Bevestigd
wellenreuther

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord bevestigt langer verblijf Timon Wellenreuther

FeyenoordTM

Feyenoord heeft de optie, die was bedongen in de huurovereenkomst met RSC Anderlecht om Timon Wellenreuther definitief over te nemen, gelicht.

De 27-jarige doelman tekent een tweejarige verbintenis bij Feyenoord tot medio 2025.
"Het is zowel voor Feyenoord als voor mij persoonlijk een bijzonder mooi en goed seizoen geweest", blikt Wellenreuther terug. "Ik heb hier snel mijn draai kunnen vinden en ben blij dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren toen ik de kans kreeg. Ik kijk ernaar uit de stijgende lijn na de zomerstop samen door te trekken."
 
Wellenreuther keerde vorig jaar augustus terug naar de Nederlandse Eredivisie waar hij eerder al verdeeld over twee periodes tussen 2017 en 2022 actief was. Bij Feyenoord stond hij - op huurbasis - afgelopen seizoen vanwege een blessure van Justin Bijlow tussen begin februari en medio april veertien officiële wedstrijden onder de lat. In die periode was hij met een aantal belangrijke reddingen van grote waarde voor het elftal dat onder meer de kwartfinale van de Europa League bereikte en enkele weken later de landstitel zou veroveren. 
 
Wellenreuther zal binnenkort zijn handtekening zetten onder het nieuwe contract.

wellenreuther-feyenoord-web

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wat zeer waarschijnlijk ook blijft zijn…
de netten !!!! 😡

https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1137109/te-kloese-heeft-slecht-nieuws-voor-feyenoord-fans-netten-blijven-hangen.html
Hopelijk zit er nog een optie tot verlenging in want 2 jaar is kort. Misschien valt de aankoopprijs mee.
Prima 2e keeper, en met Bijlow blessure gevoeligheid gaat die vast een aantal wedstrijden per seizoen keepen.
Hier had ik niet op gerekend, goed nieuws! Timon zal er rekening mee moeten houden dat hij de tweede keus blijft, maar afgelopen seizoen heeft hij laten zien een perfecte stand in voor Bijlow te zijn.
Heeft bewezen een meer dan goede stand in te zijn. Zeker gezien de blessuregevoeligheid van Justin een goede zet.
@FTM al ontwikkeling op gebied van directie? Zowel technisch als commercieel?
@FTM klopt het dat feyenoord een schjelderup wilt betrekken in de deal met kökcu, of is dat weer totale onzin van die 2 tokkies op twitter.
Is anders een toptalent in Football Manager!
Schjelderup is misschien wel het grootste talent van Scandinavië, dus lijkt me niet dat Benfica hem laat gaan na een half jaar. Gaat Bijlow eigenlijk weg aangezien Wellenreuther ik de bloei van zijn carrière niet 2 jaar op de bank gaat zitten?
Ah daar is VluggeJapie weer. Heeft vorig jaar zoveel onzin zitten verkondigen op FR12. Doet alsof hij insiders heeft en komt geloofwaardig over. Niets anders dan een vervelend persoon die gelovige medesupporters voor de maling houd. Enige die insiders heeft was ‘Piemeltje’ van FR12 met Jorgensen destijds en 1908. 1908 geloof ik echt en heeft zich continue bewezen. Hou je daar lekker aan vast en geloof die andere ettertjes niet.
Eens en die Feyenoord_scout is helemaal een kansloze wannabe. Gelukig heffen dit soort prutsers zichzelf snel op..
Ooooh als Feyenoord hem koopt ga ik zo blij zijn..
Mijn gem op football manager. 100+ miljoen waard in mijn spel nou
Mooi nieuws. Benieuwd of we de komende dagen dagen nog meer in of uitgaande transfers kunnen verwachten? @ FTM???