feyenoord-psv-alexandersl-26

Nieuws

Jahanbakhsh keert met hamstringblessure terug naar Rotterdam

Karst

Alireza Jahanbakhsh zal deze interlandperiode niet meer in actie komen voor Iran vanwege een hamstringblessure die hij opliep in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Hongkong. De Feyenoord-aanvaller zal de wedstrijd tegen Oezbekistan moeten laten schieten, zo meldt journalist Hatam Shiralizadeh.

Shiralizadeh geeft aan dat het om een 'lichte hamstringblessure' gaat, wat nog onduidelijkheid schept over het eventuele missen van wedstrijden voor Feyenoord. De Rotterdammers staan voor een belangrijke periode met wedstrijden tegen onder andere Atletico Madrid en PSV. Deze duels zijn cruciaal om zicht te houden op prolongatie van de landstitel en voor overwintering in de Champions League.

Jahanbakhsh heeft gisteravond bevestigd dat hij geblesseerd is geraakt en dat hij een scan moet ondergaan. "Ik maak me zorgen omdat we een wedstrijd tegen Oezbekistan hebben, en met mijn club staan we tegenover Atletico Madrid." Na onderzoek is gebleken dat de 30-jarige vleugelspeler moet terugkeren naar Rotterdam en de wedstrijd tegen Oezbekistan niet kan spelen.

Delen

Reacties

Maar gelukkig hebben we Dilrosun nog!

๐Ÿ˜…๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ
๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜กwilde dat interlandwedstrijden op andere momenten gespeeld konden worden. Voor ons staat er zo ontzettend veel op t spel. Baal stevig๐Ÿ™
Kut interlands!!!Gerrie geblesseerd terug, Ali geblesseerd terug๐Ÿค”๐Ÿค”