Primeur Bevestigd
roma-web

Europees

Gedupeerden vak Z krijgen mogelijkheid andere plaats te kopen

FeyenoordTM

Donderdagmorgen werd via deze site bekend dat Feyenoord vak Z sluit voor het aanstaande thuisduel in de UEFA Europa League tegen AS Roma. Aanleiding voor de maatregel is het aanstekerincident tijdens Feyenoord - Ajax (1-2) in de halve finale van de KNVB Beker.

Hoewel de club officieel nog niets gecommuniceerd heeft, kunnen gedupeerde seizoenkaarthouders van het bewuste vak momenteel al een nieuw kaartje halen voor een ander vak naar keuze. Het reeds uitgegeven geld wordt door de club teruggestort.

Feyenoord trapt het thuisduel tegen AS Roma op donderdag 13 april af om 18:45; een week later staat op donderdag 20 april 21:00 de return op het programma. Mocht Feyenoord uiteindelijk doorgaan, speelt het in de halve finale van het Europese toernooi tegen de winnaar van Bayer Leverkusen - Union Sint-Gillis.

Screenshot van de huidige beschikbaarheid voor Feyenoord - AS Roma:

screenshot-huidig-aanbod-kaartverkoop-feyenoord-as-roma

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mogelijkheid om andere plaats te kopen??

Kunnen ze aanstekers gooien vanuit uit een ander vak.

Goed geregeld weer en heeft geen enkele zin
Gister stond ik gefrustreerd te wachten tot ik naar binnen mocht, wedstrijd begon al. Achteraf mazzel dat ik laat was, mijn longen kunnen niet zo best tegen dikke rook ….

Kom bij mijn vak J, zegt zo’n steward (aanlooptrap stond stampvol) : het zit vol jullie kunnen naar GG … wat denk je zelf pipo ??? Ik betaal 47,50 voor mijn eigen plaats dus ik ga daar zitten ook. Ga sowieso niet naar de tweede ring klimmen. Ben doorgelopen en met mij velen die ik alle wedstrijden op J zie zitten. Mijn plaats was dankzij mijn vaste buren nog vrij.

Vervolgens kan ik de halve wedstrijd staan omdat ze de trappen niet vrij kunnen houden. Stond een partij volk uit de Y vakken (raakte aan de praat en vroeg er netjes naar) die daar weer niet op konden omdat het vol was … wat een beleid.

Stikte ook weer van de kanslozen die enkel de woorden ****** en ***** uit hun doorgesnoven snavels krijgen .. in de competitie zijn die er nauwelijks.

