TechnischDirecteur

200

Laatste reacties

Klopt. Ik hoor zelden het uitvak zo vaak als vandaag.
Eigenlijk pas echt interessant als je ook de duels van psv, ajax, Twente en az meeneemt in de analyse. Dan zie je of higler altijd kut fluit of alleen bij ons.
Ook al zou dat waar zijn. Er zijn maar een select aantal clubs die dat kunnen en eventueel willen uitgeven aan een speler. Maar het staat wel vast dat hij uiterlijk ind e zomer weggaat. Dan krijg je het gedeeltelijke kokcu verhaal. Welke clubs komen voor hem en wat bieden die maximaal. Komt alleen tottenham voor gimenez of komen real, psg, Bayer en manchester united voor hem.
Verschil zit hem wel in verkopen in de winter of zomer. Denk dat 60/65 miljoen een mooi bedrag zou zijn. Verkoop je hem in de winter dan moet het minimaal 80/85 miljoen zijn.
60 miljoen + als hij in de zomer gaat. Minimaal 80 miljoen als hij in de winter gaat. Daarnaast moet feyenoord ook een vervanger aan kunnen trekken. Mag hopen dat de scouting in midden en zuid Amerika bezig is om zijn vervanger te scouten.
Nogmaals. Alfred Schreuder graag. Een van de beste assistent trainers die er is.
Alfred Schreuder. Niet gemaakt voor hoofdcoach, maar geweldige assistent.
Als ze in Robin van Persie echt de opvolger van Slot zien. Dan Robin doorschuiven als assistent, zodat hij in ieder geval ruimt een half jaar dagelijks mee kan kijken bij Arne.
Dat dacht ik dus ook. Precies waar de lazio bus langs moet rijden.
De uefa had toch regels opgesteld dat er altijd uitsupporters aanwezig moeten kunnen zijn? Anders zou er toch op neutraal terrein gespeeld worden, of heeft de uefa daar toch vanaf gezien.
1 minuut met zijn allen achteruit lopen en het staat 2-2. Ongeloofelijk dit.
Heeft Slot nog een afkoopsom voor bijvoorbeeld de zomer van 2025? Als ik het goed onthouden had was er in ieder geval geen afkoopsom voor aankomende zomer.
Doet het prima bij ons. Neem aan dat te Kloese binnenkort aan de telefoon hangt om te bespreken of ze er niet nog een jaar huur aan bij kunnen plakken. Win win situatie voor beide clubs.
Volgens wesley Sneijder, na van bommel, de beste middenvelder waar hij tegen gespeeld had.
Een club steunen die niet juist gehandeld heeft terwijl er overal bekend was dat dit weleens zou kunnen gebeuren. Het had volendam gesierd als ze gezegd hadden. Dankjewel F-side en Ajax voor de mogelijkheid dat deze beslissing genomen moest worden.
Allemaal leuk en aardig, maar wat als het ineens 3-3 of nog gekker 4-3 wordt. Zondag hadden ze geen schijn van kans meer gehad, nu kan een balletje ineens weer gek gaan rollen. En dan worden de "fans" nog beloond ook.
Ajax moet gewoon stil in een hoekje gaan zitten en zich diep schamen.
Klopt.
Volg Celtic op de voet. Hebben goede trainer aangesteld, maar het is en blijft Schots voetbal. Thuis kunnen ze boven zichzelf uitstijgen, maar dan wel tegen absolute topteams of als het ergens om gaat. Daarom zou het fijn zijn als Celtic al kansloos is om te overwinteren in Europa als je daar naartoe moet. Speelschema is gewoon ideaal voor feyenoord zo.
Celtic moet zeker te doen zijn. Ideaal dat je gimenez deze wedstrijd mist. Ook in de moeilijkste wedstrijd mis je giminez. Zo kan je in de twee wedstrijden waar het gaat om de 2de plek met je ideale 11 beginnen. Ook gunstig dat je eindigt tegen Celtic die dan wellicht al nergens meer om speelt.
Als ze niet weg willen dan wordt het moeilijk he..
Ja, wat moet ik zeggen. Heeft zich in het recente verleden toch ook wel denigrerend uitgelaten over de spelers van het 1ste elftal. Daarnaast kan ik mij voorstellen dat feyenoord een international, zeker ook met Marokkaanse roots, graag in de jeugdopleiding wil.
Altijd klote dit. Penders is geen slechte trainer en Slot/Feyenoord heeft geen idee hoe Utrecht tactisch zal gaan spelen. Maar dan nog op eigen kracht moet je deze wedstrijd simpel winnen. 1-3.
Dit is de kuip he. Behoorlijk deel van de supporters staan niet bekend om het relativeringsvermogen.