco te behouden, wat er in resulteert het kostenplaatje voor Barco al gauw boven de tien miljoen euro oploopt. River Plate is inmiddels op de hoogte gebracht Feyenoord's belangstelling.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Snelheid zat. Denk meer een 10 dus haal die ook maar op ;)
Volgens grote arg media heeft Feyenoord wel een bod neer gelegd voor barco. Dus dit is of was meer dan belangstelling? Jammer deze jongen is beter dan ivanusec
Na de wedstrijd van Exelsior nog meer goed nieuws vandaag.

In de 11e minuut van de verlenging de beslissende goal voor AEK Athene, klinkt toch bijna alsof je tegen AS Roma speelt? Ga er van uit dat het nu goed uitpakt met de komst van Ivanusec, de eerste keus van onze inkoopafdeling, die ze al kort na het vertrek van Orkan op de korrel hadden maar maar niet definitief werd. Komt die Stojkovic nu ook nog als “back-up” voor wanneer Luka geblesseerd raakt? Of maak ik het nu te moeilijk?

Sterkte morgen Dennis.
Nou, Ivanusec gaat niet gebeuren voor de 31ste. Behoorlijk ***.

Kom op AEK
Dan is ie top, maar zoveel geld is er niet. Ze hebben overigens de meeste van deze spelers al langer op het oog, dus waarom niet daarmee begonnen??
One more question today. Where is the best place to watch the Eredivisie? Is it possible to buy a package in the Netherlands? I have a VPN. Does anyone offer the Eredivisie online? I had xs4all so far, but it changed to KPN and there is no such joption anymore. Is there anything similar to xs4all? Yes, I know there are streams, but I'm looking for something in better quality. xs4all was great. Thanks Feyenoorders
If you have KPN, there will be an option to extend your subscription with ESPN package. I dont know how it’s called exactly, you can also ask KPN
Voor diegenenn, die een werkende livestream voor aek-zagreb willen :

https://primasport.one/maxsport1.php
Heeft iemand die belg die overkwam uit Engeland al gezien?.Denk dat dat wel n goede word.Gezien beelen ook gehaald is denk ik dat deze ook bij feyenoord bij de selectie zit vlgd jaar.Vind deze meer ralent hebben.
Is die pot van Zagreb ergens te volgen?
Denk op toto.nl. Moet je wel saldo hebben.
Helaas niet op toto.nl deze wedstrijd
En je hoeft alleen een account te hebben en geen saldo ;-)
Je moet minimaal 10 cent op je account hebben om te kunnen kijken.

Livesports088 is het te zien
..."Wanneer kan ik streaming gebruiken?
Alle geregistreerde spelers die in de laatste 24 uur actief zijn geweest, door middel van het plaatsen van een weddenschap, kunnen gebruiken maken van streaming."...
Nee, ook saldo. Ik heb een account, probeerde het vorige week, maar toen kwam de melding dat ik er saldo op moest hebben.
Zoals ik het lees moet je in de laatste 24 uur een weddenschap hebben geplaatst...
Dat zou kunnen. Dat je saldo moet hebben, óf de laatste 24 uur een weddenschap geplaatst.
https://primasport.one/maxsport1.php
Die heeft al een vriendin denk ik....
https://breakingthelines.com/player-analysis/bitello-gremios-versatile-technician-in-midfield/ ...samen met Stengs en Wieffer of Zerrouki zou je met Bitello wel echt een goed middenveld hebben.
Ja Bitello is op dit moment de ontbrekende schakel
Moeten ze wel eens een keer doorpakken
Ik speel even de droeftoeter-psv-supporter.
Tsjonge wat een klote-elftal hebben wij toch. Die Veerman met die gereformeerde kop van 'm kan er geen hout van. En die Lang hebben we notabene 15 miljoen voor betaald. Altijd geblesseerd en de popi-jopie uithangen. En die lange lijzige ooievaarsnek daar voorin heeft nog nooit kunnen voetballers en dan zet je Pepi van meer dan 10 miljoen op de bank. Wat een hork van een trainer hebben wij toch, denkt zeker dat hij het voetbal heeft uitgevonden. Ja, de fruitschaal, die mochten we hebben maar volgende week komt Rangers deze kant op en het loopt de meesten nu al dun door de broek tegen Vitesse! Vitesse notabene, waar hebben we het over. Wij zouden kampioen worde, nou, schrijf dat maar op je buik! Enzovoort enzovoort...
Afgelopen week 0% druk van Utrecht vanavond helaas een countervoetbal van vitesse denk als ze ballen hebben en geven druk is psv niks p.s gewoon een K U T wedstrijd dus morgen moet feyenoord gewoon ff toeslaan
Ze hadden met rust al met 2-0 moeten achterstaan. Het zit ze allemaal erg mee..
Even gokken....
Óf je bent de Kritisch, óf de Beardguy, óf de Kareldegrote van PSV.
Altijd geweten feyenoordraaf fat je voor psv was
Pisvee heel slecht, maar Vitesse nog slechter helaas 😉
Jij snapt wat ik geschreven heb, begrijpend lezen is een gave die soms zelfs niet voor hoofdscouten is weggelegd. Zonde.
Wat is die idrissi al lang onderweg zeg😂😜
ja die zit naast ivanušec in het vliegtuig. die zit volgens de telegraaf al bijna 3 weken in het vliegtuig.
Is ook een heel trage voetballer... en dan van Sevilla naar Rotterdam...
Wat ik zo lees op Telegram weer geen deal vanavond met Ivanušec (staat ook weer basis)

