TotSlot

62

Laatste reacties

Engerd? Welke voetballer geeft toe dat zijn actie schandalig was? Til dus, klasse
Die Peersman verdient 10 wedstrijden schorsing met die onbeheerste tackle en omklemming van Stengs. Je weet niet wat je ziet. De opzet om iemand moedwillig uit de wedstrijd te helpen druipt er van af.
Ik heb de indruk dat de gretigheid er bij Gimenez een beetje af is. Het afjagen is minder scherp geworden. Je ziet het soms aan de woedende armgebaren van Slot die meer van hem verwacht. Stengs mist de gretigheid ten enenmale. Die had hij niet, heeft hij niet en zal hij ook niet krijgen. Het zit er gewoon niet in. Daarom is hij ook onzichtbaar in dit soort wedstrijden waarin het om gretigheid, vechtlust gaat. Geen twijfel over zijn voetbalkwaliteiten, maar er is meer nodig.
Ik vind het onbegrijpelijk dat Slot onder deze omstandigheden geen enkel gebruik maakt van Leo Sauer.
Hoe is het mogelijk dat een klein mannetje tussen twee grote mannen (Trauner en Hancko) kan koppen naar een ander mannetje dat helemaal vrijstaand kan scoren. De angel zit ‘m niet in de aanval, doelpunten zat, maar in de verdediging die veel te veel doelpunten tegen krijgt. Toch maar geen zonedekking meer? Of ligt het aan een gebrek aan communicatie? Geertruida haalt in ieder geval op geen haar na zijn vorm van het vorig seizoen.
Hoe is het mogelijk dat een klein mannetje tussen twee grote mannen (Trauner en Hancko) een bal kan koppen naar een mannetje dat helemaal vrijstaand kan scoren. De angel zit ‘m niet in de aanval, doelpunten zat, maar in de verdediging die veel te veel doelpunten tegen krijgt. Toch maar afstand doen van die zonedekking? Of is het een gebrek aan communicatie? Geertruida haalt in in ieder geval op geen haar na zijn vorm van het vorig seizoen.
En hoe is het gesteld met de communicatie achterin? Je kunt elkaar toch waarschuwen voor vrijstaande mensen?
Feyenoord krijgt teveel doelpunten tegen vooral aan de rechterkant waar Geertruida al het hele seizoen uit positie speelt en telkens te laat terug is in de verdediging. Ook nu weer. Het is dus niet alleen de aanval waar het schort. Dilrosun was dramatisch en Ivanusec nog niet de oude. Hoe Gimenez het voor elkaar krijgt om zoveel buitenspel te staan is me een raadsel. Ook is me een raadsel waarom Slot het niet eens serieus probeert met Sauer en Lingr in de basis.
Bizar: PSV heeft alles mee, loot Borussia Dortmund, Feyenoord heeft alles tegen, loot AS Roma
Ik baal van Geertruida. Vorig jaar nog een van de sterkste maar nu de zwakste schakel in de verdediging. Drie verkeerde passes achter elkaar die door een goed elftal afgestraft worden.Mist snelheid bij het terug verdedigen. Gewoon slappe hap.
Torny heeft allerlei excuses, maar moet de hand in eigen boezem steken. Het voetbal is dramatisch en dat valt de coach aan te reke nen, niets en niemand anders.
Het is ook een kwestie van communicatie. Als je onderling goed communiceert kan het toch niet bestaan dat een speler in een standaardsituatie helemaal vrij staat?
Eens met Perez. Met Stengs win je niet de oorlog. In belangrijke wedstrijden niet zichtbaar. Transfer ligt voor de hand. Probeer eens Ivanusec of Lingr op tien.
Ja ik ben ook wel klaar met dat mag niet gebeuren als het dan toch weer gebeurt.
Er moet iets gebeuren bij Feyenoord vrouwen. Ik zie geen lijn/idee in het spel. Bovendien laat de fitheid van de speelsters te wensen over.
Verdediging laat onnodig steken vallen. Ingrijpen in het strafschopgebied ziet er onbeholpen uit. Moet steviger zijn. Zoals bij het doelpunt van Griezmann. Ook het doelpunt van Sow tegen Go Ahead is een voorbeeld. Gemiddelde in de competitie is sowieso te hoog. Moet beter
De verdediging ziet er soms toch wat onbeholpen uit, zeker bij die gelijkmaker vlak vooor rust. Ze wordt geroemd, maar krijgt niettemin teveel doelpunten tegen, ook in de competitie.
Waarom wachten met Sauer? Wat goed is komt snel. Kalm, balvast, doelgericht. Kortom, groot talent
Ivanusec in de spits. Sauer op links. Paixao op rechts. Lingr op tien. Daaracher Timber en Wieffer
Toch wel verrassend, Timber in het rijtje. Wel begrijpelijk, hij mist nu eenmaal de intensiteit die Slot van zijn spelers vraagt, zowel op het middenveld als voor de goal.
Waarom is een basisplaats voor Leo Sauer niet aan de orde? Wat goed is komt snel.