Elco

90

Laatste reacties

Creative buitenspelers zijn een must, ik vond zowel Sauer als Dilrosun relatief veel brengen. We missen helaas de creatieve
Het zou wel fijn zijn om op voorsprong te komen tegen psv. Minteh is daarvoor het scherpste wapen, zie ook de eerste minuten tegen Atletico. Middenveld wiefer, timber Stengs biedt de meeste creatieve offensieve inbreng. Denk dat het dicht bij elkaar ligt.
Ivanusec groeit nu iedere dag en met trauner erbij zit er zelfs nog rek in.
Wat een eerste helft, voorin scherp, een zeer dynamisch, sterk voetballend en controlerend middenveld en stabiel achterin, vrijwel foutloos in de opbouw, genoten van het team!
Zou juist met Ivanusec en Igor beginnen op de vleugels, as blijft zo in tact, als luka op is, kan je dan kiezen voor zerouki met calvin op de vleugel of alternatief, wellicht toch. nog minteh. Dan blijf je flexibel.
Je mag wel anticiperen op komende transfers, wanneer je zo in de etalage van het Europees voetbal speelt. Mooi om jongeren met beleid in een draaiend elftal in te passen. Wat doet onze club het goed!
Doorgaan met voetballen maar, gevecht in de 16 zien te vermijden.
2e wedstrijd Ajax… ben benieuwd
Denk dat het goed is de focus te houden op de competitie en het risico op puntenverlies daar te beperken. Een goed draaiende Santi is daarin cruciaal. Nu hij z’n doelpunt weer te pakken heeft kan je verder kijken. In madrid starten met Ramiz voor Santi, uitvoering conform tweede deel Ajax. Dan geef je heel weinig weg.
Trots op de club, wat een ontwikkeling, vorig jaar bijzonder, beter maar net aan gewonnen. Geeft vertrouwen in de club en haar mensen. Wij zien vaak maar een klein stukje op afstand. Iedere keer volgt de bevestiging dat we fantastisch op koers liggen, niet in de stress moeten schieten en op deze leiders kunnen bouwen. Gewoon doorgaan zo.
Wanneer publiek zich met de wedstrijd bemoeit, lijkt het mij logisch, dat de knvb zich actief met het publiek bemoeit. Wat mij betreft blijft de uitslag staan, plus 3doelpunten aftrek wanneer duidelijk is van welke partij de verstoring komt. Daarnaast speelt Ajax aantal wedstrijden zonder publiek en bij herhaling volgt puntenaftrek. Zoals ook bij financieel wanbeleid punten worden afgetrokken. Eerlijke oplossingen zijn er helaas niet.
Eens en dat was precies wat jij schreef toen ze hem aantrokken, geef hem even twee maanden de tijd, dan weten we meer. Een van de weinige reacties van toen die nu de moeite van het nalezen waard zijn ;-).
Het verschil tussen wel en niet succesvol is soms flinterdun. Fijn dat het nu is gelukt met Ivanusec. De spanning was voelbaar voor iedereen. Ik vind het heel fijn dat Feyenoord mensen op deze positie heeft die zich aan afspraken houden. Die begrip hebben voor de belangen van anderen. Dat ze hun best doen voor spelers die zich loyaal opstellen. Daar krijg je op termijn iets voor terug. Ook als het straks net niet goed gaat, mag je op gedrag kritisch zijn, maar deze groep is goud waard, dat moet je k...
De andere kant is dat je tegenwoordig en ook de komende jaren geen seizoenskaart meer kan kopen, stijf uitverkocht. Ben blij dat fey de gelegenheid biedt aan vele verschillende supporters om een wedstrijd te bezoeken.
Er is zelfs meerdere keren een bod afgewezen.
Maakt ook duidelijk hoe lastig het is de puzzel met transfers in elkaar te laten vallen. Ivanusec rust geeft andere ruimte en tijd. Een sleutelspeler, waar we lang op hebben gewacht, meer dan de moeite waard lijkt het alle makkelijke commentaren ten spijt. Groe waardering voor de klasse van team te kloese en team slot ons elftal zoveel verschillende wapens te bieden. Ik kijk erg uit naar het komende seizoen en heb veel vertrouwen.
Alleen aangeven blij te zijn met een mix van jonge spelers en 3 groeibriljanten. Ben blij dat we geen vedettes binnen halen. Verwacht dat balans en voetbal plezier, dus inzet, behouden blijven en daarmee ben ik weer optimistisch over het vermogen van onze technische staf de strijd om de top aan te kunnen gaan. Mooi dus, verdere oordelen wellicht pas na eerste seizoenshelft. Prioriteit is nu de competitie en alles daar omheen is meegenomen.
Nu beoordelen is mi te vroeg, het gaat straks om het totaal, passen de aankopen bij wat er is, dat wijst zich na twee maanden wel. Naast verwacht vertrek ( slot, geert) was er ook een forse gevreesd vertrek (hancko, gimenez) fijn dat die blijven en met ec1 straks meegroeien. Ik kan alle
Gelukkig hebben we dat gedaan, en nog meer!
Contract tot 30 juni 2024? Dus na afloop transfervrij?
Kijk nou eens wat goed gaat rare scout timber speelt heerlijk
Gaat er nu nog iemand zijn schoenen opeten?
Kan best dat de puzzel deze weken nog niet direct in elkaar valt, dat komt wel. Er zijn straks meer opties met complementaire vleugelspelers, verschillende invulling van de 9&10 en alternatieve mogelijkheden op het middenveld. Daarbij nog een paar groeibriljanten, daar kan onze technische staf wel wat mee. Het heeft vast even tijd nodig, helaas. We zullen moeten wachten op laatste transfers inkomende en uitgaande, de scouting heeft het werk gedaan en er staan vervangers klaar, hopen dat iedereen snel vol...
Deal geklapt, op een paar miljoen, raad van commissarissen is blijkbaar meegegaan met het betoog van het management dat Geert cruciaal is, chapeau. Mooi als een sterkhouder blijft, dat hadden we vorig jaar ook. Dat zo’n speler daarna eventueel minder oplevert is part of the deal. Daar zal je mij niet over horen, al vind ook dat Geert een mooie transfer verdient. Minder huurlingen, in de basis, is ook positief voor de lange termijn. Aandacht voor jonge opvolgers en vooral een aantal kanjers die echt ...