kokcu

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "We zijn veel te laat feller geworden"

Van de redactie

Feyenoord kent een slechte start van de tweede seizoenshelft. In Utrecht wist de ploeg van Arne Slot de vroege achterstand door een doelpunt van uitgerekend Jens Toornstra niet om te draaien en speelde op de valreep nog 1-1 gelijk tegen de Domstedelingen. Aanvoerder Orkun Kökcü was na afloop van het duel voor de camera's van ESPN dan ook teleurgesteld.

"Je wil natuurlijk het jaar goed starten. De lijn die we vorig seizoen hadden wilden we natuurlijk doorzetten. We begonnen niet scherp, pas aan het eind zijn we wel scherp in de duels, maar we zijn daar gewoon veel te laat mee begonnen," begint de aanvoerder van Feyenoord. "Je weet dat als je hier komt dat ze fel zijn. Dat moesten wij beter managen en wij waren slordig aan de bal. We creëren daardoor niet veel. Als je gewoon start hoe we de wedstrijd eindigen dan maak je het jezelf veel makkelijker."

De blessures van Timber en Trauner zijn geen excuus volgens Kökcü. "Het zijn wel vaste krachten die we missen, maar dat mag geen excuus zijn deze wedstrijd. We kunnen alleen maar naar onszelf kijken dat we vandaag te slordig waren en dat het wel wat feller had gekund."

Aanstaande donderdag staat het bekerduel tegen PEC Zwolle op het programma. "Ja, de snelste weg naar een prijs," sluit Kökcü af.

Delen

Reacties

Ik zag Azarkan net ff tegen Groningen ballen ik zie hem liever voetballen als Dilrosun hoor. Die jongen is fel, niet bang voor een actie, kopt als kleinste man bijna een bal erin. Als je hem vandaag bezig hebt gezien zou je het met me eens zijn vermoedelijk.
Ik hoor dergelijke opmerkingen al jaren. Waarom begin je niet meteen fel, vraag ik mij steeds af
Wat dit betreft is het de laatste 10 jaren niet veel veranderd
En war ook niet is vereanderd dat wanneer de topploegen punten verspelen, Feijenoord er niet van profiteert
Laat wieffer nu eens staan een paar wedstrijden en we lullen niet meer over een nieuwe 6 ...e
Speelde zelf ook niet heel goed. Was hele tijd boos op Pedersen, maar hij kon beter afreageren op zijn vriendje Dilrosun. Die kan het echt niet.
Wat was die Dilrosum slecht, kwam niets uit en constant bal verlies. Snap niet dat Slot hem zolang liet staan.
Het probleem zit hem noetbin scherpte. Het probleem zit hem er in dat je middenveld uit balans is en je vleugels lam zijn. Het enige dat op het eind beter ging was dat Jahanbakhsh met bravoure speelde, bij de rest heb ik geen betere periode kunnen ontdekken.
En wieffer op 6 en geertruida op rcv
Vond ik weinig verschil maken voor het spelbeeld. Utrecht werd na die omzetting niet minder gevaarlijk en wij niet gevaarlijker.
Dan heb ik een andere mening.
Vond weldegrlijk dat het met Geertruida en Wieffer beter stond.
Zonder dat het meteen wervelend was natuurlijk
...komt goed baba...FEYENOORD gewoon kampioen...tamam?