Gerucht
jahanbakhsh

VK Sportphoto

Nieuws

'Tweede voorstel Panathinaikos voor Jahanbakhsh'

FeyenoordTM

Panathinaikos is recentelijk in de markt gekomen voor Alireza Jahanbakhsh. Volgens het Griekse Paopantou stuurt de Griekse koploper in een tweede onderhandeling aan op huur van de vleugelaanvaller.

Panathinaikos hoopt Jahanbakhsh te huren. Feyenoord wil de 29-jarige Iraans international alleen laten gaan wanneer alle partijen er beter van worden. De Rotterdammers zetten in op een definitieve transfer en hebben de Grieken vooralsnog een 'nee' verkocht.

Feyenoord heeft afgelopen vrijdag nog gebruik gemaakt van de diensten van Jahanbakhsh, toen het in het oefenduel met Go Ahead Eagles met 7-4 won. Jahanbakhsh nam een doelpunt voor zijn rekening.

De onderhandelingen zijn volgens Paopantou vastgelopen, al liggen de contacten tussen de clubs, de speler en zijn management niet stil. Feyenoord houdt op de achtergrond rekening met een vertrek.

Tot op heden kwam de Iraniër in het shirt van Feyenoord in 57 officiële duels in actie. Daarin was hij 10 maal trefzeker en leverde hij 7 assists.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Is Stefan de Vrij een realistische optie? Dat zou werelds zijn
Zou toch wel lekker zijn, als we nog een impuls krijgen in deze transferwindow
Hoeveel zou hij dan ongeveer moeten kosten? Want ik snap dat sparta praag hem niet zomaar zal willen laten gaan nadat ze hancko voor ons mooi maar voor hunzelf voor (mijn inziens) veelste weinig hebben verkocht
En als je buiten Europa zou kijken, weet je dan of Valentin Gomez een optie is?
Met vertrek van Jahanbakhsh creëer je in ieder geval salarisruimte. Het zou fijn zijn als ze daarnaast nog 1-2 miljoen kunnen krijgen voor Jahanbakhsh. Met het geld dat ze op zak hebben gehouden doordat het bod op zerrouki werd afgewezen zou je dan nog een redelijk transferbudget hebben. Bijvoorbeeld om een speler te kopen en 1 speler te huren. Jammer is wel dat het geld niet meer opzij kan worden gezet om szymanski in de zomer definitief aan te trekken. Om daar kans op te maken moeten ze denk ik kampioen worden.
@FTM Indien hij vertrekt opvangen met jeugd, op de flanken in best veel keus, en dat investeren inclusief salaris voor een RVC of 6?
Hoe kan Gakpo per direct naar Liverpool gaan?
Transfermarkt is nog helemaal niet open.
Vraag me meer af waarom hij het dubbele kost dan onze beste speler van vorig jaar (Sinisterra)...
Terwijl wij toch een beter seizoen hebben gespeeld dan de lampjes en nu ook boven ze staan...
Sini is idd net zo goed als Gakpo. Maar PSV eindige toch echt boven ons. En Gakpo heeft het nu ook op Europea League- én WK-niveau bewezen.

En PSV verkoopt al jaren zijn gelijkwaardige spelers voor meer geld dan Feyenoord. Net als dat wij gelijkwaardige spelers voor meer geld verkopen dan FC Utrecht. Gevolg van jarenlange sportieve prestaties..Wordt komende jaren hopelijk wel recht getrokken.
Je kan heel het jaar door onderhandelen. Contract per een bepaalde datum in laten gaan.
@FTM hoe denk jij dat dit uiteindelijk afloopt, gaat feyenoord hem verhuren of blijft hij bij feyenoord. Ik zie die gierige Grieken geen miljoen neerleggen eerlijk gezegd.
Ik houd me vast aan wat Feyenoord zelf verwacht: Rekening met vertrek houden.