Groen

4

Laatste reacties

Bedankt!!
@FeyenoordTM Is je Space op Twitter/X van gisteren ook terug te lezen/vinden? Kon gisteren helaas niet live aansluiten
Is dit trouwens weer de echte FeyenoordTM (Rutger) die reageert of een wannabe ;)?
Het is ook overal hetzelfde ;) Maar op wie doel jij als ik vragen mag?
Gaat het? Dus je maakt een account aan en plaatst vervolgens deze reactie.. Je hoeft hier niet te zijn hè ;)
Als mensen moeite hebben met deze opmerking; je hoeft hier niet te zijn en je hoeft het niet te lezen.
Jullie zijn goed bezig mannen: dank voor al jullie harde werk naast jullie banen. Snap ook wel dat sommige fans teleurgesteld zijn als er geen primeurs zijn, maar daar zijn jullie natuurlijk niet verantwoordelijk voor. Keep up the good work, volg jullie eigen koers en negeer soms maar een negatieve klank (helaas part of the job denk ik..). Leve Feyenoord 1!
Zijn naam is bij 1908 eerder naar voren gekomen als optie in de WK-poule van o.a. Verenigde Staten. Maar vond hem tegen Oranje erg onzeker aan de bal en slordig in de opbouw. Ze lieten hem ook expres aan de bal, want hij wist er niet veel mee te doen. Dus op basis van die wedstrijd en het gewenste spel van Slot verwacht/hoop ik dat er kandidaten zijn die beter zijn
Staat Mannsverk nog steeds op "pole" daarvoor of die "donkere jongen"? Of blijven er ook andere opties dan die 5 in beeld voor deze winter?
@FTM: Rutger, ligt de prio deze winter van Slot/technische staf nou bij een 6 (en dan één van die 5 namen) of juist een aanvaller/vleugelspeler die makkelijker scoort dan de huidige spelers?