Primeur Bevestigd
Szymanski

VK Sportphoto

Nieuws

Szymański hervat groepstraining Feyenoord

FeyenoordTM

Sebastian Szymański raakte op zondag 29 januari tijdens de uitwedstrijd bij FC Twente (1-1) geblesseerd aan de knie. Ondertussen gaat het qua herstel de goede kant op; de aanvallende middenvelder hervatte maandag de groepstraining van Feyenoord.

Eerder werd bekend dat Feyenoord de (eerder) geblesseerde Gernot Trauner, Justin BIjlow en de speler in kwestie klaarstoomt voor De Klassieker op zondag 19 maart. Eerstgenoemde speler maakte gisteren tegen Fortuna Sittard (2-4 winst, red.) al zijn rentree.

Ook het herstel van Szymański lijkt voor de club goed te verlopen. Hij kon zich maandag weer laten gelden op de training. Hoewel Feyenoord niet te hard van stapel wil lopen, wordt er geprobeerd om de 23-jarige Pool nu speelklaar te krijgen voor het tweeluik tegen Shakhtar Donetsk in achtste finales de UEFA Europa League.

De genoemde duels staan op donderdag 9 en donderdag 16 maart op het programma. Feyenoord reist voor het eerste duel af naar Polen, het geboorteland van Szymański. In het Wojska Polskiego stadion van Legia Warschau werkt Shakhtar Donetsk zijn Europese duels af.

Geen onbekend terein voor Szymański; vanuit de jeugd van Legia stroomde Szymański door naar de hoofdmacht van Wojskowi. Hij stond eerder in het shirt van Legia tijdens 46 officiële duels op het veld van het genoemde stadion.

shakhtar-web

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Komt als geroepen voor optimaal middenveld nu Bylow nog en dan is er meer dan voldoende kwaliteit om de strijd om de eerste plaats voort te zetten.
Wat mij opvalt dit seizoen is hoe snel de geblesseerde spelers terug komen. Ook hoe fit iedereen is om n hele wedstrijd er vol voor te gaan. Staf is goed bezig!
Ik denk ook dat we zelden de werkelijke aard van de blessure te horen krijgen ivm privacyregels. Maar zal blij zijn als hij er weer is, Dilrosun snapt het echt niet op 10.
De kracht van deze staf is ook dat Feyenoord de fitste selectie heeft.
Daar maken wij ook echt het verschil. Wat ook slim is, is dat ze eigenlijk weinig communiceren...
Hier word ik blij van. Over het algemeen staat het prima, alleen de 10 positie en keeper vallen niet mee. Dilrosun doet zijn best maar mist het overzicht voor de steekballen.
Dus dan is het heerlijk als onze Poolse vriend er weer bij is
En hoe is het met Bijlow?
Vandaag/morgen scan, daarna meer duidelijkheid. Denk na interlandperiode pas echt fit..
Het is geen aanvallende middenvelder maar een aanvallend middenvelder.
🤷🏻‍♂️ 🙄
Nou blanke sabel,doe er maar vlug een kapotte om.
🤪🤪🤪