w3gw3z3nn0u

88

Laatste reacties

Nog lang niet klaar voor niveau eerste elftal.
Een fitte Bijlow is gewoon twee klassen beter en is daarom eerste keeper. Jammer voor Wellenreuther maar dat zijn de wetten van topsport.
Is deze jongen meer een 8 of een 10?
Hoe vaak en en hoeveel mogen zij nog wisselen?
Over mij zeggen ze ook altijd dat ik slecht bent :-)
Tijjdens corona maar heel veel geld drukken om de boel maar op gang te houden. Doe daar een oorlog bij met daardoor verlaagd aanbod in energie wat alles duurder maakt. En nu staan we hier, je koopt geen *** meer met je euro en je loon is niet meegstegen. Dat maakt alles duur, naar een voetbalwedstrijd is niet anders...
Met huidige inzichten en individuele trainings- en voedingsprogramma's kunnen spelers makkelijk op hun 35ste nog top presteren. Zeker met Trauner zijn speelstijl die vooral gebaseerd is op timing, inzicht en vooruit anticiperen. En daarnaast zijn zeker voor de eredivisie buitencategorie fysieke kwaliteiten.
Of we houden hem hier nog 4 jaar tegen een goed salaris. En boeken we een grote winst op het veld, met een stabiele, sterke verdediger die een van de beste van de eredivisie is. Een leider en speler waar jonge spelers zich aan op kunnen trekken.
Moet je helaas gelijk geven. Deze is erg zuur....
Yep ik ook, ik kende deze speler helemaal niet dus kan ook niet echt een oordeel vellen. De scouting heeft na vorige zomer wel wat krediet verdient dus ik wacht rustig af.
Ik weet nog hoe hij ons in eigen huis even samen met die spits over de knie legde. En ook uit in de Arena twee keer de snavels het zwijgen oplegde. Die jongen is gewoon goed, gelukkig weet onze trainer dat wel.
Liever net naast een speler grijpen die het wel is dan een speler pakken die het net niet is!
Wat houd spelersbudget in. Zijn dat salarissen of geld om spelers mee aan te trekken?
Lijkt me te licht. En inderdaad niet geschikt voor ons type spel. Meer een counterspeler.
Dan kijk je toch lekker niet op deze site. Die kerel doet zijn best en zit er meestal goed bij.
Sorry, maar je kan ook te ver gaan. Dit lijkt me niet gezond mentaal gedrag, ik zou die mensen willen adviseren eens met iemand hierover te praten.
Helaas door het gedrag van je medesupporters zit dat er dik in...
#noooitentenimmeraub
EINDELIJK eens actie. De individuen moeten verantwoordelijk gehouden worden voor hun daden. Dat is de enige oplossing voor het probleem. Te lang kunnen mensen zich in de groep als schapen verstoppen.
Lekker makkelijke opmerking. Kom zelfs eens met een oplossing dan?
Wat lekker dat we een sterke bank hebben. Dat was andere jaren wel anders.