rheus4ever

123

Laatste reacties

Fokking asociaal gedrag van die Ajax directie.
Als je hem gisteren zag spelen, kan hij zo meedraaien bij een middenklasse eredivisie team. Een Sparta of Vitesse ofzo. Dat zou erg mooi zijn.
Daarnaast is Zakharyan juist GEEN speler van de scouting. Die is plots aangeboden door zaakwaarnemers en was helemaal niet actief op de radar.
Op basis waarvan denk jij dat de gehaalde spelers niet gescout zijn?
Precies Leon... Ik begrijp ook niet wat de paniekerige houding is die ik overal zie. Een beetje meer vertrouwen na de afgelopen 2 seizoenen zou wel mogen. Als Feyenoord 2 geleden Stengs had aangetrokken, toen hij van bij AZ wegging, dan zouden veel Feyenoorders jankend in hun vuistjes knijpen dat er zo'n speler naar ons toe ging, en nu is het plotseling niet goed genoeg? Onbegrijpelijk. Ik ben er blij mee. Is echt een toevoeging voor de selectie.
Ja eens. We hebben echt een goede linksbuiten nodig. Iemand die wat kan openbreken ook als het qua spel net even wat minder gaat. Met een actie. Ik weet overigens niet of Ivanusec dat kan. Maar het lijkt mij een prima speler.
Waarom denk je dat er slecht naar de scouting wordt geluisterd? Zakharyan werd ons door de zaakwaarner aangeboden. Dus dat is compleet buiten het het Feyenoord scoutingswerk om gegaan. Daarna werd hij geanalyseerd en interessant bevonden. Vervolgens ga je kijken of je die speler ook kunt halen voor de prijs die wij kunnen betalen. Daarbij hebben Slot en Te Kloesse in interviews ook aangegeven dat je je geld maar 1x kunt uitgeven. Dus als je op meer posities iets wil, dan moet je schipperen. Dan bl...
Reken er maar op dat Slot het uiterste van hem gaat vragen.. Ik ben erg benieuwd hoe hij het bij ons gaat doen!
Precies. We kunnen dit gewoon nog niet neerleggen. In 2021-2022 hadden 3 basispelers die er op huurbasis waren (Dessers, Til, Nelsson). In 2022-2023 hadden we 2 bassispelers die er op huurbasis waren (Szymanski, Idrissi). Dit jaar proberen ze alle spelers daadwerkelijk onder contract te krijgen. Alleen al dat feit betekent dat we per speler niet de topprijs kunnen betalen. Het is ongelooflijk hoe snel mensen vergeten uit welke situatie we komen!
Zeer goed. Overmars en Van Bommel waren zeer te spreken over hem. Dat zegt ook wel genoeg.
Zakharyan werd ons door de zaakwaarner aangeboden. Dus buiten het het Feyenoord scoutingswerk om. Daarna werd geanalyseerd en interessant bevonden. Vervolgens ga je kijken of je die speler kunt halen voor de prijs die we kunnen betalen. Daarbij heeft Slot en Te Kloesse in interviews ook aangegeven dat je je geld maar 1x kunt uitgeven. Dus als je op meer posities iets wil, dan moet je schipperen. Dan blijkt dat je rond de 12 miljoen moet betalen, wat gewoon buiten het budget valt voor dit jaar. En dan...
Ja man. Armoede. Wanbeleid! Conference League finale, landskampioen. Wanprestaties. Huilen met de pet op.
Ondertussen betalen we wel zijn salaris...
Bedankt voor dit stuk, maar voor mij is het compleet onbegrijpelijk waarom we deze jongen halen, voor de bank dus blijkbaar. Wat schiet Feyenoord hier nu ECHT mee op?
Net 22, verkoop met terugkoop optie en doorverkoop percentage. Zou mooi voor die jongen zijn als hij speeltijd in de eredivisie gaat maken.
Zerouki is ook Afrikaans
Heel vaag dit. Nog maar 20 wedstrijden gespeeld bij de nummer 9 (van de 12) van Denemarken.. Wat moeten we hiermee?
Iedereen, waaronder Arne, mag best met Summerville praten. Je mag alleen niet onderhandelen en een concreet voorstel doen.
@FTM Weet je of we een doorverkoop percentage hebben bedongen toen we hem verkochten? Indien we die hebben, dan valt de transfersom waarschijnlijk lager uit.
Ik denk dat hij bedoelt: Kopen EN die Nakamura. En Walemark verhuren. :-)
Hebben we hem ook niet met een doorverkoop % aan hun verkocht? In dat geval kun je dat ook nog er vanaf trekken..
Transferbalans Feyenoord (verschil tussen inkomsten en uitgaven aan transfers) 1990-2000 | -€ 11.345.000 2000-2010 | € 8.530.000 2010-2020 | € 69.250.000 2020-2023 | € 50.530.000 Met andere woorden, in de eerste 3 seizoenen van dit decennium hebben we al bijna meer verdiend dan in het vorige decennium. En dat is bijzonder, zeker als je bedenkt dat daarin ook een transferzomer in zat waarin we iedereen (bijna) gratis lieten vertrekken (Fer/Haps/Jorgenson etc) om het team te vernieuwen....
100% waar wat betreft vrije trappen en corners. Die kunnen echt heel veel beter. Qua veldspel was hij wel heel belangrijk voor het team.
Dit weekend? Het is nu vrijdag? :-)