Primeur Bevestigd
yv21112507397

VK Sportphoto

Transfers

Lingr onderweg: dit is hoe de deal snel tot stand kwam

FeyenoordTM

Ondřej Lingr staat voor een transfer naar Feyenoord. De 24-jarige Tsjech komt over van Slavia Praag en zag zijn transfer binnen vierentwintig uur bewerkstelligd worden. Binnen de daadkrachtige Rotterdamse club wordt Lingr gezien als opvolger van Ezequiel Bullaude.

De concrete belangstelling voor Lingr komt zondag op gang wanneer Feyenoord opnieuw averij oploopt in de Eredivisie. Het 2-2 gelijkspel op Het Kasteel bij Sparta Rotterdam zet algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese aan het denken — en aan het werk.

De Bussumer heeft kort daarvoor te horen gekregen dat de transfer van Luka Stojković géén doorgang kan vinden. De 19-jarige contractspeler van NK Lokomotiva Zagreb vond al een persoonlijk akkoord met Feyenoord en hoopte daarna op één ding: de overstap naar Rotterdam maken

Zo ver is het niet gekomen. GNK Dinamo Zagreb, wat zich óók wil (en waarschijnlijk ook gaat) verzekeren van de komst van Stojković ging voor de deal liggen. Indien Feyenoord Stojković zou strikken, zou de Kroatische topclub de stekker uit de onderhandelingen om Luka Ivanušec trekken.

Feyenoord besloot kort daarop om de Ivanušec-deal in leven te houden, waardoor het de komst van Stojković kon vergeten. De scouting van Feyenoord is al enkele maanden uitgedund en Ondřej Lingr was ook al even van de huidige lijsten af, maar toch kwam zijn naam uit verouderde data naar voren. Niet als absolute optie, wel als interessante optie. 

De naam van Lingr komt dus niet uit het huidige scoutingsdepartment, maar past qua dynamiek prima in de speelstijl van hoofdtrainer Arne Slot. De middenvelder van Slavia bleek direct oren te hebben naar de transfer: hij reist momenteel af naar Rotterdam, waar hij woensdag al medisch gekeurd wordt. Feyenoord stoomt de Tsjech daarop meteen klaar voor Almere City-thuis, het eerstvolgende duel van aankomende zondag.

