Primeur Bevestigd
img-6327

@fareschaibi28 [Twitter] | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord enthousiast over linksbuiten Chaïbi

Van de redactie

Feyenoord is onder de indruk geraakt van Farès Chaïbi (20). De Algerijns-international van Ligue 1-club Toulouse is voor de Rotterdammers één van de topkandidaten die geldt als mogelijke versterking voor de linksbuitenpositie.

Feyenoord weet dat de komst van Chaïbi geen gemakkelijke opgave zal worden, maar de mogelijkheden voor zijn handtekening zijn zeker niet kansloos. De eerste contacten zijn dan ook gelegd, al hebben clubs als Eintracht Frankfurt dit ook gedaan. Chaïbi is bij de selectie van Algerije ploeggenoot van Ramiz Zerrouki, die eerder deze zomer een transfer naar Feyenoord maakte.

Eerder werd duidelijk dat ook de ontwikkelingen en kwaliteiten van Keito Nakamura, Crysencio Summerville en Luka Ivanušec nader bestudeerd worden in het Maasgebouw als aanvallende flankversterkingen. Met de belangstelling voor Chaïbi liggen er momenteel vier namen op tafel. Het moet binnen afzienbare tijd blijken wat de beste optie wordt in dit vroege momentum van de transferwindow.

Algerijns international Chaïbi komt momenteel uit voor het Franse Toulouse waar hij tot medio 2025 onder contract staat. Naar inschatting van Transfermarkt vertegenwoordigt hij een marktwaarde van tien miljoen euro. Afgelopen seizoen was hij in eenenveertig officiële wedstrijden goed voor acht goals en zeven assists. De hoop leeft dat er bij de Open Dag een nieuwe sensatie uit de helikopter stapt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik vraag me oprecht af of het in belang van Feyenoord is dat dit openbaar gemaakt wordt.. De naam van deze jongen verschijnt in alle media, internationale nieuwssites nemen het over en zelfs teamgenoot Dallinga reageert er op in VI. Hier kunnen ze bij Feyenoord toch nooit blij mee zijn, lijkt me..
Iemand die heel graag voor 1908.nl wil werken maakt steeds fake accounts aan onder mijn naam, het is gênant en fanboy-achtig gedrag maar het gebeurt echt 😂

We werken aan een oplossingtje, is niet zo moeilijk. Site gaat een fantastische update krijgen binnen aanzienlijke tijd, ook hier worden we alleen maar beter van 👌 tot die tijd even DM’s

Om echt van nep te onderscheiden; control + f op FeyenoordTM

Dat is het echte, authentieke account van mij.
Hoe je het ook op kan lossen is dat je niet meer in de reacties reageert maar per week een greep van vragen pakt en daar in een topic op reageert. Scheelt je ook heel veel tijd naar mijn idee.

Zo deed VI dit ook ooit met Johan Derksen, zal je niet met de snor vergelijken verder 🤣
Nou.. hij komt heel goed weg, met een snor
Vier kandidaten maar ik zie nie sterre
Naar mijn inschatting komt hij snelheid te kort..
En z’n balbehandeling is ook niet altijd even goed..

Ik zeg nog altijd Sahraoui van Heerenveen…
Of Naci Ünavär…
Schijnt dat FC Twente daar nu werk van gaat maken..

