Traunsnes

276

Laatste reacties

Normaal gesproken? Bijzondere ‘normaal’ heb jij…
Hahah, werd tijd. Mooi! Nu wat gasten lozen en die Braziliaanse middenvelder halen.
https://www.vi.nl/pro/analyse/feyenoord-target-ondrej-lingr-is-loopwonder-met-scorend-vermogen
Mooi. Wel bijzonder dat uitgerekend een Kroaat en oud-speler van Dinamo Zagreb de 2-2 maakt 😅😂
Hij scheen veel te verdienen. Ben je daar nu vanaf, of geef je hem zijn salaris tot 2024 mee? Weet iemand dat?
Hahaha. 2 uur de hoop op Sinisterra. Nu alweer klaar.
Geeft niks vriend, kan gebeuren. En boos ben ik zeker niet :) Heb jij het nummer van Slot voor mij? Dan zal ik hem idd even bellen om hem te verrijken met mijn specialistische kennis. En dan belt hij mij in mei terug om mij te bedanken voor de cruciale informatie, die ons allen het kampioenschap dan heeft opgeleverd.
Geen onzin, is gewoon grondig geanalyseerd op bijvoorbeeld VI PRO.
Als je je flink verdiept in (de geschiedenis van) een speler, kan je een hoop informatie vergaren. Dat jij te beroerd bent om dat te doen, is jouw probleem. Dan hoef je niet bijdehand gaan proberen te doen tegen anderen.
Tjuus, wat mooi dit! Hoop echt dat hij komt. Alleen mocht hij komen, dan gaat Ivanusec op 10 spelen. Maar hij rendeert alleen op linksbuiten…
Gelukkig staat het los van de eventuele komst van Ivanusec. Prima speler als back-up. Verheug mij wel op de woede-aanvallen van velen van jullie, die zo komen gaan… Haha.
Nino kon zich niet onderscheiden in een dramatische wedstrijd. Speelt veel balletjes breed en terug. Speelde in de tweede helft, na wat wissels, als rechtsback. Daar deed hij al helemaal niets. Wandelt rustig rond en speelt de bal zelden vooruit. Eén keer moeten sprinten, nogal traag. Niet dat hij een slechte pot speelde, maar toch hoop ik dat dit een offday van hem was. Neem aan dat de scouting hem vaak veel betere wedstrijden heeft zien spelen, want het niveau dat hij deze negentig minuten liet zien, ...
Meteen de diepte zoeken? Aan de bal zeker niet minder dan Geertruida en Hancko? Heb het gevoel dat ik een heel andere wedstrijd zit te kijken, dan… Zie hem alles breed en naar de keeper spelen. Paar keer naar de zijlijn en één goeie lange bal. Niet dat ik het allemaal slecht noem, maar bijzonder goed is het niet. En daarom is hij in deze wedstrijd, tot nu toe, aan de bal zeker wel minder dan zowel Geertruida als Hancko.
Dat zeg je op basis van deze twintig minuten? Heeft iemand onderuit gekegeld, that’s it. Had wel een leuke crosspass. En bijna de 0-1 veroorzaakt. Maar ja, oordelen op basis van één wedstrijd slaat sowieso nergens op, haha.
Haha, wat kinderachtig.
Leuk. Eens even koekeloeren straks.
Gaat om een rechtsback zónder eredivisie-ervaring.
Het is niet verboden. Ik vroeg me gewoon oprecht af waarom ik jou regelmatig (vooruit, zal geen ‘altijd’ meer zeggen) Ajax erbij zie halen. Ben het overigens wel met je eens dat het fijn is dat ze van de (arrogante) wolk af zijn.
Waarom haal jij altijd Ajax erbij? Dat is idd offtopic, want niemand boeit dat. Lekker met onze eigen club bezig zijn! Ik ben blij dat Ivanusec komt en hoop ook dat Nino komt, ook al ken ik hem alleen van een zes minuten durend filmpje. Ik vertrouw op onze scouting en op het beleid van Feyenoord.
Leuke rubriek, dit! Dank daarvoor.
JAAAA, dit maakt mijn hele dag!
Alsjeblieft niet, zeg. Laat Geertruida de laatste zijn die vertrekt.
Jajaa lekker!!
Ik zie Feyenoord_scout op Twitter iets roepen over Tete, dat hij de nieuwe buitenspeler moet worden na afketsen Isaksen. Ik weet alleen niet of Feyenoord_scout betrouwbaar is. Iemand die dat wel weet?