Lingr, die eerder dit seizoen wat overbelast raakte maar inmiddels weer volledig hersteld is, kwam voor zijn overgang naar Slavia Praag voor MFK Karvina uit. In zijn professionele carrière speelde hij 218 duels, waarin hij 52 keer wist te scoren en veertien assists wist af te leveren.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Een linkje voor de kameraden die bang waren dat onze Ondrej alleen in de buurt van de doellijn tot scoren zou komen:
https://twitter.com/EuropaLeague/status/1694364118587941080?t=lXagmkwvbYTVHVFecs2jyQ&s=19
Met alle respect voor Rutger maar dit klopt niet met wat hij eerder heeft gezegd hier. De deal met Stojkovic stond helemaal los van de Ivanusec deal. En enkele malen herhaald zelfs. Terwijl meerdere bezoekers de uitleg hierboven al lang hadden gegeven. En opstelling van Dynsmo nog logisch ook. Mbt scouting ook vreemde uitleg. Ik ken wat scouts persoonlijk en wat hier staat klopt gewoon niet. Verder prima hoor je mag best je mening geven maar hou het beter bij bewezen feiten
Rutger haalt zijn info uit Feyenoord. Die spraken uit dat ze de verwachting hadden dat het geen probleem werd. Dinamo zag dit anders. Maar goed de behoefte altijd om hem te bashen. Fabrizio Romano zit er ook geregeld naast. Waar Rutger gewoon de meeste Feyenoord info heeft en Fabrizio wereld breed. Niet alles komt uit he
Heeft niets te maken met bashen. Integendeel zelfs want respecteer zijn werk juist. Maar als iets pertinent onjuist is, zoals die info over de scouting, vind ik mijn reactie terecht. Ik ken de meeste scouts persoonlijk. Verder idd lekker doorgaan met nieuwtjes 👍
Volgens mij bedoelde Rutger altijd dat de interesse in Stojković los stond van Ivanušec, dus dat Feyenoord beide spelers wilden halen. Dat Zagreb zo heeft gereageerd, is een ander verhaal.
Ik ben sowieso blij met al het nieuws wat hier langskomt.
Aanrader DupperMelvin op twitter. Als je dat bekijkt met de beelden over deze speler dan gaat deze gewoon basis staan hoor. Misschien is het tempo lager daar maar hij heeft ook echt wel een actie in huis en heeft een prima techniek.
Top en goed om te weten. Dank kameraad
Jullie vinden het huidig scouting apparaat helemaal niets ? Is mij tot nu toe nog niet duidelijk 😀
Deze begrijp ik niet helemaal. Ik lees dat het huidige laatje van scouting bijna leeg was. En deze uit een ander laatje kwam. Maar kan het fout hebben. Anyway, hij komt.
Er wordt geschreven dat de scouting of gehalveerd en dat dien ten gevolgen het huidig scouting apparaat niets meer op de planken brengt. In heel veel andere berichten wordt al gesuggereerd dat de scouting zo een beetje wordt ontmanteld en dat DRK en Slot het nu zelf doen . Ik vraag mij nu dus af of de insiders het huidige scouting niets vinden . Databus mij niet helemaal duidelijk 😀
Ik dacht dat de scouting behoorlijk was opgetuigd. Nu lees ik weer dat het minder geworden is. Vreemd
Ruyl en Schuiteman hebben andere taken gekregen
@FTM met welke rede is de scouting uitgedund? Dat was toch de ader naar dit succes? Wat is daar de rede van en wordt dit team opnieuw ingekleed
3 scouts hebben een andere functie gekregen binnen de club. Ik geloof dat het een team van 8 mam was waarvan 1 data analist. Er zijn er 3 weg in de functie van scout en er is 1 extra data analist toegevoegd. Die is van RKC overgekomen.
Ik hoop dat er wel weer 3 scouts worden toegevoegd.
Ik kende hem niet, maar na het zien van wat filmpjes snap ik waarom ze bij hem uitkwamen. Ik kreeg soms zelfs Szymanski flashbacks toen ik zat te kijken. Een heel gedreven mannetje, met een goed schot, die ook een mannetje voorbij komt, als het moet. Gif heeft die ook. We beginnen al weer een aardig agressief ploegje te krijgen. Zoals het hoort ;-)
Waarom is de scouting uitgedund? Dat was nu net de badis van onze successen
Ik ben hier ook heel benieuwd naar. Lijkt me zorgwekkend als dat klopt.
Grappig

Had precies dezelfde vraag
Ruyl en Schuiteman doen nu partnership development
Yup doen aan talenten ontwikkeling bij partners zoals Dordrecht en die Amerikaanse club. Zijn ook in China geweest bij een partner club
Omdat we vonden dat we minder scouts nodig hadden of omdat de heren graag wat anders wilden gaan doen?
Geen idee . Ik denk in overleg met DtK.
Lijkt me dat deze speler van 24 nu ook meer is dat we per direct kunnen gebruiken dan een talent van 19
Leuk om te lezen, deze inside information.
Alsof je niet tegen stojkovic kan zeggen wacht 3/4 dagen dan contracten we je na het afhandelen van ivanusec.
Dan gaat Dinamo gewoon wachten en blijven uitstellen, totdat zij zelf Stojkovic binnen hebben.
Hij mag zelf niks bepalen😂 wat nou als die helemaal niet naar dinamo wilt
Zeer waarschijnlijk wilde dinamo eerst een opvolger voor ivanusec voor ze hem verkochte. Gewoon slim en goed werk van dinamo dus.
Alleen wilt ie wel. Als hij echt niet had gewild kon die dat gewoon aangeven maar blijkbaar wilt ie niet ZO graag naar ons om het echt te forceren.
Benieuwd hoe ze daar met die jongen gaan communiceren en zorgen dat hij gemotiveerd aan de slag gaat. Lijkt mij lastig.
Wachten tot Ivanušec zijn handtekening heeft gezet en dan Stojković halen
DtK is een koning. Zeker dat hij bewust de zogenaamde interesse in Stojcovic via de media naar buiten bracht zodat ze een joker aan de Kroatische poker tafel hadden. Ze wilden Linkr liever hebben dan Stojcovic.
Niks tegen Lingr, maar wat zou het lekker zijn als hij als dwaalspoor wordt gebruikt voor Zagreb. En dan alsnog toeslaan voor Stoikovic zodra we Ivanusec definitief binnen hebben. Zal ze leren om Feyenoord zo lang aan het lijntje te houden.

