Rck010

Rck010

656

Laatste reacties

Stel Dilrosun vertrekt, komt die buitenspeler dan in beeld? Je hebt nog maar 24 uur, mag hopen dat er al voorwerk gedaan is dan?
FTM, Nog altijd geen beweging rondom Bitello? Stel Feyenoord zou nog een poging willen wagen, dan breekt de tijd langzaam aan lijkt me? Die transfers uit Amerika hebben altijd wat langer nodig..
Weet je, het is natuurlijk nooit goed. Iedereen Incl ik zelf wil altijd meer, maar Bitello zou wel echt de kers op de taart zijn. Die heeft ons zoveel mogelijkheden. Ik hoop dat het volgens van Paixao/Bitello een voorteken is.
Volgen elkaar sinds vandaag inderdaad. Dat is in het verleden wel eens een voorteken geweest.
Ben al voorzichtig begonnen.
Heb het gevoel dat er nog een nieuwtje aan komt. Het beste voor het laatst?
Wat is dit dan voor een ziek gedoe? Laat die zeik toch man...
Ik vreet een bezem als dit niets met Bitello van doen heeft. Veel signalen op dit moment! Ben zo terug, ik ga die bezem alvast pakken.
Laat het dan maar Sini worden 😎
Kom doe eens gek, huur van Sinisterra, koop van Bitello. Dilrosun en Walemark weg.
FTM, is weer even op de spreekwoordelijke geperste kranten aan het wachten denk ik.
Alles en iedereen gehyped: "Marsman tekent voor een half jaar"
Haha FTM trolled ons allemaal als dit de "stay awake" is 😁
Zou mooi zijn!
Stay awake zegt FTM, er komt nieuws aan!
Paixao volgt Bitello, Bitello volgt Paixao sinds vandaag. Goed ingevoerde journalist beweert dat Feyenoord zeer recent een nieuw bod heeft gedaan bij Gremio. @FTM, wat zeggen jouw bronnen?
Bitello comments incoming....
Gekken hier die Berghuis noemen. Naast al het voor de handliggende, strijkt die gozer 4 miljoen salaris op ofzo. Dat is één van de grootverdieners bij Ajax... Gaat gelukkig nooit gebeuren. Ik denk eerder aan Sinisterra. Financieel eigenlijk onmogelijk, maar het is doodstil momenteel. Zit nog altijd bij Leeds.
Dat onvoorstelbare zal wel het halen van Sinisterra zijn, wat financieel nagenoeg onmogelijk zal zijn. Het feit dat het ineens doodstil is rondom hem, zit nog altijd bij Leeds.
Niet mee eens, haalde uitstekende cijfers. Voor mij hoeft het niet, heb persoonlijk niets met Brenet maar dat ie er geen reet van kan is onzin.
Sommige lui hebben reality check nodig hier... 50 miljoen kun je op je buik schrijven, we mogen in de handen klappen als we 40 krijgen... Mensen die bang zijn dat er geen vervanger te vinden is. Volgens mij heeft FTM duidelijk gezegd dat Nino klaar staat, een telefoontje en hij zit in het vliegtuig. De rechtsback weet ik niet, maar zou mij niet verbazen dat dit Brenet is. Eredivisie ervaring, spreek Nederlands, heeft nog altijd niet elders getekend, de kans lijkt me aannemelijk. Bitello heef...
Prima dit! @FTM, hoe serieus is dit onvoorstelbare nieuwtje? Heel prematuur nog?
Moet Feyenoord verkopen alvorens Bitello komt, of zou het verhuren van een aantal spelers ook een mogelijkheid zijn?
Nevermind, ik lees het hier beneden al. Er moet dus echt iets verkocht worden voordat Bitello komt, of zou verhuren ook een oplossing bieden?