Jascn_

Jascn_

225

Laatste reacties

Volledige huursom terugstorten en een compensatie van 20%/25% van de huursom
Gaat dit ook daadwerkelijk gebruikt worden?
Wat een zure kerel. Zelf niet verder gekomen dan 23 potjes en 3 goals bij een europese club.. Jaloezie kan de beste over komen🤪
Hancko zijn shooting moet haast wel een foutje zijn.😅
Opzich is dat niet zo moeilijk uit te leggen. Met Kökcu zijn waarschijnlijk gewoon bepaalde afspraken gemaakt dat Feyenoord mee zal werken aan een vertrek. Hij wilde zelf bewust naar Benfica en dat helpt natuurlijk ook niet mee financieel gezien. Als hij naar de premier league was gegaan had je er mee voor gekregen maar dat wilde hij zelf niet.
Gaat Manhoef nog naar AZ? Dan zou Walemark een jaartje bij Vitesse wellicht niet mis staan. Zal daar de nodige minuten maken en dan kunnen we hem ook nog enigzins eenvoudig volgen.🙃 Maar als Hacken het niet kan betalen dan denk ik dat dit ook voor Vitesse maar vooral Heereveen het geval is..
Virgil speelt wel degelijk LCV. Dit doet hij al zo’n beetje vanaf dat hij bij Liverpool is.
36 miljoen over? Duidelijk het interview met Smorenburg niet gekeken op de opendag. Vorig jaar is zo goed als het volledige bedrag terug geinvesteerd in de selectie. Je moet ook rekening houden met de kosten van de zaakwaarnemers en dergelijken.
Is vaak zat aangegeven dat Feyenoord maar ongeveer 50% van de transfersommen die ontvangen worden kan herinvesteren. Dit komt door de verliezen op gebied van transfers die in de jaren voor Slot zijn geweest.
Geluk. Liep (vond ik) zondag een beetje met z’n ziel onder z’n arm te voetballen. In de counters er een beetje achter aan joggen. Die jongen was in zijn hoofd al vertrokken. Verkoop lijkt mij oprecht het beste voor beide partijen. Na dit seizoen duurt zijn contract ook nog maar één jaar.
Is aangegeven dat er eerst een verkoop moet plaatsvinden om echt concreet te wordenvoor Bitello
Zonde om je geld aan een keeper te besteden terwijl duidelijk impulsen verder op het veld meer nodig zijn. Marsman transfervrij. 1 jarig contract aanbieden en dan na dit seizoen weer laten vertrekken.
Heeft FTM al gemeld. Feyenoord heeft geïnformeerd naar Dest en Karsdorp maar waren te duur. Daarna overgeschakeld naar Nieuwkoop.
“Je moet toetsen naar de mogelijkheden van nu“ Die mogelijkheden van nu zijn nog steeds niet zo dat je elke positie driedubbel bezet kan hebben met Europese toppers. Maar 80% hier denkt dat ze beter een club kunnen managen dan DtK. Het is makkelijk lullen als je thuis op de bank zit en niets weet van de financiële mogelijkheden.
Je hebt gelijk. Ik typte dit uit mijn hoofd en was inderdaad even in de knoop met Machester City na het kampioens jaar. 2016 Europa League inderdaad. Moraal van het verhaal blijft toch het zelfde.
Eind 2016 excuses. Je snapt de bedoeling.
Wel grappig. In 2017 speelden we in de champions league met Wessel Dammers centraal achterin tegen Manchester United. Nu 6 jaar laten hebben mensen de illusie dat je bij Feyenoord elke positie driedubbel bezet kan hebben met Europese toppers.. Met alle respect sommige supporters leven echt een beetje in een fantasiewereld.
Dit lijkt me dan meer een logischere opvolger voor Orkun denk ik zo. Of zit ik hier naast?
Dan kijk jij zeker geen voetbal groenehaas. Ik zie ook liever iemand anders komen maar Idrissi is zeker niet voorspelbaar. Wisseld vaak af met buitenom of binnendoor en heeft ook een uitstekende voorzet met links om dit te doen.
JAAAAAA WE WORDEN GEKK
Hoort er nu niet onderaan te staan. “First call: Voetbal International.” ?
Dat is het probleem van het lenen van potentieel dragende spelers.. Vorig jaar Til, Dessers en Nelson. Nu Szymanski en Idrissi. Je bent al zonder er iets voor terug te krijgen 2/3 basisspelers kwijt. Dit jaar lijkt het erop dat er niets geleend gaat worden en dat scheelt al heel erg in het aantal spelers wat je jaarlijks verlies.
35M + 20% doorverkoop Die gasten hebben al voor kapot veel verkocht en het is nou eenmaal zo dat je meer kan vragen aan clubs die veel binnen hebben gehad🤷🏽‍♂️
Ik zie het ook niet als vervanger van Bullaude. Zo heb ik het ook niet geformuleerd.