Uiteindelijk krijgen wij Idrissi weer.
Laat Ayoub daar spelen. Piepjong maar beresterk.
Dus haalt t niet zoals al die kleine behendige net niet aanvallers
Teleurstellend filmpje. Kan me niet voorstellen dat je hier 12 miljoen aan uitgeeft.
Het valt me op dat er niets te horen viel in de podcast over Vasic.
41 wedstrijden in de benen afgelopen seizoen vind ik positief, zegt iets over zijn fitheid. We zoeken spelers die niet alleen goed kunnen ballen maar ook die het volle programma aan kunnen.
Klopt, al is dat moeilijk zo te peilen. Bijvoorbeeld Hartman, die speelde afgelopen 2 jaar nauwelijks en kan het programma nu gewoon aan.
Ik hoop maar dat de mensen die erover moeten beslissen andere beelden hebben gezien want dit is niks bijzonders. Dan kun je niet zo goed weer voor Idrissi gaan.
@FTM speelt er een mooie transfer wat je nog niet met ons mag delen?
Is dit die goede speler met de hoge transfer waarde waar iedereen het over had?
Ben je kwijt met de africa cup net als zerrouki is niet echt een voordeel
Is Brenet reëel? Of gaat Twente weer zo hoog in de boom zitten?
Juan José Mina González als toekomst aankoop voor de rechtsback positie
@FTM Tallas Magno een optie? Of is die financieel niet haalbaar?
die zie ik ook liever komen , lijkt dat hij niet haalbaar is , ben ook benieuwd of hij op de lijsjes staat enof betaalbaar
In de podcast zei FTM dat het “een optie” is
Feyenoord speelt champions league maar durf niks te investeren het moet allemaal zo goedkoop mogelijk haal gewoon spelers waar mee je punten kan pakken in de champions leuge anders word je roemloos uitgeschakeld net als in 2017-2018 0f net als de rangers
Ja, je hebt gelijk, waarom halen ze niet Mbappe, Cancelo, Gundogan? Dat zijn CL waardige spelers. Echt typisch Feyenoord weer dat ze dat niet doen.
Je hebt groot gelijk, we hebben al 2 seizoenen klote spelers gehaald!
Man, ga toch eens rustig in de tuin zitten en vertrouw een beetje op het beleid. Niet elk gerucht is waar.
Deze reactie had ik ook op Fr12 op Ron 433.die had exact dezelfde woorden, dus je bent of dezelfde persoon of je jat gewoon de tekst.
Maar het budget om spelers te kopen is maar 23 miljoen wat te Kloese zei... Dat is dit jaar vrees ik nog steeds onze handicap
Neemt niet weg dat CL ervaring gewenst trouwens
Begrijp niet dat best een aantal hier zo makkelijk om de tuin te leiden is door een trol, die het vak trol nog onder de knie moet krijgen, als je er daar tien van aan elkaar plak is het nog erg karig allemaal..
Leuke naam weer, allemaal tevergeefs alleen als eintracht interesse heeft. Je weet nu al dat idrissi uiteindelijk komt
Dus dat..
Wachten tot de laatste week of de slotdag van de transfermarkt en huren Idrissi weer.
@FTM

Ben jij en/of Feyenoord bekend met deze speler?

Ernest Appiah Nuamah 19 jaar oud (2003/11/01) 178cm lange linkspoot van Nordsjaelland wordt gebruikt als een dynamische spits, een naar binnenkomende aanvaller, een afmaker, een klassieke vleugelspits en als schaduwspits.