Europees is J altijd drama als het uitverkocht is dus ik sla Roma mooi over, ga geen duur kaartje kopen om vervolgens te moeten staan om maar iets te kunnen zien en dan ook nog eens tussen een stelletje randdebielen.
Het wordt hoog tijd dat men daar eens leert een wedstrijd te organiseren, macht van de straat regeert, walgelijk.
Dat bepaal jij niet. Jij wilt de hele wedstrijd staan, prima, voor mij is dat helaas niet weggelegd.
Huur 1000 potige beveiligers in om de gele zijde in bedwang te houden. Niet dat er 1000 potige beveiligers te vinden zijn...
Ja die stewards die er nu lopen .. respect hoor dat je het doet, maar de meesten komen net van het kinderdagverblijf, maakt echt geen indruk.
Ik ken die eikel niet die de bewuste aansteker gooide naar Klaasen, en ook niet hoe hij leeft... wel zorgwekkend dat ik bij mijn regelmatige bezoeken aan De Kuip te maken heb gehad met opgefokte mannen die op station Zuid aan het blowen zijn en daar al zichzelf aan het 'opladen' zijn met al dan niet bier en zich redelijk a-sociaal uitlaten naar iedereen, ook eigen Feyenoord aanhang. Met ogen zo groot als schotels komen ze uiteindelijk toch binnen. Vreemd, want bij controle zou hier ook echt naar gekeken moeten worden. Feit is dat mijn zoon inmiddels hier geen plezier aan beleefd en ook niet meer gaat. Net zo zorgwekkend de geluiden van 'medesupporters' die dit allemaal vinden meevallen. Een pot voetbal alleen is het niet, het afhaken van potentiële sponsoren (en die brengen gewoon serieus geld mee) dan wel op zwarte lijst komen te staan bij o.a. UEFA zou ons Feyenoord zomaar eens in een heel diep dal kunnen duwen. Deze randzaken horen niet thuis in en rond het door ons zo gekoesterde stadion in Rotterdam. Amen.
Clubleiding valt genoeg te verwijten in deze kwestie. Eerst in de competitie wél; vervolgens in de beker géén netten. Beslissing zal ongetwijfeld onder druk van ESPN zijn genomen, maar je weet dat je er gezeik mee op de hals haalt. Lijkt me. Met de inachtneming dat dit een avondduel was, kon je er helaas vergif op innemen dat er voorwerpen richting het veld zouden gaan.
Bullshit.
Er is er maar 1 verantwoordelijk. De persoon die met aanstekers gaat gooien.
Jouw reactie is nu precies het onderliggende probleem. Het is altijd de schuld van een ander, vooral geen eigen verantwoordelijkheid nemen.
Dat is echt wel gedachtegang van iemand uit 1968. Als je weet dat de kans bestaat dat zoiets gebeurd, dan moet je maatregelen vooraf nemen.
Dat kan zijn.
Neemt niet weg dat diegene die gooit de schuld heeft. Niemand anders PUNT
Het gebeurd dus echt.... Je gaat het gedrag echt goedpraten had ik toch gelijk dus toen ik dat gisteravond en vanmorgen postte. Wees eens een echt supporter van de club en spreek je uit TEGEN dit... Ipv het maar normaal te vinden
Er is eerder zelfs een artikel op deze site verschenen waarin eerder wangedrag werd goed gepraat... Onder een titel als zoiets van "het echte verhaal/wat er echt gebeurde"...
Over die uitwedstrijd bij Sturm Graz volgens mij
Heb het artikel nu inderdaad gevonden... dank!
Had het overigens verkeerd wat betreft de titel, maar de inhoud van het artikel blijft opmerkelijk... Zie ook dat we er toen beide al op gereageerd hebben ;-)
Dit slaat werkelijk nergens op. Vak Z dicht maar wel de mogelijkheid om ergens anders te gaan zitten. Zo los je het probleem niet op in mijn ogem
Nee je verplaatst het door t hele stadion heen
Waarom zouden de mensen die niets gegooid hebben niet op een andere plek in het stadion kunnen plaatsnemen ?
Stel er zou aan de Olympiazijde wederom geen net zijn, dan maak je het in ieder geval al een stuk lastiger om het veld te bereiken met een gegooid voorwerp.
Tevens zal er nu toch echt iets moeten gebeuren; netten rondom het veld, geen uitsupporters tegen Shakthar, Noordzijde dicht tegen Shakthar, Feyenoord aanhang mag Rome niet in, geldboetes voor Feyenoord, etc.
Feyenoord wordt benadeeld in allerlei opzichten en dat kan toch niet de bedoeling zijn ? Er moet iets gebeuren.
Vanuit andere vakken is het lastiger zo niet onmogelijk om iets op het veld te gooien.
Dus wat jij wil zeggen is dat iedereen die een kaartje heeft gekocht voor Vak Z voor Feyenoord - Roma niet meer welkom is, omdat er 1 iemand is die bij Feyenoord tegen de joden wat op het veld gooit dat toevallig tegen Klaas aan komt
Haha alsof ze vanaf andere vakken níet gaan gooien zeker? Wat een kansloze organisatie zeg, echt waar. Verban die maffies gewoon levenslang uit elk stadion in Nederland.
Niet alleen uit de Nederlandse stadions gewoon niet welkom nergens niet
Wel mooi dat je hebt gewacht tot 19:08 met je reactie.
Haha dat is per ongeluk heb in de boosheid echt geen aandacht een klok
Vanaf andere vakken haal je het niet of er staat een net voor ...