Hopelijk hakt TK snel knopen door....
Als AEK wint komt ie, anders blijft hij gewoon in Kroatië. Al vaker gezegd het duurd re lang dus gewoon doorschakelen 🤷‍♂️🤷‍♂️
Moeten ze dan geen voorronde EL spelen?
Nee bij verlies voorronde Europa League nog
Nou dan denk ik dat hij in Kroatië gaat blijven
Voor zover ik weet is er al geloot voor de laatste play-off ronde voor de EL, daar spelen de snavels ook in. Volgens mij gaat degene die vanavond verliest direct de EL in.
Dat heeft toch ook niemand beweert dat er vandaag een deal komt? En logisch dat hij in de basis staat anders hoeft hij niet te blijven voor deze wedstrijd.
Dat kan toch ook niet. Het is nu voor hun een wedstrijddag.
Morgen worden er knopen doorgehakt aldus FTM.
Er zou vanavond sowieso geen deal komen omdat hij speelt! Ben benieuwd als zagreb doorgaat of de deal dan ook doorgaat. Als dat niet het geval is is zagreb zn afspraak niet nagekomen en zijn we 1,5 maan aan heg lijntje gehouden
Je laatje toch ook niet zolang in de maling nemen door Dynamo,duurt nu al zolang,mocht Dynamo alsnog doorgaan gewoon doorschakelen op een andere speler!!
Gewoon doorschakelen,hoelang word je nu al aan het lijntje gehouden!!
Ja ze houden hem vast door hem niet op testellen
Jezus die Boscagli.. eerst z'n collega's afkafferen en dan zo'n hopeloos schot en dan ook nog net doen of het nodig was. Wat een vent
Meuelensteen in de gaten houden. Goede speler is dat
Nou, nou. Poeh, poeh. Da's ff wat hè? Onze beoogde concurrent kan ook punten laten liggen. I.i.g. proficiat aan Excelsior 🥳
Vitesse lijkt ons ook goedgezind tot dusver 😉
Maar volledig tegen de verhoudingen in. Psv een kansenregen. Die gaan nog wel winnen helaas.
PSV is overigens verdedigend erg kwetsbaar. Snap niet dat ze daar niet aan het kijken zijn voor verbetering.
Gewoon heel goed dat er alternatieven bekeken zijn, je kunt niet alles naar je hand zetten door er maar een miljoentje of wat boven op te gooien.
Geen paniek. Gewoon logische aankopen doen DtK. Anders krijg je een gemarkeerd elftal. Bitello is logisch en brand je geen vingers aan. Doen!
Die nito of Niro ook wel n goeie speler zit bij Braziliaans elftal.maar zijn nu al 10 spelers inbeeld geweest.Denk puur de druk bij dinamo leggen.
Zo logisch is het tot nu toe niet. We moesten een linksbuiten en een nr 10..Los van de namen is er van alles gehaald, behalve die twee posities.
Het lag vast weer aan het veld🤣🤣🤣
Hop hop! Nu morgen zelf het gas erop.
Voor iedereen die al in grafstemming was vanwege dat onze aankopen zooooveel slechter zijn dan die van Ajax: eat your heart out ✌ we gaan gewoon needoen om het kampioenschap en Idrissi maakt de winnende in de Arena.
Sprekend alsof we sparta uit al met 4 0 hebben gewonnen....
Nee hoor, sprekend alsof ook de concurrenten de boel niet helemaal op orde hebben en punten verliezen en wij dus allemaal niet zo pessimistisch hoeven doen als afgelopen week.
Psv heeft gewoon gewonnen toch? En als we winnen morgen staan we max gelijk aan Ajax toch?
2 2 einde! Hopelijk geeft dit ons brandstof voor morgen.....?!?
Nou psv nog punten verspelen, kunnen we het morgen gelijktrekken!
De wedstrijd is nog niet voorbij niet te vroeg juichen en dat bedoel ik niet verkeerd.
Heb zelf ook vaak genoeg meegemaakt en dan winnen ze alsnog dat cluppie uit 020.
Onze buren uit Kralingen zouden ons nog wel eens een grote dienst kunnen gaan bewijzen.
Wat zouden we van de transferzomer vinden als zowel Barco, Ivanusec, Bitello en Nino nog zouden komen? 😜
Vooral Bitello is een ontbrekend puzzelstukje. Feyenoord ook volop mee bezig.
Eens, ik vind hem eigenlijk de prioriteit, zou ons enorm helpen op het middenveld
Goed om te lezen, hopen dat het lukt
Ik hoop zeer op hem inderdaad! Hopen dat het lukt.
Dus kan zijn dat er dus een Braziliaan en een Argentijn komt ipv 2 kroaten
Om even terug te komen over dat de andere ploegen zo goed hebben ingekocht en wij 4 of 5 de zouden worden🤣🤣🤣Heb je 020 zijn aankopen al gezien die jij beter vindt als de onze🤔

