FEYE86

328

Laatste reacties

Ze zijn bang voor hun eigen aanhang schijnt. Zit daar vol met onderwereldgespuis die bij een beetje weerstand families gaan bedreigen. Maar het zou inderdaad van de gekke zijn als er geen sancties volgen tegen die stoere jongens.
Volgens VZ wilde Ajax dat ook niet. Wat een gelul weer vanuit Zeist.
Gebeurt vanzelf als ze zo blijven spelen.
Tuurlijk niet. Dat gebeurt nooit in zo'n geval en ook nu niet. Of restant uitspelen of, wat beter is, gewoon zo laten of 0-5.
Alleen kunnen ze dit deze keer niet regelen binnen 72 uur, dat is het verschil. Hun probleem weliswaar, ik mag toch hopen dat wij niet in november nog eens mogen opdraven voor een half uur waarin zij dan alles of niets kunnen spelen. Zou echt zo oneerlijk zijn.
Nee, dit doen we voor onszelf, omdat ook wij een stelletje randdebielen in het stadion hebben zitten en we geen boetes willen. Wat ze daar in 020 doen moeten ze zelf weten.
Hun probleem.
Ik hoop ook dat ze die gasten helemaal kapot spelen. Niks van heel laten.
Ik zou ook voor Minteh gaan. Dat is zo'n type die je mooi kan ophitsen voor de Klassieker en die altijd 100% gaat. Dat gif heb je zondag nodig. Ik hoop ook op minuten voor Lingr, die brengt ook lekker veel pit.
Held Ali!
Slot is fan van Guardiola en dat begin je te zien. Bij vlagen zowaar tiki taka in de Kuip!
Sporthub of liveru.sx kun je proberen. Succes!
Mooi, heb je 100% gelijk in. Herinneringen zijn onbetaalbaar!
Wat een fijne gozer is dit zeg. Hartman trouwens ook. Twee oprechte en vriendelijke jongens die de openheid en verwondering hebben om echt blij te zijn met wat hen is overkomen. En waar ze zelf natuurlijk gewoon hard voor hebben gewerkt. Nog een prachtig seizoen knallen hier en dan eventueel een mooie transfer maken.
Je hoeft natuurlijk niet per se nieuwe shirtjes en sjaaltjes te halen Telg. Eventueel gewoon eten onderweg of meenemen en je hebt echt geen minder leuke avond samen! Scheelt de helft van de poen.
In de ticket excange verwacht ik dat je gewoon kaarten kunt overkopen? Ook wel benieuwd hiernaar, want ik heb hetzelfde probleem qua reisafstand. Wil wel 1 middag vrij nemen, maar geen 3.
Ik vind overigens wel dat Feyenoord voor onaantrekkelijke bekerwedstrijden de prijs inderdaad flink naar beneden nag doen. Dat heeft veel en veel minder entertainment-waarde dan de CL.
De meeste mensen gaan niet met een groot gezin naar de CL. Je moet het eerder zien als een event. Hoeveel kost een concert, losse sportwedstrijd of festival tegenwoordig? Dan vind ik 200 tot 250 voor 3 wedstrijden nog acceptabel. Vergeleken met andere clubs doet Feyenoord hier niets geks. Persoonlijk heb ik geen passe partout gekocht, omdat ik de avondwedstrijden niet haal qua reisafstand. Anders had ik het wel gedaan. Nu lekker CL-avondjes op de tv.
Een gemiddelde toeschouwer zit niet op deze manier aantekeningen van een speler te maken, dus ga er maar voor 99% zeker vanuit dat het een scout is.
Nee joh, Trauner is reuze belangrijk. Ook niet voor niets aanvoerder. Voor minder dan 15 miljoen niet eens praten.
Cliché, maar wordt weer een wedstrijd op zich en we hebben daar nog nooit makkelijk gewonnen. De timing is op papier fijn ja, maar laten niet zo hoog van de toren blazen zoals zij dat normaal gesproken doen.
Het valt mij wel op dat Paixao fysiek echt nog tekort komt hoor. Als hij daaraan werkt gaat hij stappen maken, maar wordt nu heel vaak weggezet in duels.
Wat mij betreft Hancko, Gimenez, Stengs en Ivanusec de uitblinkers in die volgorde. Timber en Wieffer daar kort achter. Hartman en Geertruida gewoon degelijk.
Wieffer weer lekker in z'n velletje vandaag, behalve dat hij elke keer de eindpass verkloot. Verdedigend wat slordig hier en daar. Verder geeft deze eerste helft hoop en zie ik het in de komende tijd echt wel prima op z'n plek vallen allemaal. Al met al staat er een sterkere selectie dan afgelopen seizoen.