Betrouwbaar
yv2022109yv2022109a1b08181

VK Sportphoto

Nieuws

"Twente heeft de vervanger van Zerrouki al in huis"

FeyenoordTM

Feyenoord heeft Ramiz Zerrouki nog altijd hoog zitten. De Tukkers zullen deze winter alleen willen luisteren naar een exorbitant bod.

FC Twente heeft volgens Leon ten Voorde van TC Tubantia de natuurlijke opvolger van Ramiz Zerrouki al in huis. De watcher schuift Irakli Yegoian (18) in De Ballen Verstand podcast naar voren, die zich volgens de watcher laat gelden in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

"Dat is een jongen met een bijzonder levensverhaal. Hij komt uit Georgië. Hij heeft in verschillende asielcentra gezeten met zijn familie. Hij woont nu samen met Ramiz Zerrouki in Haaksbergen. Het zijn een beetje broertjes van elkaar."

In de voorbereiding mocht de 18-jarige middenvelder aansluiten bij de selectie. Yegoian heeft nog geen contract afgedwongen in Enschede, maar ze zien er bij FC Twente wel potentie in.

Twee seizoenen geleden zag de FC Twente watcher Yegoian voor het eerst aan het werk. "Hij zit nu nog in de Academy bij Twente/Heracles. Er zit veel drive in. Je kon dat goed zien op de momenten dat er druk gezet moest worden: Híj́ gaf het signaal aan. Het is een middenvelder met veel drive. Het is Zerrouki in de dop. Als hij zich doorontwikkelt met zijn mentaliteit, dan kan het een heel aardige speler worden."

Ten Voorde betwijfelt echter of Yegoian na de winterstop snel zijn debuut zal maken bij FC Twente. De watcher wacht af of de Georgiër ook mee gaat met De Tukkers op het trainingskamp naar Costa Rica, waar FC Twente het in de afscheidswedstrijd van clubicoon Bryan Ruiz opneemt tegen Deportiva Alajuelense.

Binnen Feyenoord is het nog onduidelijk óf er deze winter een nieuwe centraal verdedigende middenvelder aan de selectie toegevoegd gaat worden. Die knoop wordt nog voor de kerst doorgehakt bij de koploper van de Eredivisie, evenals beslissingen over eventuele verdere versterkingen.

De naam van Ramiz Zerrouki is niet de enige naam van een middenvelder die intern bij Feyenoord valt. Eerder vielen ook de namen van onder meer Máximo Perrone, Nicolas Raskin, Ladislav Krejčí en Sivert Mannsverk. Laatstgenoemde wordt nog altijd nauwlettend gevolgd wordt door de Rotterdammers.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Lijkt me fijn als ze de "optie Zerrouki" nou eindelijk eens loslaten en zich gaan richten op een groter talent dan deze jongen ooit zal worden.
Als Leon ten Voorde z’n mening mag geven begrijp ik waarom de podcast ‘De Ballen Verstand’ heet
Hi @FTM, in je berichten plaats je vaak dat er geen plan is bij Feyenoord en dat het om bestuurlijk gebied niet goed geregeld is (Sjaak troost is nog betrokken bij de transfers etc.). Zou je een item kunnen maken over hoe het bestuurlijk werkt bij Feyenoord en op welke vlakken het mis gaat? Vanaf de buitenwereld lijkt het alsof niet geschikte mensen krampachtig vasthouden aan hun machtspositie, wat Feyenoord natuurlijk niet verder helpt.
Ben ik van plan, maar mensen houden me nog tegen om dit verhaal te plaatsen. Ik wil hier later wel mee uitpakken als de situatie niet veranderd.
krijg zo'n gevoel dat feyenoord weer heel lang gaat wachten en dan uiteindelijk uitkomt bij huurspelers als boadu, kerk, of malen.
Zijn dat verdedigende middenvelders? Feyenoord zit nogal ruim in zijn aanvallers. Overigens is een uitstekende speler als Malen denk ik sowieso onhaalbaar. Het huren van een nummer 6 is misschien nog geeneens een slechte optie zolang het een ervaren speler is die er direct staat. Dan kun je gedurende het seizoen kijken hoe Mats Wieffer en eventueel dermane zich ontwikkelen. Als Wieffer volgend seizoen de nr 6 rol op zich kan nemen spaar je een hoop geld uit waardoor je wat meer ruimte hebt om szymanski vast te leggen. Kun jij je bijnaam ook houden ;-)
Ik ben al 40 jaar supporter en als Feyenoord zo jaagt op een speler en hem dan eindelijk binnen heeft wordt het 9 van de 10 keer niks.

Maar goed, we leven van de hoop.