Jim

Jim

45

Laatste reacties

Mee eens en dan zingt de "ultras generatie" naar de oudere generatie "zingen voor je Diamond card" Ze moeten eens beseffen dat die mensen jarenlang iedere wedstrijd meegaan en er al waren toen hun nog in de luiers zaten. Die mensen waren er al toen het nog zeer slecht ging met Feyenoord. Nu staan ze nog net niet met een megafoon en een trommel en gaan ze het liefst samen met die club uit Polen en de Ultras van Napoli.Totaal niet des Feyenoords. Je ziet ook steeds meer onderling geouwehoer ontstaan in ...
Dat deed Ueda ook. De Belgische competitie is van een dramatisch niveau.
Daarbij komt nog het eindeloze tijd rekken van keeper Ruli.
Ondanks wat schoonheidsfoutjes vond ik hem het prima en enthousiast doen.
Wat mij vooral opviel was het zenuwachtige openmaken van dat balletje.
Bedankt voor het compliment.
Afgekeurde doelpunt.
Daar komen ze ook lekker vroeg mee naar buiten;) en wat FTM zegt klopt volledig. Laten nou de supporters die hierop af komen vaste supporters zijn die Feyenoord overal achteraan reizen en geen vlieg kwaad doen.
Andere clubs worden net zo hard gestraft.
Geen domme man? Je club op zo'n wijze benadelen vindt jij niet dom?
Ben van mening dat de club bepaald en niet de vaak schreeuwende supporters. Tuurlijk de club kan niet zonder supporters, maar je moet nooit supporters het beleid laten bepalen. Met meer dan 45000 supporters kan je het nooit voor iedereen goed doen. Meningen verschillen nou eenmaal.
En de derde penaltyserie die door een jeugdteam van Feyenoord is verloren.
Overigens wordt er in deze competitie ook geen standen bij gehouden dat is pas vanaf de leeftijd onder 12. Zou zeggen neem eens een kijkje op https://www.feyenoord.nl/academy/teams Dan zul je ook gelijk zien dat van deze mini klassieker geen standen bekend zijn.
Jij mag ons de volgende keer de uitslag toesturen ;)
De uitslag is niet bekend er werd door twee teams van O11 tegelijk gespeeld op halve velden. 4 keer 17 minuten lang.
De coachwissel heeft ook 0 gebracht. Vreemde opstellingen en de mensen die het afgelopen seizoen redelijk deden zitten vaak op de bank.
Dan vergeet je maar even met wel materiaal Dick Advocaat te maken had op dat moment.
Voor de rest ben ik het overigens wel met je eens hoor en een volle Kuip is beter dan in het kleine stadionnetje van Excelsior.
En dan met een net voor je snufferd kampioen worden. Nou geweldig. Liever al bij Excelsior.
Bijlow, Kokcu,Malacia,Geertruida,Benita,Naujoks,Hartman,,Troost en nog een aantal spelers die eraan zitten te komen. Noem het maar niks.
Dat staat toch ook in de tekst Grover. Met de aanpassing in dit prijsbeleid wil Feyenoord iets terugdoen voor de supporters die de club al jarenlang overal achterna reizen en met hun onvoorwaardelijke steun een echte twaalfde man zijn voor het elftal. Dat zijn geen supporters die incidenteel een wedstrijdje meepikken.