JorZand010

JorZand010

1050

Laatste reacties

Veel lastige tegenstanders, allemaal prima zolang het maar geen Roma is.
Het is dat is die pingel bij RKC zelf vergalde, bij Twente had zowat het hele elftal een offday, en tegen Lazio heeft ie in 3 voorgaande ontmoetingen 5 goals gemaakt, hij scoorde dus niet omdat het systeem niet klopt of het niveau te hoog is. En als hij op het zelfde tempo als vorige maand door zou zijn gaan, dan had ie nu al op een goaltje of 22 gestaan, zijn vele trips naar Mexico en weekje vakantie zijn ook niet onbelangrijk.
Ja precies, van die Twitter types die eindjes aan elkaar knopen tot ze een ons wegen, onder het mom van ‘toeval bestaat niet’, bestaat wel,
Dit wordt steeds gekker, tegenwoordig moeten clubs elke maand duimen dat er geen blessures over gehouden worden aan de interland, het regent afmeldingen, en dan wilden die idioten een WK om de twee jaar, de enige bond wereldwijd die zijn eigen sport de nek omdraait, dan wel de ziel ervan verkoopt voor miljarden.
Jammer genoeg is het op het hoogste niveau niet van belang wie meer de bal heeft, wie het meest op goal schiet, het gaat erom wie het eerst scoort, en dan z’n doel schoon houdt.
Leuk dat die gasten allerlei panden hebben, minder leuk voor de overige 99,4 % van de mensen in deze omgeving...
Pietertje is volgens mij gewoon Pieter, je hebt het wel over iemand die echt iets heeft opgebouwd, je hebt het niet over een of andere korpsbal.
De vraag was voor blaauwkamp bedoeld, had wat duidelijker gekund. Vroeg me af hoe iemand erbij komt dat Santi nog een jaar blijft naar verwachting, die is ja dit seizoen en misschien wel in de winterstop natuurljk weg.
Denk aan een bedrag tussen de 50 en de 60 miljoen, en dan dichter bij de 60 dan bij de 50 miljoen. Er wordt vaak naar Antony gekeken ter vergelijking, maar volgens mij kostte Antony ergens rond de 20 miljoen tot max 28 miljoen, en had zijn vorige club met Ajax een doorverkoop van 20 % bedongen. Denk dat als Gimenez voor ontgeveer 60 miljoen plus 10% doorverkoop verkocht wordt, dat het bedrag onder de streep ongeveer gelijk is aan Antony, overigens niet dat dit mij iets interesseert, f u c k Antony.
Blijkbaar gun je juist iedereen niet al het goud van de wereld, beetje overdreven en je reageert met een toon of het om iets persoonlijks gaat. Zo werkt het niet, iemand die goed werk geleverd heeft en nooit de club in discrediet heeft gebracht gun je een stap, zoals er ook een moment komt dat we Slot die stap moeten gunnen.
Jahanbaks is imo de meest logische vervanger, Stengs op het middenveld weghalen lijkt me niet zo handig, en Sauer is nog te licht voor dit soort werk, het is niet tegen met alle respect de jongens van Almere of NEC, het is tegen de mannen uit Rome.
Stelletje zeiken zonder denken figuren hier, de beste man hebben wij als supporter niets mee te maken, doet geen transfers en maakt de opstellingen niet. En er worden de laatste jaren voornamelijk goede krachten voor zowel op het veld als in het maasgebouw aangetrokken, heb dus geen enkel twijfel of hier goed over nagedacht wordt.
Vat het vooral niet persoonlijk op, dit gebeurt overal en is van alle tijden, niets mis mee af en toe verversen met oog op de toekomst
Waarom verwacht je dat dan?
Mooie man dit, is een echte. Was vroeger buurjongen van mn ma het oude noorden, schijnt volgens mn ma nog exact dezelfde te zijn, respect voor.
Denk dat het iets met gekkenhuis en Sarri te maken heeft
Rustig aan man haha, tweede helft gaan er nog minimaal 2 in, en goede ogen jij, timmerman?
Deze voorzet is van grote klasse vriend, alles klopt
Atletico gaf Feyenoord in de tweede helft het idee dat ze beter waren, tot Atletico heel snel merkte dat Feyenoord nog echt beter was ook, gezien de verdedigende wissels aan het einde ook in de extra tijd. Wil het thuis met Santiagoal nog wel eens zien, al met al een overheerst vandaag de trots!
Als die oefenwedstrijd afg week door ging hadden Dilrosun en vd Belt zeker speelminuten gemaakt, aangezien dat niet door ging was dit de enige wedstrijd waar een paar min gemaakt konden worden, stel dat iemand weg valt dan kun je niet Dilrosun inbrengen met 20 min in z’n benen dit seizoen.
Die had zondag niet kunnen spelen, dus geen hatrick!
Als hij het bij een juist wel moet doen is het Bergneus.
Twee erbij prikken, kan er maar een de beste zijn.
Leuk hoor een statement maken tegen Mislintat, nou weten ze helemaal zeker dat ze morgen kansloos zijn met types als Sala Eddine, Vos, Rensch en Taylor op het veld.