Bevestigd
bijlow-fortuna

Nieuws

Bijlow tegen Vitesse weer terug onder de lat

Stan

Justin Bijlow zal zaterdagavond tegen Vitesse weer in de basis starten. De 25-jarige goalie is hersteld van een gebroken pols en krijgt de voorkeur boven Timon Wellenreuther, zo liet Arne Slot vrijdagmiddag weten tijdens de persconferentie.

"Justin is heel blij dat hij weer fit is", begon Slot zijn lezing. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat hij onze eerste keeper is. Timon heeft het erg goed gedaan, maar de vorige keer dat Justin terugkwam van zijn blessure, deed hij het ook uitstekend. Alle reden om daar nu ook weer met vertrouwen naar uit te kijken. Hij is fit en oogt fris."

Ook werd Slot gevraagd of het moeilijk is voor Wellenreuther om weer een stap terug te doen. "Ik heb hem voor interlandweekend al verteld dat Justin tegen Vitesse weer gaat starten. Natuurlijk is het lastig voor hem, omdat hij eraan gewend begon te raken dat hij speelde, maar heb vaak genoeg duidelijkheid geschept wie bij ons eerste keeper is."

Dus staat de rasechte Rotterdammer voor het eerst sinds het openingsduel van dit Eredivisieseizoen weer onder de lat. Toen werd het 0-0, thuis tegen Fortuna Sittard.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik had nog ff er mee liever invallen na Roma en vooral niet tegen Vitesse wat nooit winst heeft opgeleverd totaal geen vertrouwen in hou mijn hart vast en dan ook nog savonds
@FeyenoordTM
Vallen er nog interessante namen/bekijkt Feyenoord nog opties voor een RCV voor de komende winter periode ?
Vind Trauner mits fit wel een heel goede speler, maar nu toch iets te vaak geblesseerd/niet helemaal fit.
Ja mag zeker erl een topper van formaat voor Trauner komen helemaal mee eens
Beter een Nederlandstalig simpele/goedkope back-up halen
Totaal onbegrijpelijk dat er zoveel supporters zijn die denken dat het beter is om Wellenreuther te laten staan. Dat moet uit emotie voortkomen, want ik kan er weinig rationele argumenten voor bedenken.

Bijlow is op basis van het verleden heel duidelijk de betere keeper van de twee gebleken, hij is bovendien een geweldige Feyenoorder, vertegenwoordigt een 5x hogere marktwaarde en is min of meer keeper van het Nederlands elftal.

Wellenreuther heeft eind vorig seizoen een paar goede ballen gepakt, maar ik vind hem ook vaak onzeker ogen. Hij maakt weliswaar geen blunders, maar er zijn wel vaak goals waarvan ik denk: mwuah, dat was ook niet top gekeept. Denk Atletico uit, Utrecht uit, diverse tegengoals tegen kleine clubs. En de cijfers laten gewoon zien dat die intuïtie klopt. Hij laat beduidend meer ballen door dan Bijlow.

Hoe makkelijk moet een keuze zijn, vraag ik me dan af?
Denk ff aan de belangrijkheid van de komende wedstrijden nevrt chance a winning team en trouwens Bijlow is geen nr1 meer bij Koeman veel teveel blessuregevoelig
Bijlow staat straks gewoon weer in het Nederlands elftal.
Prima. Gelijkwaardig, misschien wat beter dan Wellenreuther.
Misschien kan Feyenoord, Wellenreuther verhuren aan AC Milan voor een maandje. Effe cashen. Gewoon echt een hele goede keeper geworden na stroeve start.
Nou ff geen gejank meer, en lekker de 0 houden!
Nu is het dan aan Bijlow om eens 50 wedstrijden achter elkaar te spelen en te bewijzen dat hij stabiel genoeg is voor de top.
Toch blijf ik dubbele gedachten houden.
Ik zou nooit iets veranderen dat goed gaat, Daar tegenover Bijlow is Bijlow. Moeilijke zaak.
Ja zelfde dilemma hier inderdaad.
Is van begin al duidelijk, Bijlow is de eerste keeper, is jammer voor Timon. Die zie ik eind van seizoen toch wel gaan, was al interesse vanuit Duitsland en zal niet minder zijn geworden.
Als ik Wellenreuther was zou ik een transferverzoek indienen. Het blijkt dat het onmogelijk is om een concurrent te worden voor Bijlow zijn nummer-1 plek
Ik denk dat Wellenreuther bij het verlengen (dan wel tekenen) van zijn contract heel goed wist hoe de verstandshouding was en nog steeds is. Vorig jaar was Bijlow namelijk al de absolute nummer één voor de staf en dat zal niet veranderd zijn.
Ik zie een hoop reacties waar niet echt bij stil gestaan word dat je in de CL wil je meedoen gewoon twee hele goede keppers nodig hebt.
Ja keepers Erwtjes heb je weinig aan.