Bovendien heeft die Stoikovic natuurlijk zelf ook nog wat te zeggen. Die kan niet verplicht worden om naar dinamo te gaan.

Niet geheel realistisch natuurlijk, maar een mens mag dromen...
Misschien hebben we juist al de interesse in Stoikovic gebruikt om ze onder druk te zetten.
Zo dom zijn natuurlijk niet

Eerst Stojkovic dan ps Ivanusec naar Rdam
Mogelijk dat ze voor volgend jaar iets regelen waar Zagreb ook beter van wordt
Vind deze transfer echt een interessante, Lingr gaat ons nog verassen denk ik!
Hij zal genoeg gaan verdienen, hoeft echt geen bijbaantje in het crematorium
Ik ben benieuwd via welke bronnen en hoe waar dit is. Vooral het stuk over Stojkovic. Ik kan me niet voorstellen dat je graag naar Feyenoord wilt ipv Zagreb, dat Zagreb dan voor die deal gaat liggen, en je vervolgens (wellicht) wel tekent bij Zagreb.

Daarnaast als Ivanusec binnen is, kunnen ze alsnog Stojkovic halen als die nog niet bij Zagreb heeft getekend.

Iets zegt me dat het niet helemaal klopt, maar wel leuke artikelen. Interessant om te lezen
Mooi duidelijk verhaal. Dank hiervoor 👍
@FTM geweldig stuk! Zou je iets meer kunnen zeggen over die uitgedunde scouting?
Ze doen allemaal aan de slanke lijn.
Rut, zin en tijd in een space vanavond?
Wederom veel vragen...

- Idrissi nog een thema nu Luka komt?
- Sinisterra, niets meer van gehoord.
- Bitello, moeten er eerst spelers verkocht worden, of is verhuur voldoende?
- Situatie Geertruida, tot wanneer mag ie van Feyenoord gaan?
- Andere uitgaande transfers?
- Verrassingen in aankomst?
@FeyenoordTM:
Wat is de reden dat nieuws rondom Idrissi (vooralsnog) achterwege blijft?

Wordt er nog gezocht naar een andere linksbuiten? Of is dit nu Ivanusec geworden?

Thanks!
Salarisbudget. Ook ivm het wellicht aantrekken van een nieuwe keeper. Plus de ontwikkeling van Sauer.
Leuk om te zien hoe graag ineens iedereen Idrissi terug wil terwijl toen hij er was alleen maar commentaar kreeg.
Interessante geschiedenis. Tikje opportunistisch, maar wat vorig jaar op de lijst stond, is het jaar daarop alleen maar rijper. Ben benieuwd. Er zat gezien de filmpjes i.i.g. genoeg drive in die gozer.
@FTM mooi artikel goed bezig laatste tijd en over paar jaar stojkovic ophalen als luka weer voor mooi bedrag weg is ;)
Voor 10+ miljoen... gaat niet gebeuren. Die boot hebben we helaas gemist.
Dit weet je niet, als je een aantal jaar geleden had gezegd dat we een Kroatisch international konden halen was je ook voor gek verklaart. Even afwachten hoe wij, hij en dinamo zich ontwikkelen.
Misschien zijn ze wel zo slim geweest om daar afspraken over te maken, ze moeten die jongen immers ook tevreden houden?
Dat Dinamo Zagreb is zo’n trieste kleine club
Mwah, is toch logisch van hun kant? Stel een club wil Geertruida nu, je wilt doorschakelen naar Nino maar diezelfde club wil ook nino. Dan ga je er toch ook voor liggen en zeggen kies er een? Anders hebben zij er 2 en jij niks. Totaal niet gek wat Dinamo doet hier.
Ik snap waarom ze het doen, maar het is niet de vervanger van Ivanusec voor hen. Ik vind het een beetje vuil spel, omdat de spelers er eigenlijk helemaal niks mee te maken heeft.
Hij is wel de vervanger van Ivanusec als ik het zo lees. Dat is ook een van de redenen waarom er moeilijk werd gedaan over Ivanusec, ze hadden geen vervanger.