Van dat team is buiten Kudus geen 1 speler die er bij ons in zou staan of we wat aan hebben toch?

Misschien is het allemaal nog niet wat we ervan verwacht hadden.maar we zijn nog steeds 1 van de 2 beste ploegen in de eredivisie hoor
Nou die vielen me idd OOK erg tegen.Man zag er niet uit die demi phoe wat n fout.Maar laten we morgen ff afwachten tegen sparta.denk jij 3 pnt?
Om heel eerlijk te zeggen dacht ik dat tegen Fortuna ook🤣
Ik mis het echte afjagen nog om fouten af te dwingen.Maar dat had vorig jaar ook tijd nodig.

Zorgen dat we de komende weken doorkomen zonder teveel verlies punten en kijken wat na 1 september het elftal gaat worden.

Ook dan zal het nog wel aantal weken duren om echt het spel te spelen wat we willen.
Had gehoopt dat we optijd de boel voor elkaar zouden hebben zodat we evt 3e werden in de cl met n.mooie loting.Maar moet echt nog sws nog 3 bij als idrissi er is.
En kudus gaat weg naar west ham…
Dus het is nog steeds wachten op Gremio,of is er al contact gelegd..
Dat 100%, dit middenveld is het gewoon niet
Inderdaad. Stengs speelt drama en snapt de tactiek niet geheel.
@ftm gaat dit een beetje de goede kant op? Of wacht Feyenoord eerst tot dat iemand weggaat?
Zo’n ontzettende topper. Dat zou goud zijn.
Na het bericht hier veel filmpjes van deze man gekeken en ben daar heel enthousiast van geworden.
En stojkovic we hebben ook geen echte nummer 10 kunnen wel een aantal spelers daar spelen maar zijn van geen nature nummers 10?
@ftm

Echt waar dus al volop bezig om Bitello binnen te halen? Ik dacht alleen bij vertrek Timber.
Maar zou heel mooi zijn als ging lukken schat jij die kans hoog in
Hey Ftm:

