feyenoord-o19-atletico-madrid-o19-0-1-jim-breeman-sports-photography-47

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Robin van Persie verlaat Feyenoord O18 zonder titel

Van de redactie

Het is Robin van Persie niet gelukt om met Feyenoord Onder 18 de titel te winnen. Dat betekent dat Robin van Persie Feyenoord gaat verlaten zonder de titel te winnen. Gisteren werd bekend dat Van Persie komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van sc Heerenveen wordt. 

Feyenoord verloor vandaag met 3-2 van Vitesse. Hierdoor wordt aartsrivaal Ajax kampioen van de voorjaarscompetitie. Afgelopen vrijdag kon de ploeg van Van Persie nog de koppositie veroveren, dan had het op eigen veld moeten winnen van de aartsrivaal. Maar dat lukte ook niet, het werd 1-3 voor de ploeg uit Amsterdam. Om nog een klein beetje zicht op de titel te houden moest er vandaag gewonnen worden van Vitesse. Alleen leek de kater van afgelopen vrijdag nog niet te zijn uitgewerkt in Arnhem. De twee doelpunten van Aymen Sliti waren niet genoeg voor de overwinning. 

De ploeg van Van Persie eindigde in de najaarscompetitie op een vierde plaats. Feyenoord Onder 18 wist wél te overwinteren in de UEFA Youth League onder leiding van de Rotterdammer. 

Delen

Reacties

Nog geen reacties