joseph-oosting

X: @fctwente

Nieuws

Oosting onder de indruk van Feyenoord: "Maar moeten vooral naar onszelf kijken"

Stan

Feyenoord staat zondag tegenover FC Twente, in wat een denderende wedstrijd lijkt te worden. De nummers 3 en 4 van de Eredivisie doen qua behaalde punten namelijk nauwelijks voor elkaar onder. Joseph Oosting, trainer van de club uit Enschede, blikte vrijdag vooruit op het treffen.

Oosting kent de kwaliteiten van Feyenoord. "Als team hebben ze laten zien heel sterk te kunnen spelen, met een hoge intensiteit en nauwkeurigheid. Feyenoord heeft alle facetten in huis die het voetbal mooi maakt, maar we moeten vooral naar onszelf kijken."

Twente is dit seizoen namelijk goed in vorm en wil graag een resultaat neerzetten tegen de Rotterdammers. "We hebben geen ontzag voor Feyenoord, wel bewondering. We weten wat we kunnen en voor ons is dit een kans om ons met dit soort ploegen te meten. Een mooie uitdaging om te kijken hoe ver we zijn en waar we staan. We spelen thuis en met ons publiek erachter geeft dat al een enorme boost."

Delen

Reacties

Met dezelfde passie en inzet die wij hebben laten zien in voorgaande wedstrijden gaan wij zeker winnen.
Zeker niet onderschatten. Hun laatste thuisnederlaag in de competitie was op 7 mei 2022 tegen Fortuna Sittard. Sindsdien 18 overwinningen en 4 gelijke spelen (57 goals voor, 13 tegen). Maar wij hebben in de laatste 31 uitwedstrijden minstens 1 keer gescoord (totaal 80 goals). De laatste keer dat we niet tot scoren kwamen was op 28 november 2021 bij ....... FC Twente
Dat gaat nu veranderen.
1-3 eindstand !