https://youtu.be/lV8yYk8J7JM

Zijn huidige marktwaarde ligt tussen €2.0M en €3.5M heb ik begrepen. Misschien wel een hele leuke optie en tamelijk goedkoop.
Ik kan jou vertellen dat deze jongen niet goedkoop is.
En ja, hij js bekend met deze naam, word hier namelijk veelvuldig gevraagd
Nordsjaelland werkt samen met 020, die krijg je echt niet voor een leuke prijs, eerder de dubbele hoofdprijs als hij niet nodig is bij 020.
Ik heb het ook al meerdere malen aan hem gevraagd, deze jongen moet wel degelijk heel veel kosten. Nordsjaelland heeft een samenwerkingsverband met 020 en mochten we hem dus willen zal het erg snel met perfecte timing moet gebeuren, echter is de kans wel heel klein dus: ten eerste moeten we doorpakken voor hem en ten tweede moeten we dus enorm snel handelen.
Is doorpakken en snel handelen niet een beetje hetzelfde dan?
Fulham richt zich niet alleen op Ocampos, maar ook Feyenoord-verdediger David Háncko staat op het lijstje van potentiële versterkingen. Hetzelfde geldt voor Igor (Fiorentina), die eveneens links achterin uit de voeten kan. Beide spelers worden gezien als mogelijke vervanger van Antonee Robinson, op wie het prijskaartje van meer dan veertig miljoen euro is geplakt. Eerder viel ook de naam van Joshua Brenet ook al concreet op Craven Cottage.
Maar dan gaan ze een speler voor 40 miljoen verkopen om er een duurdere speler Hancko voor terug te halen... 😀
Goede speler, maar lijkt mij niet het type dat makkelijk een paar man voorbij speelt. Goede techniek, maar ook meer een middenvelder spelend op de flank
Nou nou , als jij dat zegt...ik hoop dat t niet doorgaat..
Een hoop gedribbel maar weinig effectief in het filmpje dan... Ken de speler in kwestie niet dus kan niet oordelen, maar ik ben niet echt gecharmeerd van de compilatie. Dilrosun kan ook leuk dribbelen maar heeft geen voortzet, en maakt zelden een doelpunt. Maar hij kan zich wel goed ontwikkelen onder Slot...
Als Santiago daadwerkelijk wel zou gaan vertrekken is het wel opmerkelijk dat we niet 100% hebben doorgepakt op Pepi. Lijkt mij een ideale opvolger in dat geval
Ja maar je wil daarachter ook alvast zijn opvolger hebben als Santi daadwerkelijk al verkocht is.
ik zie liever tallas magno komen , al ben ik bang dat hij te duur is voor ons
Zo dit zou geen verkeerde optie zijn. Geldt in Frankrijk als 1 van de grotere talenten dus vraag me wel af of ie echt haalbaar is. Maar niettemin mooi om te zien dat Feyenoord kennelijk deze categorie spelers kan overwegen.
dit is zeker de minste van de 4
Lekker oordelen wanneer je niks weet, zo mooi van al die ‘huiskamerscouts’
@FTM denk je dat Zerrouki een rol zou kunnen spelen in de keuze van deze jongen om naar ons te gaan in plaats van naar bijvoorbeeld Eintracht?
Ben je straks in Januari weer een paar spelers kwijt met de Africa Cup🙈
@FTM Welke van de 4 buitenspelers denk je dat het uiteindelijk wordt, gewoon op gevoel afgaande.
Je weet wie ik vanmorgen nog het meest realistisch noemde
Is dat echt een grote versterking? Bedragen lagen niet zover uit elkaar toch? Misschien is dan voor een andere speler net iets meer betalen als dat de beste is niet zo dom
@FTM je zou ooit bekend maken wie die donkere jonge talentvolle nummer 6 zou zijn. Kan je nu wel eindelijk zeggen om wie het gaat.
Ibrahima Bamba, reeds een transfer gemaakt (naar Qatar, begrijp ik dus niets van)
Wel echt een uitstekende speler die Bamba, ging is geloof ik voor in totaal een transfersom van 10 miljoen naar Qatar gegaan op zijn 20ste.. die heeft dus echt totaal geen ambitie.
@FTM wat zou deze jongen moeten kosten, 11 a 12 miljoen of zoiets? En ziet men hem binnen Feyenoord ook als een betere variant van Idrissi, omdat hij zoveel naar binnen komt en meer voetbaleigenschappen heeft die idrissi ook heeft
@FTM gaat Feyenoord doorpakken met Ivanusic? Lijkt mij dat de Slot het meest enthousiast van hem wordt. (en de fans ook)
Als je dan toch een flinke investering doet... zou ik de beste van de 4 pakken.
Ik doelde meer op te duur. Ik denk dat hij al gauw 15 miljoen moet kosten en ook een heel fors salaris zal eisen
Lijkt mij dat we de Champions League in moeten en er dus echte versterkingen nodig zijn. En als we die niet kunnen betalen zullen we meer geld moeten vragen voor de spelers die we verkopen of andere bronnen van inkomsten aanboren
Het berichten over geruchten en weetjes is toch echt iets anders dan het op de stel van TD Feyenoord gaan zitten. En dat doet onze Rutger helaas steeds meer. Jammer en heeft ie ook niet nodig😉
Vertel, wat doe ik mis? Ik breng alleen maar feitelijke dingen, het is aan de supporters om daar wat van te vinden. Zint het je niet?
Oei sorry, de onaantastbare mag niet kritisch beoordeeld worden…..😇😭
Er was hier een faker, bewijst eens te meer hoe obsessed mensen zijn 👌😁
Makkelijk excuus haha, we gaan het allemaal wel zien. Ooit haha
Hahaha wat een gekkigheid allemaal..
Misschien een ideetje om een vinkje oid achter het officiële account te zetten?
@FTM Perongeluk je mond voorbij gepraat over Santi?
Ramazani als oude ‘bekende’?
Klopt het dat je schreef dat Gimenez in verregaande gesprekken is met top 5 Premier League club? Die comment zou nu verwijderd zijn?
Nee fakers, lekker laten. Als het nieuws zo boeiend was hoor je het wel in een podcast of schrijven we een artikel
Als er een stukje geweid wordt aan met alle respect Guus Baars die op het punt staat naar Dordrecht te vertrekken, dan zal er toch ook vast een veel uitgebreider stuk geweid worden aan Santi als die onderhandelingen gaande zijn, maar klopt niet veel van en is zie ik al ontkracht.
Voel jij je eigen wel een heel belangrijk soort tussenpersoon hé....tis werkelijk waar belachelijk hoe de meeste mensen doen of dat jij een soort van waarzegger bent van een pauper kermis ergens achteraf
Oh nee ik ben, zoals een keer of 10x aangegeven in de podcast, even veel waard als Tonvanengelen en Jan Peter Balkenende. Het interesseert mij niets, we zijn allemaal gelijk en lees wat je wil lezen
Als je die podcast gezien heb zul je zien dat hij meerdere keren aangeef dat zijn mening niet relevant is, heb het vermoeden dat je niet eens weet waar deze topic inhoudelijk over gaat.
Zou er ook een soort FTM kerk gemeenschap zijn ....waar je kunt bidden voor nieuwe spelers ?
Deze jongen is misschien niet de snelste, maar z’n dribbelvaardigheid, overzicht en passing ziet er wel goed uit in deze compilatie.
@FTM dessers als vervanger van gimenez dat kan toch niet waar zijn?
Je stuurde toch een bericht, dat ie met (verregaande) onderhandeling is met een top 5 premier league club is?
Let op, dit is weer een nep FTM (kijk naar het lettertype!)
Thanks! Vond het al een vreemd bericht
Hij lijkt niet heel veel snelheid te hebben… op de beelden
@FTM gaat het bij Idrissi dan om wederom huren of echt definitief overnemen? En verwacht jij zelf dat Gimenez blijft ?
Gimenez blijft gewoon nog een jaar minimaal, er is geen enkele topclub die hem gaat kopen voor meer dan 25 miljoen.
Iedereen heeft gezien wat Gimenez presteerde tegen subtop Roma en in de interlands van Mexico, die jongen heeft nog tijd nodig.
Ftm reageert hier 10 min nog dat Santi in verregaande gesprekken is met een top 5 premier club en ik vroeg of we minimaal 40 miljoen gingen vragen waarop hij reageert: 🎖️ en toen nog iets erachter
ftm kan schrijven wat ie wil, er zijn geen gesprekken, met City, Arsenal. United , Newcastle of Liverpool
Dat weet u? (Zou fijn zijn) Of is dat een veronderstelling?
Het is net zo'n veronderstelling dan te schrijven dat die gesprekken wel plaatsvinden.
Waarom zijn de Gimenez - Premier league club berichten weg?
Hij heeft alweer spijt van z’n berichten
Misschien zijn mond voorbij gepraat in het enthousiasme?
Haha was ik niet, laat gaan. Prachtig die obsessie van internet trolletjes. Goed voor het verkeer ook 👌
@FTM dus (vooralsnog) geen onderhandelingen met een grote PL club voor Santi?
Ben benieuwd wie er uiteindelijk gaat komen, droom zelf stiekem nog steeds van Noa Lang
Wat heerlijk dat we nu al een paar jaar zo’n goede scouting hebben, van Diemers, Johnston, Kelly en vooral veel bord op schoot scouting gaan we ineens voor echte talenten!
Het is hoe dan ook zeker dat Feyenoord een fors bedrag (voor feyenoord begrippen) gaat neerleggen voor de aanstaande linksbuiten. Zou dan altijd voor Ivanusic gaan, omdat je met hem de meeste zekerheid hebt.
@FTM wil slot wel Afrikaanse spelers hebben

