Betrouwbaar
Soccrates Images - Thomas van den Belt, PEC Zwolle middenvelder

Soccrates Images

Nieuws

PEC Zwolle duidelijk: Van den Belt deze winter niet te koop

FeyenoordTM

PEC Zwolle wil Thomas van den Belt deze winter niet verkopen. Dat laat Marcel Boudesteyn weten in gesprek met De Stentor.

De technisch directeur van PEC Zwolle geeft daarmee een duidelijk signaal af naar Feyenoord, wat recentelijk concrete toenadering zocht met de Zwollenaren, de speler in kwestie en zijn management.

,,Thomas van den Belt blijft bij PEC Zwolle. We willen hem erbij houden in de strijd om promotie en hij is daarom niet te koop. Ik snap dat hij gestreeld is door de interesse van Feyenoord en dat mag hij ook absoluut als een compliment zien, maar we willen hem niet kwijt” aldus Boudesteyn.

Feyenoord kan aankomende zomer opnieuw aankloppen voor de diensten van Van den Belt, die dan voor naar verluidt €800.000 uitgekocht kan worden.

Eerder was Van den Belt in gesprek met Voetbal International duidelijk over zijn toekomst. ‘Er is inderdaad interesse voor mij en dat is een club waar ik ook héél graag naartoe wil. Deze club wil me sowieso deze zomer halen maar ook wel per direct. Ik heb afgelopen zomer verlengd bij PEC omdat ik heel graag wilde promoveren met PEC om daarna de volgende stap te zetten. We hebben daar ook goeie afspraken over gemaakt met PEC. Alles loopt mooi volgens plan dus dat is voor zowel PEC als mij super. Maar deze kans is dusdanig mooi dat ik het serieus moet overwegen.’

Van den Belt vervolgde: ‘Voor PEC kan het financieel interessant zijn om me nu al te verkopen, ik zou dat wel willen in dit geval. Maar het is uiteraard aan PEC. Ik ga niet raar doen als PEC ervoor kiest om het seizoen af te maken. Ik moet dat afwachten.’

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

De reden waarom spelers jong in het buitenland belanden en daar mislukken.

Nederlandse clubs vragen abnormale bedragen als Feyenoord aanklopt voor een speler.
Deze clubs verkopen hun talenten voor veel geld aan het buitenland, terwijl een tussenstap in de top van de eredivisie beter is voor de ontwikkeling van zo een speler.

In voetbalprogamma’s hoor je vaak; spelers kiezen voor het geld en gaan veels te vroeg naar het buitenland.
Maar het is net zo goed hen huidige club die voor veel geld kiezen.

Het is hun goed recht, maar voor de bedragen wat ze vragen halen clubs dan een vaak een (betere) speler uit het buitenland.

Zerrouki die moet flink wat miljoen kosten, ik heb hem niet zien schitteren tegen Feyenoord gisteren.
Wieffer en Timber waren veel nadrukkelijker aanwezig.

Dus waarom zoveel geld voor Zerrouki neertellen?
Nu vraagt PEC een mega bedrag, ik zou zeggen maakt het seizoen af met de huidige middenvelders.
Besteed het geld aan een buitenspeler.
Centen op zak houden, we hebben 4 goede middenvelders en Bullaude die daar vlak achter zit.
Komt wel goed dit seizoen.
Volwassen reactie van Van den Belt. Dat pleit er eens te meer voor het contact met hem en zijn zaakwaarnemer 'warm' te houden en in juni tot zaken te komen.
Logisch verhaal. Als Feyenoord het echt zo ziet zitten in deze speler moeten ze hem alvast vastleggen voor volgend seizoen. 8 ton voor een potentiele basisspeler moet toch geen probleem zijn? ff kijken hoe serieus Feyenoord echt is.
Of gaan ze hem vastleggen en dan in de zomer over? @ftm
Nog 48 uur window te gaan. Er gaat zeker nog een hoop last minute beweging komen. Wij weten slechts minder dan de helft van de helft van wat er momenteel speelt. Ik vind het goed dat Feyenoord handelt naar de mogelijkheden en niet opportunistisch.
@FTM is dit nu van de baan?
In vergelijking met een hoop andere clubs, die de ene na de andere speler binnen halen, is dit een lastige transfer periode voor Feyenoord. Wat gaat er verkeerd?
Er is geen volwaardig TD sinds Frank Arnesen met zachte hand naar buiten gewerkt is. Nu hebben we de situatie dat er onvermijdelijk wel geruchten komen, daar draait deze site voor een deel op, maar de leiding geen verhaal heeft en dus Slot op persconferenties, na eerst gemeld te hebben "liever niet over spelers te praten die nog niet onder contract staan" toch maar een verhaaltje gaat vertellen wat dan inhoudelijk weer niet zoveel voorstelt omdat hij. dat mogen we aannemen (!) de onderhandelingen niet voert.
Natuurlijk is er bij lopende onderhandelingen niet veel te melden maar bij Feyenoord is helemaal niet duidelijk wat men wil en waar men mee bezig is. Dus krijg je eerst een verhaal "Feyenoord is geïnteresseerd in Mijnans" en dan weer het bericht "Feyenoord wil voor Mijnans niet tot het gaatje gaan", at dat ook moge betekenen en wiens gaatje dat ook mag zijn.
In een wereld vol websites die van de klicks leven, kun je niet voorkomen dat van elke scheet een donderslag wordt gemaakt, maar dat kun je nog een betere kade door, met alle beperkingen, zelf een goed verhaal te hebben. En dat heeft Feyenoord nu dus niet (meer). Heel amateuristisch allemaal.
Even afwachten of hij de prijs niet gewoon wil opdrijven. Anders kun je hem van de zomer altijd oppikken voor 8 ton. Die jongen wil wel. Dan wel snel doorschakelen naar huur van Harroui. Die kan op alle posities spelen op het middenveld. Wel zo handig met vermoeidheid, schorsingen en blessures die er komen. En ik zie ook heel graag een buitenspeler met veel kwaliteit gehuurd worden die een stapje verder is dan de buitenspelers die we nu hebben, maar dat zal een heel lastige opgave worden denk ik, als ze er al überhaupt mee bezig zijn.
hetslotopdedeur
hetslotopdedeur
Dan die jongen van Sparta halen
Hahah. Uiteindelijk komt niemand. Jammer, maar geen wereldramp. Het blijft een seizoen waarin er echt een goede kans is op kampioenschap. Trouwens, misschien zegt deze man dit wel om meer geld te krijgen…
Blij als het 1 februari is. Want is dat gedoe wie er wel of niet komt afgelopen ik denk zowiezo dat er niemand bijkomt
verwacht jij dat ze toenadering gaan zoeken met manssverk na dit nieuws?
Ik hoop het niet. Die is vijf keer zo duur en heeft drie maanden niet gespeeld.