Ff een vraagje, hoe is het met stojkovic? En in hoeverre zitten ze vol achter Bitello aan? Het lijkt mij mij toch dat wanneer ze er vol achteraan zitten dat ze hem zo binnen hebben?
Goed om te lezen. Alle vertrouwen in DTK. Deze jongen hebben we nogdig…
Dan zou je een heel ander elftal hebben op papier veel beter in balans.
I probably prefer a priority like Bitello to Minteh, Lamprou, Beeln, Belt. I hope we will move towards quality rather than quantity.
Lamprou is 3rd keeper, who cares?
Beelen is quality, can only get better.
Vd Belt was cheap, maybe he'll make it, maybe not. We'll see.
Minteh is loan and I hope Newcastle pays his salary
Ik zou het overwegend zuid Amerikaans vinden 😄
Dan is ie top, maar zoveel geld is er niet. Ze hebben overigens de meeste van deze spelers al langer op het oog, dus waarom niet daarmee begonnen??
Dit is toch eigenlijk niet mogelijk ivm de verplichte koopoptie van River Plate??
Barco wordt ik niet blij van. Ik woon in Atlanta en bij United is hij nooit echt doorgebroken. Hij was altijd inconsistent, en stukken minder dan andere spelers zoals Almiron (die naar Newcastle is gegaan, goede box to box speler) en zelfs Pitty Martinez die ook niet onomstreden was.
Barco heeft talent, maar is geen box to box, kleine speler en veels te inconsistent….. zie ik zeker als een downgrade versus Samansky, ook versus Stengs en denk ook Ivanuvic op 10
Waarom nu al beweging rond hem als ze 100% zeker zijn dat ivanusec rond komt
Is pas 100% als de contracten getekend zijn.
“Feyenoord zit echter nog altijd voor de volledige 100% achter de komst van Luka Ivanušec aan.“

“Mocht de Griekse formatie (…) de Kroaten elimineren, zal Feyenoord de Ivanušec-deal daags afronden — maar nog niet direct op zaterdagavond na het duel.”

“De kans is enorm klein dat de Ivanušec deal niet door gaat — en voor dát uiterste geval heeft Feyenoord alternatieven in kaart gebracht, met namen als de bovengenoemde Barco.“
Even of topic. Het is een groot wonder dat Feyenoord nog bestaat. Als je vorig jaar en nu zoveel euroos hebt binnengeharkt en volgens Slot nog 2 a 3 jaar nodig heeft om orde op zaken te stellen moet de schuld wel gigantisch zijn. Natuurlijk weet ik dat er de afgelopen twee jaar ook grote uitgaven zijn geweest, maar het grootste deel daarvan was/is voor het aflossen van de schuld. Aan de gemeente heb je nooit iets gehad. Die incasseren sinds de jaren 30 alleen maar om de 2 weken en zitten de bobo's heerlijk op de eretribune hun vingers bij het galadiner af te likken. Die hadden de club toch echt laten barsten als het erop aankwam hoor. Gelukkig zijn we immiddels door Slot, DtK en een flink portie geluk aan het terugkrabbelen.
Verdiep jij je wel ? Schuld valt erg mee. PSV heeft veel schuld. Voor de rest wordt er prima beleid gevoerd.
Maar je weet toch net zo goed als ik hoe de financiele sinds de jaren 70 is geweest, met de periode HCS als hoogtepunt. Toen was het echt bijna excit. Er was toch ook nooit geld voor een aankoop van kaliber.
Dat is nu totaal niet aan de orde.
Ik heb het niet over nu, maar over het verleden. Dat schrijf ik toch ook in mn laatste zin.
Precies ouwe koeien uit de sloot halen kunnen we niks mee
Vooral corona en het stadiondossier hebben een hoop gekost. Daarnaast het jarenlange meer inkopen dan verkopen en je kan zelf de rekensom gaan malen. Dankzij Arnesen, Slot, DtK en de gehele reorganisatie naar een topsportklimaat hebben ervoor gezorgd dat we weer aan het opbouwen zijn. Geef daarom deze mensen het vertrouwen wat ze verdienen. Mijn steun hebben ze in ieder geval. Ook als we dit jaar 3e eindigen en voorronde CL moeten spelen
why bother with unrealistic players?
Omdat de meeste waarschijnlijk geen Pools kunnen
Hij kan wel Ned. lezen en heeft het ook al geschreven.
Oh, dat weet ik dan weer niet.
De paar berichten die ik van Damian heb gezien in afgelopen dagen waren allemaal in het Engels
I doubt anyone wants to read in Polish, and I want to talk to everyone here. Feyenoord is everywhere
Po polsku się nie rymuje, ale nic nie jest silniejsze od tego jednego słowa...
Firstly, little time. Secondly, 8, 9 million is huge money for us. Thirdly, River has a mandatory buyout option.
8, 9 million would already not be an option anymore.
Think Ivanusec costs half??
There is more then enough time..... Bit strange to say that.
If there was not enough time anymore to do business then why keep the period open till 1 sept?
On the last 5 minutes of the last day you still could make a deal.

Do you really think they thow out some names they have not seen before or not have informed about?

