Betrouwbaar
Maximo Perrone

Instagram @maxiperrone16

Transfers

'Perrone heeft clausule van €9.000.000 in zijn contract'

FeyenoordTM

Feyenoord volgt de ontwikkelingen van middenvelder Máximo Perrone nog altijd op de voet.

Volgens journalist Matteo Moretto heeft de Argentijn een clausule van €9.000.000 in zijn contract staan bij Club Atlético Vélez Sarsfield.

Een winterse transfer van Perrone ligt voor de hand: Newcastle United lijkt momenteel de beste papieren te hebben voor de handtekening van Perrone.

Volgens info van 1908.nl ligt er voor Feyenoord nog een ander scenario voor om Perrone los te weken bij Vélez. In dit scenario zal de som van €9.000.000 niet neergelegd hoeven te worden. Het is dan wel zo dat de agent meer profijt trekt uit een mogelijke deal.

Het is nog altijd afwachten welke middenvelder deze winter Feyenoord komt versterken: De Rotterdammers hebben nog geen knopen doorgehakt.

Feyenoord volgt buiten Máximo Perrone nog altijd de namen van Sivert Mannsverk, Ladislav Krejčí (gisteren op bezoek in De Kuip) en Nicolas Raskin - al heeft de staf een uitgesproken voorkeur voor de ervaren eredivisiespeler Ramiz Zerrouki.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Jammer dat deze speler zeer waarschijnlijk niet haalbaar is. Linkspoot met goede pass en fysiek ook sterk. Maar als de oliedollars van Newcastle gaan rollen dan heb je als Feyenoord normaliter het nakijken.
Perrone 14m, Zerrouki 8m, lijkt toch iets teveel geld, ik gok op die jongen uit tsjechië.
Daar kom ik niet op, staat gewoon op twitter, arg journalist merlo tweet dat newcastle 13/14m wil betalen aan velez, en de clubs al aan het onderhandelen zijn.
Is er een bepaalde reden dat jij op twitter journalist Merlo gelooft boven de in dit artikel geciteerde journalist Moretto die met een maximum bedrag van 9 miljoen kwam?
@FTM wie lijkt op het moment het meest waarschijnlijk onze nieuwe nr 6 te worden?
En nog ff aanvullend, vergeet gewoon waar die jongen vandaan komt, hij wil dolgraag naar Feyenoord en dat moet je hebben.
Hopelijk schiet Ali er een paar in op het WK , kan je die verkopen voor 5 miljoen en nuh wat je aan moet met Walemark, geen flauw idee, maar krijg het idee dat het een eeuwig talent blijft , dus kan je beter ook verpatsen en Azarkan terug halen.
Net wat beelden van Perrone gezien, dat is een topper! Ik snap dat Newcastle daar ook achteraan zit. Snel toeslaan Feyenoord!

