Betrouwbaar
idrissi juichen na goal

VK Sportphoto

Transfers

'Idrissi tekent voor twee jaar bij Pachuca'

FeyenoordTM

Oud-Feyenoord aanvaller Oussama Idrissi gaat zich voor de komende twee seizoenen verbinden aan het Mexicaanse Pachuca. Dat meldt het Algemeen Dagblad maandagmiddag.

De 27-jarige aanvaller was transfervrij nadat zijn contract bij het Spaanse Sevilla was ontbonden. Feyenoord was afgelopen zomer nog concreet voor de Marokkaans-international, maar daar werd op aanraden van de Raad van Commissarissen een stokje voor gestoken.

Chaco Gimenez, de vader van Santiago, tipte Idrissi vervolgens Pachuca. De Mexicanen hebben daarop knopen doorgehakt en Idrissi voor de komende twee seizoenen over de streep getrokken. De linksbuiten hield afgelopen week nog zijn conditie op peil bij Feyenoord onder-21.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zo, die had het even anders voor zich gezien. Zo’n vier maanden geleden kampioen geworden, daarna interview geven met ‘als club wil je een speler van de kampioen halen lijkt mij’ om vervolgens je contract verscheurd te zien worden en mee te trainen bij het O21 team van dezelfde club waar je vorig seizoen kampioen mee werd.

En dat alles om op je 27ste te tekenen in Mexico.
Bizar he, moet een paniek actie zijn. Heeft te lang op Feyenoord gewed en toen dat niks werd was de markt opeens gesloten.
Maar dan zou ik gewoon op de winter window wachten en naar Arabie gaan. Klinkt thuis in Marokko denk ik ook stoerder dan voetballen bij chihuahua
Hij is transfervrij en hoeft op geen enkele window te wachten.
Blijkbaar is er, zelfs in Arabië, geen club die hem hebben wil. Ook al was er eerder wel interesse, waar dus niet op doorgepakt wordt.
Die Mexicanen nemen hem alleen maar op het woord van papa Gimenez, die waarschijnlijk een leuk hoogtepunt filmpje heeft laten zien daar.