Denk dat als Stojkovic ECHT wil, hij gewoon een transfer kan forceren, maar hij had ook wel oren naar Dinamo aangezien zij wel eerder in onderhandeling waren.
Dacht men dan dat Dinamo gek is? Hun speler laten gaan en de beoogde opvolger ook naar dezelfde club. Dit kon je mijlenver aan zien komen.
Lekker voor Stojkovic, bij de ploeg tekenen die je transfer naar Feyenoord heeft gedwarsboomd. Lijkt me niet een lekkere binnenkomer
Als hem dat echt dwars zou zitten dan ondertekent hij dat contract toch niet bij Zagreb?
Zal dus wel loslopen
Wat is nu het idee met het scoutingsapparaat dan?

Vreemd dat het in de belangrijkste periode van het jaar uitgedund is.
Vooral benieuwd wat de reden is, misschien is de helft wel andere dingen gaan doen en kan de club er niets aan doen?
Kunnen we niet ivanusec halen en Waarneer we hem hebben alsnog stankovicj halen
zo dan, jij hebt op het strand gelegen achter 12 windschermen en 5 containers
En als zijn management nou had gezegd dat er zich een 3e club had gemeld en daar ook naar gekeken zou worden. Het verhaal even over de afwikkeling met Zagreb tillen en dan toeslaan. Een rotstreek natuurlijk, maar dat is het onder druk zetten van Zagreb ook.
Ik denk dat we achteraf meer behoefte hebben aan een ervaren speler dan aan een talent als Stojkovic. Ook omdat Sauer al zo dicht tegen de basiself aanzit. Dan heb ik liever een spitsentalent.
Maar dat is mijn punt niet Marijn. Wel dat je jezelf onder druk laat zetten en dan moet je slim - of liever nog een sterkere connotatie - sluw zijn. Tis een harde wereld hé en als Feyenoord hem zo graag wil moet je het op een listige manier rondbreien.
Tja, ik denk dat je dan ook moet denken aan de lange termijn. Als we zoiets geflikt hadden dan is het natuurlijk niet illegaal maar dan hadden we de komende 10 jaar ook geen enkele speler meer kunnen kopen van Dinamo, terwijl dat natuurlijk wel een talentenfabriekje is. Dan krijg je dezelfde situatie als nu met AZ. De komende jaren zullen ze absoluut niet aan Feyenoord willen verkopen vanwege de Slot-saga, terwijl we in het verleden vaak zaken deden met die club.

Bovendien, ik denk dat het qua timing ook helemaal niet mogelijk was geweest om nog toe te slaan. Stojkovic is eerder vandaag al gepresenteerd door Dinamo, terwijl beide clubs nog niks hebben gezegd over Ivanusec.
Sterke middenvelder nodig naast Wieffer.
Hoop dat Lingr de oplossing is.
Bijvoorbeeld Dordrecht en dan verhuren aan Feyenoord?
Zagreb is alleen wel slim genoeg om eerst de deal met Stojkovic af te ronden en dan pas Ivanusec naar Feyenoord te sturen. Denk dat je alleen iets kon doen als Stojkovic zelf ook weigert om voor Dianmo te spelen, maar dat is niet zo.
Wat hebben we nu nog aan scouts over dan, in welke landen word er nog actief gescout?
Wtf dat is het domste wat je kan doen je scouting uitdunnen. Hebben ze nou nog niks geleerd van het verleden?! Je scouting en je jeugdopleiding zijn je levensaders komop man
Wat er dus eigenlijk staat is dat het ***** dom was om Bullaude te laten gaan. Hij was letterlijk de enige 10 in het team en nu gaat er een 2e rangs Tsjech komen omdat Bullaude verhuurd is. Ik zou dat jonge ventje Zechiel zondag de kans geven want dat is letterlijk nu nog de enige die je op 10 kan zetten. In het maasgebouw zijn ze meer voor Dordt bezig geweest dan een team samen te stellen waarmee je voor de dag kan komen in de champions league. Ik hou mij hart vast voor dit seizoen.
Zegt natuurlijk enorm veel dat zo'n jochie als Sauer ons afgelopen zondag moest redden, terwijl we al meer dan een maand zonder nummer 10 zitten. Het feit dat Slot na zoveel succes nog steeds toegewezen is op jeugdspelers en ''experimenten'' als Dilrosun of Timber op 10 is echt schrikbarend en het gevolg van een slechte transferstrategie van DtK. Ik ben benieuwd of hij later in het jaar gaat reflecteren (in de media) op deze gang van zaken. Ik vond hem een aantal maanden geleden erg sterk overkomen, toen hij vertelde over dat Feyenoord meer ondersteuning moet bieden aan verhuurde spelers :)
Al zeg ik het zelf: ik was vroeger verdraaid goed in tekstverklaring op school, maar ik haal het niet uit de tekst dat het dom was Bullaude te laten gaan. Vergeet niet dat Slot een jaar met hem gewerkt heeft en het blijkbaar niet in hem zag zitten.