Je kan er vanuit gaan dat Kokcu aankomende zomer vertrekt, het zou daarom mooi zijn als we Symanski definitief kunnen binden.
Ik hoop toch dat het Zerrouki wordt, de staf wil hem graag en dat kan ik me wel voorstellen.
Heeft geen aanpassingsproblemen en kan er in principe meteen staan, het is wel een forse investering, maar als je daardoor echt mee gaat doen om de titel, lonken de CL miljoenen.
Feyenoord gaat never 8m betalen, wat volgens journalisten net bij espn de minimale vraag prijs is voor zerrouki, verder zit ajax ook achter zerrouki aan...
Gaat voor 13m naar newcastle volgens arg media
@FTM: ik ben wel benieuwd waarom Patrick berg niet op de lijst van potentiële nummers 6 staat. Rechtsbenige 24 jarige controlerende middenvelder van Bodo glimt. Heeft ook al redelijk wat interlands voor Noorwegen op die positie gespeeld en is in 2021 verkozen tot mvp van de Noorse competitie. Volgens transfermarkt zou hij 4.5 miljoen moeten kosten. Op papier een ideale versterking. Hij is een meer ervaren speler dan mannsverk, terwijl hij toch in een lagere prijscategorie lijkt te zitten dan bijvoorbeeld perrone en zerrouki. Hebben je bronnen daar informatie over?
Nog steeds naam donkere speler niet genoemd die is wel nog in de picture??
Na het kijken van de beelden vind ik Nicolas Raskin de nteressante spelert. Zeer goede passing vooruit vooral de lange bal kunnen we goed gebruiken.
@FTM, wat is de nationaliteit van die donkere jongen?
Hahaha ik zag gister al wat over een donkere jongen waar Feyenoord in geïnteresseerd is. Voor welke positie? 6?
Manssverk staat ook nog steeds in de belangstelling. Vraag me af waarom er geen belangstelling is voor Patrick berg. Speler van Bodo glimt, 24 jaar, speelde al 13 interlands als verdedigende middenvelder voor Noorwegen en in 2021 gekozen tot mvp van de Noorse competitie. Volgens transfermarkt is zijn waarde 4.5 miljoen. Dit lijkt me toch een speler die er sneller staat.
Geweldige speler. Goed overzicht met een sterke pass in de benen, afgelopen zomer terug gekeerd bij Bodø/Glimt. Hoop al sinds zomer 2021 dat hij komt eigenlijk
Op de beelden te zien is het daarnaast een goede balafpakker. Ik ben toch benieuwd waarom zo'n speler niet op de lijstjes staat. Misschien veel duurder dan transfermarkt inschat?
Kansloos verhaal als Newcastle echt wil.
Dit lijkt me nog steeds de beste optie voor ons. Kwalitatief heel sterk, dus hij zal er direct staan. Verder een potentieel Argentijns internationaal, gigantische restwaarde als hij zich ontwikkelt en nog jong genoeg om goed door te ontwikkelen binnen ons spel. Zeker als hij voor minder dan 9 mio kan komen, dan doe je goede zaken.

De andere genoemde opties zijn uiteraard ook interessant, alleen Zerrouki speekt mij qua type spel en kwaliteit/prijsverhouding minder aan.
@FTM het lijkt me dat 9 miljoen betalen vrij onmogelijk is voor feyenoord toch?
en bij eventuele verkopen of het bijschieten net zoals bij walemark?
Kan, maar staf wil leeftijd 23/29
wie denk je dat tot nu toe op 'pole position' ligt als nieuwe versterking?
Neem aan dat er ook ik termijnen betaald gaat worden, waardoor er niet direct 9 miljoen afgetikt hoeft te worden?
Ik vind trouwens Abdou Harroui ook geen slechte gok voor +/-3 miljoen. Speelt niet meer in de basis bij sasuolo dus misschien een gokje waard. In het slechtste geval heb je de rotatiespelers met wiefer en harroui goed geregeld voor op je middenveld.
Wat betreft prijs/ kwaliteit verhouding lijkt me dat ook de beste Nederlandse optie. Prima balafpakker die ook voetballend wat brengt en scorend vermogen heeft. Het is helaas ook wel duidelijk dat hij niet in de picture is.
doe mij maar een speler uit noord europa. klagen niet, dwingen niet transfers af of gaan dwarsliggen. Heel apart maar nuchter dna in die regio, wat past bij een defensieve middenvelder.
Inderdaad, aursnes wou zelf echt totaal niet weg
Idd, stel je voor dat je een type Casemiro ofzo zou halen. Verschrikkelijk.
@FTM er zou nog een donkere jongen zijn die in de loop van afgelopen week bekend gemaakt zou worden. Volgt Feyenoord em niet meer of is het nog steeds te gevoelig?
Klopt, ik wacht er nog even mee. Geen slapende honden wakker maken.
Vind je hem beter dan de andere opties, of geef je de voorkeur aan een van de andere namen?
die kost ook 9 miljoen daalders, gewoon max 5 miljoen met bolussen na zoveel gespeelde wedstrijdjes en geen gelimiteerde transfersom in het contract.
Een paar bolussen is altijd goed!