whatsapp-image-2023-10-03-at-132231

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

'Problemen achterhoede Atlético worden groter; José Maria Giménez twijfelgeval'

Moreno

Atlético Madrid is tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord niet op volle oorlogssterkte. De Madrilenen hebben met name in de achterhoede meerdere afwezigen, waar nu naar alle waarschijnlijkheid ook steunpilaar José Maria Giménez bij komt, meldt Marca.

Giménez viel tijdens het met 3-2 gewonnen duel tegen Cádiz van zondagavond nog in. Hij speelde een halfuur mee, maar liep daarin een lichte spierblessure op. Het is alleen nog niet helemaal zeker dat de ervaren centrumverdediger niet kan spelen. Vanmiddag zal hij opnieuw getest worden, om te kijken of hij toch in actie kan komen tegen de kampioen van Nederland.

De verwachting van het Spaanse medium is wel dat de wedstrijd tegen Feyenoord nog te vroeg komt. Atlético, dat met drie centrale verdedigers speelt, heeft alleen Axel Witsel en Mario Hermoso nog over voor het centrum. Ook César Azpilicueta, die zondag nog tachtig minuten speelde, is een twijfelgeval. Echter is de vraag of de ploeg van Simeone het achterste van zijn tong laat zien; de club meldde eerder al dat spits Ángel Correa langdurig uitgeschakeld zou zijn, maar hij stond zondag gewoon negentig minuten op het veld en scoorde tweemaal. 

Delen

Reacties

Iedere punt die we daar pakken zijn bonus punten. Dit gaat een pittige wedstrijd worden, zeker omdat wij ook 2 goede spelers missen.
Wát een stadion zeg! Hier droom je nou als voetbalfan van
Geef mij maar de kuip ipv die moderne blokdozen.
De kans dat we nul pumten pakken is groter