Tomasson-1

112

Laatste reacties

Ik ben ook geen fan van Noa Lang. Maar de vreselijke ziekte waar sommige hem mee associeren is toch niet normaal? Ga eerst even RoPaRun kijken of Alped’Huzes.
Ik zou de volgende maatregelen overwegen: 1. Beginnen om geen plastic bekers meer op de parterre vakken toe te laten. Dit is in het buitenland heel gebruikelijk. 2. Vuurwerk in jouw vak? Eerst volgende wedstrijd blijft jouw hele vak thuis. (lik-op stuk) 3. Gooien van voorwerpen? Eerst volgende wedstrijd blijft jouw hele vak thuis. (lik-op-stuk) 3. Parterre vakken aan de lange zijde gaan werken met genummerde stoelen en seizoenkaarthouders. 4. verbod op gezichts-bedekkende kleding en hierop handha...
Pusic is een buitenlander…
Bij de eerste aanname heeft hij vaak ruzie met de bal met balverlies tot gevolg. Een verdediger uitspelen heb ik hem ook weinig zien doen. De meeste goals van hem waren niet te missen kansen of cadeau’s van de tegenstander. Ben bang dat dit een miskoop zal worden…
Sympatiek gebaar absoluut!
Die Arend Martijn heeft ook een paar fish and chips teveel op denk ik…
Santi HELD! Gewoon nog een jaartje in Rotterdam blijven 🙏🙏🙏
Luca maar even een bosje bloemen kopen morgen voor Quinten…..💐
Deze speler heeft zeker zijn kwaliteiten. Als je de hoofdprijs wilt om te verkopen, horen daar risico’s bij. Te Kloese valt hierin geen blaam, achteraf weten we het hier allemaal natuurlijk. Maar achteraf is slechts mooi wonen…… Pedersen is gewoon een goede vent met passie net als Nieuwkoop Je zult komend seizoen linksvoor zijn in de eredivisie en eerst de hele wedstrijd achter Nieuwkoop aan moeten lopen, ben je bijna op krijg je Pedersen tegenover je. Prettige wedstrijd heb je dan.
Jammer dat de goeden weer onder de kwaden moeten lijden… Maar waarom niet consequent lik op stuk beleid: Vuurwerk in jouw vak, hele vak blijft eerst volgende wedstrijd thuis. Niet voorwaardelijk of meten met 2 maten. Straf consequent in heel Nederland doorvoeren en pyro’s hebben het zelf in de hand.
Vergeet Ueda niet!
Gimenez had de assist op Paixao toch zondag?
Ueda wel officieel de duurste miskoop van onze club. Lang het voordeel van de twijfel gehad, maar valt opnieuw door de mand vanavond. Doe Slot maar weg voor 20 mio en geef Ueda er gratis bij.
Beelen gaat Trauner uit de basis spelen op deze manier. Goede concurrentie!
Gewoon 2e worden en champions league in gaan, beker pakken dan is er niets aan het handje…. Nu alvast ruimte gemaakt zonder Dilro en dan samen met de CL miljoenen en misschien transfer Santi of Mats een hele volle tas hebben om deze zomer echt iets kunnen kopen dat wel meteen kwaliteit toevoegt aan de selectie. Dennis houdt zijn hoofd koel, laat zich gelukkig niet gek maken door emoties.
Misselijke opmerking vind ik dit over de agenda van DtK. Laten we niet vergeten dat we mede dankzij hem nu überhaupt kunnen praten over transfers van rond de 10 miljoen euro! Kijk even waar we vandaan komen. Om het eens te worden in een transfer moet je met 3 partijen zijn. Als er na weken onderhandelen nog geen akkoord is, heeft dit te maken dat er een van de partijen niet graag genoeg wil.
Nieuwe kuip lost hierin veel op!
Kijk even bij Manchester City!
Nieuwe Kuip bouwen lost dit op!
Te Kloese kan niet helpen dat je alleenstaand bent toch? Sinds DtK en AS er zijn kun je tenminste fatsoenlijk voetbal kijken! Ik zou zeggen liever thuis voor de buis gratis naar mooi voetbal kijken, dan jezelf ergeren in het stadion tegen niveau Stuttgart-Nancy-Drita. Kijk even wat de passe-partouts kosten bij Manchester City, Arsenal of zo.
Als je op dit niveau voetbal wilt kijken, hangt daar logischerwijs een prijskaartje aan. Natuurlijk is de havenarbeider ook een kameraad! Maar als je voor een dubbeltje op de eerste rij wilt zitten, gaat dat niet op dit niveau.
Met 30.000 mensen in de wachtrij, heb je gewoon geluk als je voor deze prijzen een passe-partout kunt kopen. Vergeet niet dat de werkelijke waarde een veelvoud is. Let maar op marktplaats komende week om de echte waarde te zien. Vergelijk het ook eens met de prijzen van een willekeurig festival, onder de 100,— ga je toch nergens meer een avondje uit? Feyenoord zou veel meer kunnen vragen, maar de tickets worden (terecht) kunstmatig laag gehouden door de bijdrage van vele sponsoren. Wees dus dankbaar v...