Ik dacht dat je laatst wat zei daarover
Ik denk niet dat je een Algerijn geboren in Frankrijk en de hele jeugd spelend in Frankrijk kan vergelijken met een type Baldé of Minteh.
Kan iemand mij meer over hem vertellen? Vind hem op het filmpje niet zo heel bijzonder eerlijk gezegd. Niet super snel volgens mij. En qua acties vind ik het wel mee vallen. Of zie ik dit nu verkeerd
Heb hetzelfde. Ik kijk nooit naar de Franse competitie. Ga dus af op deze beelden maar echt indrukwekkend zijn ze niet. Maar compilaties zeggen ook niet zoveel.
Compilaties zijn meestal wel het beste van wat ze kunnen. Als het daarop al niet veel voorstelt.....
Ik vind de Franse competitie niet echt hoog niveau en in die context vind ik dit filmpje niet overtuigend. In vergelijking met Summerville, die je in zo'n video 3 man voorbij ziet lopen, valt het zelfs tegen.

Als we dan ook kijken naar Dilrosun die een goed seizoen had gedraaid in de Ligue 1 maar uiteindelijk toch tegenviel, hoop ik op Ivanusec of Summerville.
Klopt wat je zegt. Maar ik heb dan nu beide O21 wedstrijden gekeken waar Summerville bijna alles heeft gespeeld, en ik vond hem daar erg tegenvallen. Hoeft ook niet zo heel veel te zeggen, maar ook in Engeland heeft hij gemiddeld genomen niet heel veel assists / doelpunten gemaakt.

1834 minuten, 5 assists, 6 goals.

Ter vergelijking Paixao:

1609 minuten, 9 assists, 6 goals.
Je hebt het wel over de premier league waar zelfs degradatiekandidaten de beste verdedigers kopen uit de eredivisie haha.. Ook speelde Summerville in een elftal wat los zand was en meerdere trainers moest wisselen. Dus het feit dat hij op jonge leeftijd 11 G/A heeft is gewoon erg knap. Had je paixao daar neergezet had het een stuk slechter uitgezien...
Paixao in Nederland en Summerville in Engeland..🤔
Dat hoef jij ook niet te beoordelen, daar hebben ze bij Feyenoord mensen voor die er verstand van hebben.
Hoe zit het met Aljosa Vasic die door DiMarzio in verband wordt gebracht met Feyenoord?
Is dit niet meer een speler voor centraal op het veld?
Leuke speler en erg jong, maar ik denk qua pure kwaliteit op dit moment de andere 3 namen verder zijn.
  • 1
  • 2