Primeur Bevestigd
yv202287yv202287a1a07055

VK Sportphoto

Nieuws

BIJLOW NAAR HET WK · IT'S HAPPENING!

FeyenoordTM

Doelman Justin Bijlow is door bondscoach Louis van Gaal opgeroepen om mee te gaan naar het WK voetbal in Qatar. 

Lange tijd leek het er niet naar uit te zien dat de keeper van Feyenoord mee zou mogen naar het WK: Bondscoach Van Gaal riep Bijlow niet op voor de vorige interlandperiode. De sluitpost mocht destijds nog wel aansluiten bij Oranje voor de penalty-tests.

Bijlow maakte de afgelopen wedstrijden een goede, stabiele indruk. De doelman wist gisteren met zijn team boven Ajax te komen in de Eredivisie, waardoor Feyenoord nu een gedeelde eerste plek bezet; ook sloten de Rotterdammers de poule in de UEFA Europa League als groepshoofd af.

Die prestaties werden recentelijk bekroond met een nieuwe oproep voor Oranje: Van Gaal liet Bijlow terugkeren in de voorselectie van Oranje. Ook Frans Hoek hield de ontwikkeling van Bijlow afgelopen zondag in de gaten bij Volendam-uit.

Het Nederlands elftal neemt het tijdens het wereldkampioenschap in groep A op tegen gastland Qatar, Ecuador en Senegal. Het programma in de groepsfase ziet er voor Oranje als volgt uit:

Maandag 21 november - 17:00 Senegal - Nederland
Vrijdag 25 november - 17:00 Nederland - Ecuador
Dinsdag 29 november - 16:00 Nederland - Qatar

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mooi man heeft hij verdient ook strijder FR🔥
Leuk voor hem (en ons), maar dit telt eigenlijk alleen als hij ook gewoon de eerste keuze wordt.
Lekker. Toch nog een reden om Nederlands elftal te kijken.
Heerlijk en die pisvlek cillesen niet mee
Enorm blij voor hem, het is hem enorm gegund! Nu hopen dat hij eerste keus zal zijn ook, want dat verdient hij. Hij zal Feyenoord op de kaart zetten dit WK.