River has to buy him yes but apparently there is a mandaat in which he can be sold to others before that time. And held by someone with which Te Kloese has done business before.
Otherwise they even did not have to write this article.
Als we morgen niet winnen moeten we vollebak in de achtervolging om dat weer goed te maken de selectie had al rond moeten zijn ipv dat nu alle zijlen bijgezet moeten worden om nog een goede 10 en linksbuiten te halen
Als, als, als... Als mijn tante een piemeltje had gehad was het mijn oom geweest...
Wat nog vervelender is, is dat volgens vele het lachertje van dit jaar voorlopig al weer voorstaat tegen excelsior en wij met dichtgeknepen billen naar sparta moeten. De posities die versterkt moesten worden waren al lang bekend en we hebben van alles gehaald maar missen in ronde twee van de eredivisie nog steeds de spelers voor juist die plekken
Ik weet het. En ik geloof ook echt wel dat Slot het weer voor elkaar krijgt om er een goed lopend elftal van te maken. Maar hoeveel punten staan we dan al achter?
Met dichtgeknepen billen naar sparta maak je er zelf van he.
Ik heb er gewoon vertrouwen in dat we winnen.
Misschien niet met 5-0, maar eentje meer dan de tegenstander is voldoende
Ajax heeft het lastig bij excelsior
Ik verwacht dat Sparta iets meer de aanval zal zoeken dan Fortuna, waardoor wij meer ruimte zullen krijgen. We staan ook weer met 11 man, dus op papier gewoon een 2tje 😉
Dat verwachtingspatroon voor Ivanusec is gigantisch, de druk op z'n schouders is immens..

Iedereen ziet de jongen als de grote verlosser. Ben benieuwd of ie het aan kan...
Wordt types als jou niet moe van zichzelf?
Je denkt toch niet serieus dat hij nog komt? Zagreb wint vanavond en dan mag Ivanusec komende weken nog niet weg en is het jammer maar helaas.

FTM wordt ook steeds minder overtuigend erover
Ftm is helemaal nergens meer overtuigend over ja over Dordrecht, maar verder weet die net zoveel als de rest. DTK heeft alle lekken prima gedicht.
Dus de rest is allemaal giswerk en de meeste realiteit verloren.
Benieuwd naar jou reactie als Ivanusec woensdag wordt gepresenteerd. Dan is het weer allemaal fantastisch wat hier geschreven wordt.
Toegegeven de "It's happening" was wat trigger happy van Rutger, want hij houdt nu wel iets meer een slag om de arm. Hoewel ik ook benieuwd ben naar een reconstructie. Neem aan dat zo'n artikel over deze transferwindow sowieso nog komt na 1 sept.
Als Ivanusec uiteindelijk komt, reageer ik hier nooit meer
Ik denk dat feyenoord ook moeilijker spelers koopt omdat hun voorkeur toch uit gaat naar multifunctionele spelers. We zoeken geen 8 maar een 8 die op 6 en 10 kan. We zoeken geen linksbuiten maar een linksbuiten die op 10 kan en op 8 etc. Vermoeiend allemaal
Zou deze gozer halen
Wat een topper
Laat dat Zagreb lekker links liggen
Beste @FTM,

Gaat het puur om de CL inkomsten?
Stel dat ze kunnen zeggen (bij uitschakeling), we hebben hem in de ronde hierna nodig om EL te halen.
Om hem volgend jaar te verhuren?
Leuk! Nog een grote naam die niet komen gaat.

Er moet natuurlijk even een naam het internet op geslingerd worden om Zagreb te laten denken dat er een alternatief is voor Ivanusec.
In ieder geval ook een kwaliteit speler. Besef dat we nog 1 of 2 toppers nodig hebben is er gelukkig. Ivanusec of deze jongen en een Bitello of gelijkwaardig en we staan er prima voor. Nino voor Geert eventueel, Stojkovic als extra 10 en een rechtsbuiten uit de hoge mochten we inderdaad kunnen doorselecteren.
Zeer goede speler, @ftm hoeveel procent acht je de kans dat die Kroaat toch niet komt?
Het is toch heel simpel? Ivanusec (een buitenspeler/10) en een all-round middenvelder. Die middenvelder mag ook ouder zijn om geld te besparen, want we hebben genoeg waarde om hem heen.

Ivanusec ~ 10 mln.
All-round middenvelder ~ 5 mln.
Klaar
  • 1
  • 2