bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

Justin Bijlow na de interlandperiode weer inzetbaar

Nigel

Justin Bijlow kan na de komende interlandperiode weer wedstrijden gaan spelen voor Feyenoord. De keeper bevindt zich in de laatste fase van zijn herstel.

"Een blessure loopt volgens een traject: je gaat eerst apart trainen, als dat goed genoeg is, ga je weer met de groep meetrainen. Als je dan een aantal trainingen weer met de groep heb meegedaan, dat duurt meestal een week. Als dat ook goed gaat, kan je weer wedstrijden gaan spelen. De afgelopen weken waren de groepstrainingen wel wat gemankeerd omdat we doordeweeks wedstrijden hebben gespeeld. Het is dus heel aannemelijk dat hij weer mag spelen na de interlandperiode. " Vertelde Arne Slot tijdens de persconferentie. 

Justin Bijlow raakte eind augustus geblesseerd aan zijn pols. Timon Wellenreuther verving hem als doelman. De eerste doelman van Feyenoord miste de wedstrijden tegen Sparta, Almere, FC Utrecht, Heerenveen, Ajax en Celtic. De thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard was de laatste wedstrijd waarin Bijlow het doel verdedigde.

Delen

Reacties

De keeper van glas is de beste keeper die we hebben. Helaas is wel de vraag hoe lang blijft hij weer heel.
Waar was hij ook weer aan geblesseerd. Iets met z'n hand toch
Ik zou Bijlow erin zetten. Wellenreuther doet het prima, maar toch lukt het vaak niet om de 0 te houden. Een fitte Bijlow is gewoon een erg goede keeper.
Bijlow opstellen en hopen op een weergaloos seizoen. Daarna als de sodemieter verkopen voor een klap geld voordat hij er weer uit ligt…

Spijtig maar toch echt de beste optie die er is en z’n vervanger heeft zich al bewezen.
Wellenreuter laten staan. Bijlow heb je toch geen reet aan. Is zo weer geblesseerd. Volgend seizoen Olij halen. Bijlow verkopen of verhuren.
Bijlow opstellen. Als Bijlow speelt is hij de beste keeper die we hebben.

Wellenreuther is een held, maar hij moet ook weten dat hij als tweede keeper is gehaald. Bijlow is en blijft misschien wel de beste (Nederlandse) keeper die we hebben, stelt nooit teleur.
Meteen weer opstellen. Wellenreuter doet het prima, maar Bijlow is gewoon een betere keeper.
Mag mooi plaats op de bank nemen..
Wellenreuther doet het weer prima..
Er is geen reden om hem eruit te halen..
Wellenreuther,ik vind dat je hem moet laten staan,heeft zijn kans gepakt en vind hem betrouwbaar,heeft goed gekeept
Wellenreuther laten staan wat mij betreft.