Slot AZ uit

Nieuws

"Slot heeft niet afgezegd, Spurs heeft een andere weg gekozen"

Dennis

Arne Slot stond afgelopen zomer in de nadrukkelijke belangstelling van Tottenham Hotspur, maar koos uiteindelijk voor een langer verblijf bij Feyenoord. Volgens Rafael van der Vaart heeft de succestrainer van Feyenoord de interesse destijds niet zelf afgewimpeld.

“Ik denk het niet, althans dat weet ik”, zo zegt de oud-speler van de Londense club en die daar nog regelmatig mensen spreekt. “Spurs heeft een andere weg gekozen, dat weet ik. Al had ik graag gezien dat Slot het was geworden, omdat mijn Spurs-hart zegt dat die club zo’n trainer nodig heeft”.

Slot verlengde uiteindelijk zijn contract bij Feyenoord tot medio 2026. Volgens Van der Vaart komt dat mede omdat Tottenham simpelweg voor de Australiër Angelos Postecoglou koos. “Als Tottenham zegt ‘jij wordt het en je krijgt dit en dit en dit’, dan ga je gewoon. Ook Slot. Volgens mij wilde ze toen heel Feyenoord hebben. Te Kloese was ook gevraagd, maar die had echt ‘nee’ gezegd”. Zowel Slot als Te Kloese verklaarden destijds dat zij nog niet klaar waren bij Feyenoord. Van der Vaart denkt dat ze daarmee de rust wilden bewaren. “Feyenoord is natuurlijk een hele grote club, met een grote aanhang. Dan houd je het een beetje in het midden, om een goed gevoel bij het publiek te behouden. Maar die stap gaat nog wel een keertje komen voor Slot”.

Onder Postecoglou kent Tottenham Hotspur een goed seizoen. De club strijd mee om de Champions League plaatsen in de Premier League. “Dat is echt een leuke vent. Die heeft het bij Celtic ook goed gedaan en doet het bij Tottenham nu ook heel goed”, zo besluit Van der Vaart bij NOS.

Delen

Reacties

Haha van der Vaart. Altijd maar weer Feyenoord downplayen. Zag je zijn gezicht bij Rondo toen van Basten zei dat hij het liefst naar Feyenoord kijkt? Van der Vaart de tijden zijn veranderd, in 020 spelen ze werkvoetbal en juichen ze bij slidings en 0-0. Wen er .aar aan.
Nou en? Wat maakt het uit wie niet wilde.... Volgens mij heeft Tottenham een andere keuze gemaakt omdat ze Feyenoord 15 miljoen moesten betalen voor Slot. Dat was meer dan vooraf door zijn agent doorgegeven aan Levi
Het maakt in die zin wel iets uit, omdat deze site destijds alle shit over zich heen kreeg.
Persoonlijk maakt het mij ook niets uit en vind ik het bij de gang van zaken binnen het voetbal horen.
Ik heb destijds echter ook mensen gezien die blindelings de versie van Slot geloofden omdat het nu eenmaal is wat ze willen geloven; Het in hun rood-witte droomwereld past. Vervolgens worden ze dan ook nogal vervelend voor mensen die daar anders over denken.
Bij de lancering van deze site werd gezegd dat alleen "echte Feyenoorders" hier aan het woord gelaten zouden worden en niet al die zogenaamde kenners zonder Feyenoordhart die zomaar hun mening zaten te verkondigen op tv. Van der Vaart lijkt me onder de tweede groep te vallen en dit had dus niet geplaatst hoeven of moeten worden.
Wat?? Raffie geen echte Feyenoorder?!
De reddingsboei van ajaks slaat wild om zich heen en probeert alles en iedereen mee de amsterdamse stront in te trekken. Vorig jaar vond hij het ook heerlijk om zich in de Ruud van Nistelrooy discussie te mengen terwijl ze in amsterdam niks voor elkaar krijgen met Schreuder, Heitinga, Steijn en van t Schip. We zien wel waar t Schip strand dachten ze zeker...

Kan mij deze dikke heemskerkse zwamzwijn nog herinneren welke voor aan in de rij stond om Slot naar de Londense neuzen te praten. Beperk je lekker tot de daciacompetitie van je wijf en de shitshow in amsterdam.
Waarom zo een grote kop plaatsen als hij dit denkt.
Als de kop is: Volgens vd vaart hebben de spurs de stekker er zelf uit getrokken dan open ik het bericht niet eens …..
Inderdaad. Wat Neusje van de Vaart vindt , brengt hij maar naar het politiebureau. Interesseert me geen f..k…..
Van der Vaart Mr. Know it all..dat zijn verhaal zo klakkeloos wordt overgenomen als zijnde " feit"
Ook zijn verhaal over Gimenez is vergelijkbaar Jørgensen sorry maar Vd Vaart heb je gekeken naar statistieken? Gimenez heeft inderdaad periode niet gescoord maar inmiddels weer 2 (3x) op rij...laat die man zich bezig houden met zijn eigen club a.u.b. zwamkonijn
Idd laat die simpele neus lekker over zijn eigen club lullen, Brobbey is de enige die een beetje kan voetballen, maar is natuurlijk geen Gimenez. Hij valt gewoon op omdat de rest er niks van kan. Wees eerlijk Brobbey is geen Ajax spits en ook geen NL elftal spits. Het is een spits voor de KKD, 2e Bundesliga en Premiership. Laten we maar zwijgen over de technische staf in Amsterdam; das helemaal niet best en dan een mening over onze toptrainer hebben? Flikker op!
Graag niet spreken over Neuzen en Joden en zo. Die tijd hadden we in WO-II en dat kostte 6 miljoen Joden het leven. Wat niet wil zeggen dat ik fan van Ajax ben, want dat ben ik van Feyenoord.
Uit het hart gegrepen; iedereen die dit soort taal gebruikt op deze mooie site svp naar het Holocaust Museum om het af te leren.
Je weet inmiddels toch wel dat 'joden' in deze zin niks te maken heeft met echte joden? In Amsterdam noemen ze zichzelf ook zo
En spurs gaat van de vaart natuurlijk nooit toegeven dat ze een blauwtje hebben gelopen bij te klose en slot.
Dan vertellen ze liever dat ze zelf de stekker hebben uit getrokken
En spurs gaat van de vaart natuurlijk nooit toegeven dat ze een blauwtje hebben gelopen bij te klose en slot.
Dan vertellen ze liever dat ze zelf de stekker hebben uit getrokken
Is en blijft een raar verhaal we zullen nooit de waarheid weten over dit onderwerp.
Zelfde geld voor hoe Dennis Te Kloese met het stadiondossier omging, heeft zelf nog met Jan van Merwijk aan de gemeente gevraagd om de maasplot te reserveren voor de komende 3 jaar (in zomer 2022) . Dit weten ook veel lokale journalisten, maar niemand durft het te zeggen of te vragen.
Leuk dat Vdv dat weet, maar niet iedereen vertelt altijd 100% het hele verhaal. Tuurlijk was Slot weg als Tottenham 10 miljoen had neergeteld en Slot weg wilde.
Tottenham koos ervoor om niet de 10 miljoen neer te tellen en daardoor mocht Slot niet weg. Dan kiezen ze idd een andere weg.

De broer van Slot zei ook: ik denk niet dat Arne nu al weg wilt vanwege zijn gezin (studie van kinderen).
De tandarts van de vrouw van Arne zei ook zoiets….ik weet niet precies wat…