Opeth

751

Laatste reacties

Nee maar, Potje Slecht Voetbal heeft ook interesse in een speler waar Feyenoord ook interesse in heeft, je verwacht het niet. ..
Noa's nieuwe hit: Dit is mijn hart, mijn houten hart..
Atletico hè, kameraden, Atletico. We waren een maatje te klein. Schandalig hè? Komop gasten, kop omhoog en op naar zondag. Voetballen in de Uefa league is wel zo passend voor ons en daar kunnen we verder komen. We kunnen verliezen van Atletico. Drie jaar en iets meer geleden speelden we tegen absolute nobody ploegen uit Oostenrijk (herinneren we ons?) en we verloren met slecht voetbal. Wat dat betreft zijn we wel wat stapjes verder nu, dacht ik zo. Realistisch blijven is best moeilijk na een verloren p...
'Gewoon' winnen. Het is een thuiswedstrijd. Die winnen we zo goed als allemaal. We zijn goed genoeg. Met zelfvertrouwen en een gekke kuip komen we ver.
Als er staat 'We willen geen risico's nemen' valt het echt wel wat mee en doet hij de volgende pot in de eredivisie gewoon mee. Hulde voor zoveel inzicht bij de medische staf van Oranje.
Deze man zou ik wat vaker willen zien invallen. Wat een passie. Bovendien heeft ie ook een gezonde adoratie voor de club.
Zo snel mogelijk een verbeterd contract voor deze man.
Ja, zal ff lekker wezen als deze terechte klachten ook nog eens naar de onjuiste afdeling gestuurd zouden worden...
Voor een vorstelijk salaris mag verwacht worden dat er goed gewerkt wordt hè?
Tactische steekspellen zijn geen reet aan om naar te kijken. Wel fijn drie puntjes in de tas...
Ok. Wie was er tegen een nieuw stadion?
Alles wordt zo'n beetje onbetaalbaar. Club van het volk werd altijd gezegd. Het gewone volk kan die prijs niet .eer betalen op een normale manier...
Mooi, dat onderlinge respect. Pavlidis isoleren, btekent winst.
Prima. Een sportleven lang bij Feyenoord. Het zit in je bloed. Blijf maar gewoon.
Maar dan nog. Hoe?.... We gaan zien of hij het naar behoren of wellicht beter invult. Mij benieuwen dus...
Komaaaaaaann!
Mij benieuwen hoe de plek van Wieffer ingenomen gaat worden en door wie.
Ivanušec is de betere van de twee die vanuit Zagreb naar Nederland zijn gekomen. Voor een aanzienlijk minder bedrag. Zet hem in de basis en hij gaat scoren, komende wedstrijd.
Kramer is Feyenoorder. Hij heeft naar verluid nog niet tegen Feyenoord gescoord. Dat blijft zo. 😊
Gernot is een uitstekende speler voor in de eredivisie. Straalt rust uit. Bij hem begint vaak de opbouw (goede inspeelpass). Echter, voor op het hoogst haalbare niveau (Champions League) komt hij verdedigend handelingssnelheid tekort. Neemt niet weg dat ik hem graag snel terug zie in de selectie. Zeker in de competitie zeer bruikbare speler.
Echt jammer. Zoveel werk. Het kunstwerk is afgekeurd op basis van de afbeelding en op de gekozen woorden. Volgende keer iets andere woordkeus en de afbeelding van de aan te spreken persoon iets minder ridiculiseren en het gaat de wereld over.
Qua schoonheid: goal Zerrouki, qua ontlading van het moment: goal Hancko.
Poeh, zware dobber hoor...