DeVries

2

Laatste reacties

Voor diegenen die het zich afvragen: Mick van Buren ging vanaf SV Slikkerveer naar de jeugd van Feyenoord. Werd door Excelsior naar Woudestein gehaald, speelde daar een paar jaar in de spits, om vervolgens via Esbjerg in Denemarken bij Slavia Praag uit te komen.
Goed gedaanโ€ฆ Geweldig stel!
Mooi verhaal ๐Ÿ˜€๐Ÿ‘๐Ÿผ. Laten we vooral de oer-opperanalytici Mulder (ex-Anderlecht) en Kieft (ex-Bordeaux) niet vergeten.
Het begint zoals zo vaak bij die Driessen van dat Amsterdamse schandaalblaadje. Vervolgens hollen Derksen, Vermeulen (en Van der Vaart) en Schreuder achter die malloot aan. Er kijken miljoenen mensen naar die onzin! Dus goed om dit filmpje rond te sturen. Aan de andere kant: men beschouwde Arne Slot en dit Feyenoord als een leuk tussendoortje. Een beetje afwisseling. Nu het serieuzere vormen krijgt raakt men in de war... Da's dan wel weer genieten!
Als dat zo doorgaat, worden we geen hofleverancier van Oranje, denk ik. ๐Ÿ˜Š Staan al die nieuwe aankopen niet de ontwikkeling van onze jonge talenten in de weg?