Het is wat triest Lingr een 2e rangs Tsjech te noemen. Lees het artikel in VI pro eens over hem, wordt je mening vast anders.
Je haalt de woorden uit m'n mond.
Hij heeft 2x 5 min. de kans gehad en in die 2x 5 min. al meer laten zien dan heel die Dilrosun in een heel seizoen, zowel als buitenspeler als 10, heeft laten zien. En volgens mij moet je nooit eerst je oude schoenen weggooien voordat je nieuwe koopt toch. 3 wedstrijden gespeeld zonder 10 en met een buitenspeler als 10 heeft niet echt zijn vruchten afgeworpen.

Daarnaast staat er dat die Tsjech uit een oud "scouting potje" komt. Oftewel, ze zijn er niet echt van overtuigd geweest maar omdat het jonge Kroatische ventje niet komt en de rest te duur is komen ze maar bij hem uit.
Je kan die jongen toch niet tegen zijn wil vasthouden ?
Hij had heimwee, dan houdt het op, zelfs aan het gras kon ie niet wennen.
Ik zou gelijk een pacemaker in laten bouwen als ik jouw was : ))) geloof je dat we ooit een kans in de CL hebben?? Met geluk 2de in de poule 3de zou fantastisch zijn direct door naar uefa cup.. zolang we maar in de competitie 1 of 2de worden dat zou de focus moeten zijn...
Helemaal eens. Al een paar keer benoemd, maar waarom denken lui dat we überhaupt kans maken? Dat kan alleen als de loting extreem mee zit, de tegenstanders allemaal een geblesseerd team op de been moeten brengen en/of we 100 miljoen euro 'gevonden' zouden hebben bij een transfer oid. Zelfs onze hoofdstedelijke vrienden sneuvelen keer op keer weer en die ene keer dat ze het niet deden, zaten zowel de loting als de kwaliteit van de selectie die de tegenstander op de been kon brengen extreem mee. Inderdaad gewoon voor de eerste twee in de competitie gaan, of, als de coëfficiënt toch toereikend genoeg blijkt, mogelijk is zelfs de derde plek genoeg voor play-offs. Voordeel voor ons allemaal is dan dat de selectie echt eerder rond móét zijn!
Die Tsjech is gewoon international en speelt Europees.
Jij hebt duidelijk niet mee gekregen waarom Bullaude verhuurt mocht worden…
Precies dit! Jij snapt het helemaal. Misschien toch maar beter dat dtk maar weer een stapje terug zet en algemeen directeur blijft en dat ze nog een vaardige technisch directeur aanstellen die de tijd heeft om ze werk goed te doen.
Even een space vanavond. Ben wel benieuwd naar de situatie van Bitello nu Pedersen weg is.
Bitello als die komt zal de belangrijkste transfer worden van deze zomer. Want wie missen we het meest juist kokcu en ik vind het heel dom dat ze pas zo laat een vervanger gaan aantrekken. Ze hadden die Noor die naar club Brugge is gegaan moeten verleiden
Dit is in de praktijk de vervanger van Szymanski. Hij gaat op 10 spelen en Ivanusec (áls hij komt) gaat op links. En dan geen Idrissi.

