erre

94

Laatste reacties

Met Sparta, RKC en Almelo valt het programma dan redelijk mee.....
Mooi... Maar zou mij niets verbazen als we toch weer dikke boete krijgen voor 1 fakkel, 1 vuurpijl en mensen op de trappen.
Zit net te kijken naar beide gevallen heeft Feyenoord hierdoor MINDER herstel tijd richting de CL wedstrijden. Waarom accepteert Feyenoord dit!
Twee wedstrijden die naar 9 uur gaan op dezelfde dag. Riekt meer naar espn die dat wil. Psv zie ik wel naar andere dagen verschoven worden. Is dit nu echt wat Feyenoord zelf wenst?
Wat een onzin... Grieken gaan nooit zijn salaris betalen....
Lijkt mij dat Zechiel een dikke streep voor heeft....
Mooi.... De zoektocht naar nieuwtjes is afgelopen periode echt te ver gegaan. Zo werkt het het proces tegen van onderhandeling en worden spelers onrustig die het ook allemaal lezen. Net als de supporters. Dus mooi als daar pas op de plaats wordt gemaakt en veel genuanceerder gecommuniceerd gaat worden.
hoop speculatie en de supporters zien al direct 40 miljoen binnenstromen. Ik vrees dat Bayern tot het laatste moment wacht en dan met een telleurstellend 27 miljoen bod komt..... lekker houden dus
Door blessures kwam Nieuwkoop vaak niet lekker uit de verf. Maar eenmaal fit heeft hij veel dynamiek en actie gebracht. Ik verwacht goede dingen van hem en hoop dat hij fit blijft.
Tot nog toe kloppen alle voorspellingen van geen kanten.... We gaan dus wel zien wat het derde shirt wordt als het zover is.
Slaapmomentjes heeft Geertje ook jaren gehad elke wedstrijd.... Dat heten leermomenten
Nou.... Mental coach erbij en knallen dan. Je woorden hebben namelijk geen waarde.... Alleen jouw daden!
Tja Feyenoord heeft zelf de optie niet gelicht dus dan ook nu niet zeuren. We wisten van tevoren al dat Feyenoord niet tien miljoen voor een speler zou neerleggen. Jammer voor szymanski maar volledig volgens verwachting.
Die streepjes ogen heel vreemd en niet passend bij ons mooie klassieke shirt. Maar ach zou toch geen uit en thuis shirt kopen zolang Prijsvrij op de achterkant staat.....
Nooit .,.... Kan er werkelijk niets van
Als Prijsvrij verplicht op het shirt staat dan komt er komend seizoen geen nieuwe shirt in huis.......
Ontbinden betekent gewoon alles tot einde contract in 1 keer aftikken.......
Bah.....Dat zou mooi passen bij dat Prijsvrij op de achterkant..... Deze wordt het dus niet in mijn winkelmandje...
Had toch liever een andere tweede keeper gezien maar ja hij heeft WelEinLeuter....
Yes!!!
Allemaal leuk maar vooraf kon je al inschatten dat dit niet gaat gebeuren vanwege salaris niveau. Jaartje huren kan nog maar structureel veel hoger salaris bieden is met 1 jaartje CL onverantwoord. Gaat dus niet gebeuren. Een flink omlaag in salaris zal hij zelf niet willen want na dit seizoen zijn er genoeg opties elders in het buitenland voor szymanski.
Pardon.... En hoe komen zij daaraan dan. Iets met privacy wetgeving. Lijkt mij dat spelers op vakkie S hierover vragen gaan stellen bij Feyenoord.
Rood cool!.... Plak logo niet cool! Ik wil kwaliteit. Shirts van paar jaar terug vallen de plak plaatjes van ellende half af. Zo lelijk