bik

53

Laatste reacties

dat een roeiclub op de derde plaats staat verschrikkelijk ze kunnen geen poot voetballen
misschien een workshop bij die KLOJO van een KENNETH PEREZ volgen , die heb toch altijd wat te zeiken over ons cluppie
ik weet een goeie vervanger voor pusic die klootzak van een kenneth perez die heeft altijd wat te zeiken over ons clupie de kut ajaxiet
hilger degraderen naar de G klasse en de oogarts en bij perez zijn tanden uit zijn bek slaan die kut ajaxied
hebben we dan tegen Twente gevoetbald ik dacht dat het tegen FC Hilger was wat een *** elftal
En hilgers kaboem
Opleiding in Spanje gehad zeker die flap propvol en die kutturk onder de knieën afschieten
Tijdtrekken
Tijdrekening was 10 minuten blessure behandeling 5 minuten dus 15 minuten extra tijd hutscheits
Als Hilgers fluit lig ons cluppie eruit kutscheits
je ziet het aan hem iemand met en Feijenoord hart met de kwaliteiten van een van Persie een Gullit en een van Hanegem samen. dus gewoon toppie.
misschien dat koeman aan kennet perez moet vragen wat hij moet doen alleen maar ajaxspe;ers in de basis zetten zal zijn antwoord zijn de deense homo
heeft trainer Slot wel eerst gevraagd aan die *** VAN EEN KENNETH PEREZ of hij wel mee kan met de kwaliteiten die nodig zijn om in de cham.leage mee te kunnen. die ******** VAN 020 HEB ALTIJD WEL WAT TE ZEIKEN OVER ONS KLUPPIE (zie fc update feyenoord).
020 en volendam hebben geen inspraak wat de KNVB beslist als het niet doorgaat moet ons clupie gewoon 3 punten eisen of door het hoger gerechtshof uitlaten zoeken dat dat *** 020 uit de competitie gehaald moet worden ze denken daar dat ze arrogant mogen blijven. En die snotneuzen die dit veroorzaakt hebben die miljoenen laten betalen.
Espn en die teringzooi oprotten alles gewoon terug naar ziggo hoe kan je deze wedstrijd niet uitzenden op espn 1 . Voor dat kutgeld krijg je ook kutcommentaar
Ziggo go rtl 7
over de nieuwe spelregels ik weet niet of die scheidsrechter ook bij de informatiedag was . als je al 7 minuten nodig hebt voor een var moment en je trek de tijd van blessures en wissels er bij op kom ik op 12 minuten laat staan het tijdtrekken van Fortuna. ik zag een wedstrijd uit de engelse competitie tijd trekken geel zeiken tegen de scheids geel om een gele kaart vragen kreeg zelf geel eerste helft 12 min extra tijd tweede helft 11 minuten. maar dat watje van gister durft nix wegfluiten die zooi.
Jaren geleden werd de jonge Ruud Gullit ook voor de leeuwen gegooid, als iedereen goed heb opgelet staat hier de nieuwe Ruud op het veld. Feyenoord en het publiek gaat hier veel mooie dingen van zien van deze nu al geweldige voetballer.
Agge zame deur jeen deur wil beuken motte blijven zijke knullukus
Is Kenneth Perez die altijd licht te zeiken hoe het moet geen optie, kan hij uitleggen hoe het wel moet .
Misschien die antie feynoorder van AJAX kennet perez kan hij elke dag zeiken en onzin uitkramen de beterweter.