Denk een heel goede beslissing van Feyenoord om voor een speler te gaan die echt waarde kan toevoegen in het agressief druk zetten.

Dat is iets dat Feyenoord enorm mist, zo bleek in de eerste twee wedstrijden. En daarom een goede beslissing voor Lingr te gaan.

Ivanusec gaat dat namelijk niet brengen vanaf het middenveld. Goede beslissing Slot en Te Kloese.
Stengs is de vervanger van Szymanski, Lingr van Bullaude.
Ben je niet goed die bakt er niks van. Dat word/is een miskoop
Waarom geen basis? Deze jongen heeft een schat aan ervaring.
Alsof zij dat weten, dit zijn gewoon jongens met een Feyenoordsite, geen trainers of scouts.
Dus als 1908 de naam Stojkovic lekker niet had genoemd en Feyenoord gewoon lekker z'n werk had laten doen hadden we 'm wél kunnen hebben :)
Mwah niet echt aangezien Dinamo wel weet dat Feyenoord met Stojkovic bezig was. Dan zou precies hetzelfde gebeuren behalve dat het de media niet haalt.
Zo werkt dat niet.... andere media had het gelekt waardoor Rutger vrijspel had ook te delen... doet niks tegen het belang vd club
Feyenoord is gewoon geschakeld naar een type dat ze nu denken harder nodig te hebben.
Wat is het verschil nu precies met huidige scouting en vorig jaar? Of komt Lingr uit scouting van Arnesen tijd? Wanneer komen er nieuwe scouts, als dat het probleem is? Na de window ofzo..?
2021 Marc Ruijl hoofd scouting .. kreeg dit jaar andere functie.. misschien daarmee te maken.
Als Ivanusec nou gepresenteerd is bij Feyenoord, kunnen we dan daarna niet alsnog Stojkovic hijacken? Mocht het nog niet rond zijn.
Dinamo is niet gek, die gaan Stojkovic eerst presenteren voordat ze Ivanusec laten gaan.
Nee precies, dat doen alleen wijzelf (Geertruida - Nieuwkoop).. Verder geen kritiek hoor, komt best weer een mooie selectie te staan dit jaar 💪
Ik denk dat ze Nieuwkoop wel echt wilde en een verbetering vonden ten opzichte van Pedersen. Denk dat zelfs zonder de situatie van Geertruida Nieuwkoop in beeld was. Vond dat niet heel gek. Je ziet het nu met Idrissi dat het toch (even) stil ligt.
Glas halfleeg: paniekaankoop na vertoonde spel tegen Sparta;

Glas halfvol: sterke en snelle anticipatie op vertoonde spel tegen Sparta.

Mijn glas is áltijd halfvol! Fijn ook dat deze jongen vanuit het scoutingapparaat komt.

Welkom Lingr! 🙏🏻
Naar maar het is wel een goede speler zeker beter als bullaude
Nou daar hoef je niet eens voetbal verstand voor te hebben
Bullaude zeker niet slecht maar komt bij feyenoord te kort deze lingr heeft al europees goed gespeeld belangrijk in de Tsjechische competitie met goals en zijn werklust
Nou gewoon hij zal vast door Dennis en arne op een lijst gezet zijn o interessante speler met een interessant profiel dus oke
Gewoon uit zijn moeder als het goed is 😉

Wat maakt het allemaal uit toch? Al komt hij via de zaakwaarnemer van Slot of DTK, als hij maar goed is!
Ik lees dat hij op de lijsten van de (inmiddels uitgedunde) scouting heeft gestaan enige tijd geleden. Wie heeft die verouderde data weer naar boven gehaald dan? Of interpreteer ik de tekst nu helemaal verkeerd?
Jij bent de eerste die het goed leest inderdaad staat er erg duidelijk.
Die Kroaten weten wel te onderhandelen.
@FTM velen zijn benieuwd waarop Gremio Feyenoord laat wachten?
Er is geen formeel bod van Feyenoord. Want als er een bod is en Gremio geeft akkoord, dan moet Feyenoord zeggen: ja we hebben nu even geen geld, misschien als Dilrosun, Timber of Geertruida weggaan voor een miljoenenbedrag.
Tot zo ver "feyenoord schat dinamo volwassen genoeg in om niet voor de deal met Stojkovic te gaan liggen". Jammer hoor, maar mooi dat er daarna snel geschakeld is
Lees hier onder maar. Bij een hogere pief kon ik het niet checken 😁
Tja dat zegt in deze dus wat over het gebrek aan inschattingsvermogen/ervaring van onze "TD" 😄

