Rick1988

Rick1988

194

Laatste reacties

Zal dat niet gewoon door Beelen en Wellenreuther komen, Beelen is sneller dan Trauner, waardoor Geetruida aanvallender kan denken.
@FeyenoordTM Gaan er binnen Feyenoord geluiden op om een Brighton variant te gaan overwegen met Wellenrwuther en als Bijlow straks weer fit is? Per tegenstabder kijken wie je nodig hebt, dan blijft Bijlow misschien langer fit.
Zou jij het een goede zet vinden? Of commercieel directeur.
@FeyenoordTM Heb jij toevvallig in de wandelgangen al iets vernomen over het polsen van Eenhoorn? Zodat DtK echt technisch beleid uit kan stippelen?
Cagliari heeft nu de meeste tegengoals, Salarmintana is de hekkensluiter, het zegt nog helemaal niks over onze wedstrijden tegen Roma
Schouten is al helemaal geen type Kokcu, Schouten kan je met Wieffer vergelijken. Wat Kokcu vorig jaar deed had hij een langere periode er voor waar het ook niet veel.leek. Timber is echt groeiende dit jaar. Ik zie heel veel.potentie.
Als hij over zn linkerbeen teruggedraait had, had hij Butra nog kunnen blokken.
Waarom Trauner zo hoog? Liet zich bij de 1-1 makkelijk uitspelen, verkeerde inschatting bij die botsing met Wieffer en Visser
Ik heb even een andere vraag. Hoe staat die Michele Santoni er op binnen Feyenoord? Stel dat Slot komende zomer vertrekt, zou dat mijns inziens een naam zijn om in de gaten te houden.
Ik vind eigenlijk dat 1908 de 1, 2, en de 10 moet weghalen, die 3 cijfers verdienen spelers nooit.
Het lijkt net of het gister 0-5 geworden is ipv 2-2, met een goede eerste helft.
Hij is veelal invaller bij Spurs, dus deze cijfers zijn niet te vergelijken met 21x basis
1 goede wedstrijd, dat was Atldtico uit.
Helemaal mee eens.
Ik denk dat ze deze jongen willen halen zodat ze Ivanusec vaker als 10 kunnen gebruiken, ik denk echt dat hij daar beter tot zijn recht komt.
Orkun stond vorig jaar meer op de Timber positie, niet met Stengs nu te vergelijken. Stengs is er nu pas een half jaar, heeft daarin al meer laten zien dan Timber in t 1e half jaar.
Tegen Roma moet je wat anders doen dan anders. 4-3-3 met valse 9, de twee buitenste aanvallers wat naar binnen spelend, 10 met loopvermogen, 6 en 8 die alles dichtlopen. Bijlow Nieuwe rb of Geertruida, nieuwe cv of Geertruida, Hancko, Hartman. Zerrouki, Wieffer Timber, is meer een loper dan Stengs Stengs of Ivanusec als hangende 9 Paixao of Minteh linker spits, Gimenez rechter spits.
Wat ik zou doen is 4-3-3 met een valse 9, twee naar binnen spelende vleugels, dus Ivanusec als valse 9, Gimenez als rechterspits, Paixao of Minteh als linker spits, de 10 met loopvermogen, Timber dus. De 6 en 8 moeten veel gaten dicht lopen, dus staan iets verder naar buiten, in de zone
We zijn vorig jaar te verwebd geraakt, vooral na de winterstop. Ik hou dus vertrouwen
Wat een zurigheid in de cijfers zeg, het lijkt net of we kansloos met 5-0 verloren hebben.
Zerrouki gister, Ivanusec liet zo af en toe nog wat zien.
Was wel niet de 1e keer van Trauner dit seizoen. Sinds zijn terugkeer is iedereen achterin meer aan het twijfelen. Hartman werd gister echt gemist. Lopez was echt slecht gister. In de winterstop echt op zoek naar een rb, dat Geertruida weer centraal kan gaan spelen.
Maar andersom werkt t ook zo he. Een speler kan in mijn optiek ook nooit een 10 krijgen. Heel vaak lukt het wel, gister even niet. Natuurlijk zaten er wel een paar onvoldoendes tussen, maar de hele ploeg gaat mij te ver. Ueda, die nauwelijks een bal gehad heeft, die een ruime onvoldoende geven slaat nergens op.