Aan de andere kant ook wel begrijpelijk dat je niet al op voorhand af ziet van een speler omdat je dan concurrentie hebt van een club waarmee je zaken wilt doen.
Zoals ik ookal dacht.. FTM hoezo mocht je dat niet eerder communiceren?? Deal geklapt. So what. Zoals andere sites eerder aangaf dat Stojkovic getekend heeft bij Dinamo.
Hij is nog niet gekeurd, Dinamo enige club buiten Feyenoord die nu nog concreet is. Prima toch?
Bedankt voor de duidelijke info Rutger!
'Die nu nog concreet is'; kunnen we dit ook lezen dat Feyenoord nu nog een poging tot kapen gaat ondernemen? Omdat Dinamo 'te snel' is geweest met het zetten van krabbels, waardoor de deal van Ivanusec niet meer geannuleerd kan worden?
Schrijnend dat deze transfer dus pas op gang is gekomen na een teleurstellend resultaat in de eredivisie. Geeft maar weer aan hoe impulsief ons transferbeleid is. Normaal gesproken zou een technische staf toch aan het eind van vorig seizoen een beeld schetsen van de huidige selectie? We weten inmiddels al meer dan een maand dat Szymanski niet meer zou komen, en DtK koos er vervolgens voor om Bullaude te verhuren. Iedereen zag toen al dat er een groot gat in de selectie was op de 10 positie, maar DtK heeft er dus een misgelopen prijs en 4 verloren punten nodig om in actie te komen. En dan haalt hij maar een oud scoutingsrapport uit de kast. Amateuristisch beleid, als het allemaal is gelopen zoals hierboven is geschetst..
Wtf heeft gecomprimeerd voor betekenis in deze zin? 😂
Bestanden en harde schijven comprimeren snap ik ook maar een scoutingsapparaat comprimeren ...

Wat is er gebeurd met onze scouting? Zorgvuldig opgezet door Frank Arnesen met voltreffers als Trauner, Aursnes en Pedersen tot gevolg.
Dacht te lezen dat het volgens FTM een opvolger voor Bullaude was, dus een breedte aankoop en niet veel zal spelen. En nu klaar stomen voor Almere thuis. Slippertje?
Geen basis hoor, zo bedoel ik dat niet
Is jou basis in de squad depth waarschijnlijk de basis als bijlow fit was
Bijlow
Nieuwkoop
Geertruida -nino
Hancko
Hartman
Wieffer
Stengs
Ivanušec
Idrissi squad depth of andere naam ftm?
Gimenez
Paixao
Dit klopt gewoon niet. Lingr 10 en Ivanusec linksbuiten. Idrissi komt niet.
Nee maar hij zei dat paar weken geleden in squad depth en ik vroeg alleen of dit nog klopte meer niet
Wie is dan basis op 10? In echt analyses lees je dat Ivanusec een zwervende linksbuiten is die perfect in combinatie kan spelen met Hartman. Dan moet dat toch Ueda zijn op 10?
Is toch logisch dat hij klaar word gestoomt als je realistisch bent gaat slot ivanušec zondag niet starten want hij gaat donderdag nog spelen met zagreb en slot zegt altijd eerste 2 trainingen hebben
Dus met Lingr en Ivanusec zijn we nog steeds niet compleet.
Lingr komt voor Bullaude en Ivan voor op de 10. Dan missen we nog een linksbuiten?
Gezien de ontwikkelingen van Sauer, lijkt het mij slim om nu even niks bij te kopen/huren.
Lingr basis en Ivanusec linksbuiten
Livakovic gaat morgen al richting Turkije om transfer af te ronden naar Fener. een optie dat Ivanusec ook eerder komt dan vrijdag?
Mooi artikel.

Hadden sommige mensen, die zichzelf al voorzichtig als complotdenker bestempelden, toch gelijk dat Stojkovic verloren is gegaan om Ivanusec binnen te kunnen hengelen
  • 1
  • 2