FFRotte

204

Laatste reacties

Hij haalt 2 x een 100% goal eruit. Hij krijgt 2 hele domme eigen goals tegen van zijn eigen spelers. En hij heeft 1 bizarre wereldgoal over zich heen zien gaan. Ik heb zo’n goal niet vaak gezien. Misschien nog nooit live. Oftewel: waar de fuk heb jij het over zeg…
Ueda was ook 3x beter dan Gimenez vandaag. Die is technisch wel wat handiger en lijkt ook wat beter te communiceren ondanks de taalbarrière. Komen tenminste ideeen bij vandaan.
Je hebt voor de helft gelijk. Je vergeet even: absolute wereldpartij gespeeld door Bijlow en Wieffer. Er waren er daarna een paar best aardig en de andere die hun niveau inderdaad niet haalden.
Drie keer op rij als ik mij niet vergis… waarom doen we dit ook al weer?
Nog liever Stengs van zijn positie halen dan Dilrosun laten spelen? Ik begrijp dat niet.. Laat hem (Dilrosun) toch gewoon even knallen en dan kan je hem straks nog voor een leuke bedrag verkopen… echt beter dan Alireza en Stengs moet gewoon 10.
Ik vond Azarkan bij Utrecht trouwens best goed. Ik zie hem toch wel weer doorgroeien nar niveau Feyenoord…
Als je in de politiek zit, zeg je soms 18x o een dag hetzelfde. Grote verschil mey de politiek is dat mdgrdam gelijk heeft.
Je gaat 100% voorbij aan mijn punt. Dank toch voor je feedback over een ander punt.
Wat en waardeloze kop van dit artikel. Hij speelt geweldig in oranje en heeft eigenhandig Atletico het bos in gestuurd. Hij speelt championsleague met de mooiste club ter wereld in de gaafste stad… volgens mij heeft hij het allerhoogste al bereikt. Alleen het allerhoogste salaris… gaat het daar weer om?
Ik ben niet compleet **********, hoogstens voor de helft, maar ik begrijp het geen reet van.
Het lijkt mij toch wel erg irritant dat je constant vergeleken wordt met je broer. Het zijn twee totaal verschillende voetballers op verschillende posities. Het is precies even zinvol om hem te vergelijken met Van Persie die ook bij Arsenal heeft gespeeld.
Ik heb mijn grootste criticaster op het werk na jaren hartelijk bedankt voor zijn scherpte en het feit dat ik - altijd als hij aanwezig was - mij op en top moest presenteren in verschillende situaties. Ik heb mij dankzij hem enorm kunnen ontwikkelen, al was het nooit leuk. Het lijkt me toch een meer volwassen manier dan de manier van Dumfries.
Hij komt vast in oranje. Maar ik moet zeggen, van mij mag dat hele landenvoetbal afgeschaft worden. Het wordt weer een saai weekend en duimen dat er geen blessures volgen.
Haal minteh Er Uit
Ik was zo aan het zeiken na donderdag thuis dat ik het nu maar even hier doe. Snorrie!
Willen Minteh en Paxiao even de bal naar de juiste kleur spelen… hij mag ook in het doel, top!
Ik mag toch hopen dat Kroatie hem niet gaat opstellen. Dalijk zien we hem het hele seizoen niet meer…
Morgen 2 goals, onze nieuwe held!!
Waarom had welllenreuter geel? Had ik zeker even gemist?
Lol Maar ik zou wel voor een experiment zijn. Voetbal als sport is natuurlijk veel te statisch in ontwikkeling en wij toeschouwers ergeren ons aan meer dan de helft van de regels. Het onderwerp zuivere speeltijd duurt bijvoorbeeld nu ook al weer 5 jaar en het enige wat er verandert is, is langere extra tijd… conservatief is er ook een woord voor.
Ik geloof dat ik het niet met je eens ben… is dat zo bizar als je de buitenspelregel wilt laten verdwijnen? Of ben jij een dinosaurus die bang is voor verandering… Bij hockey is van de regel afstand gedaan. Het spel heeft zich niet zo ontwikkeld als waar jij bang voor bent.
Eens! Die eerste had hij van zijn collega uit Japan afgekeken ;-)
Ik zie Zerrouki niet meezingen en denk eerst: wat een pannenkoek. Daarna toch even een andere gedachte: Teleurstellend vooral voor wisselspelers zoals hij die gewoon minuten hadden kunnen maken en misschien zelfs 4 of 5 goals hadden kunnen maken tegen deze zwakke tegenstander… ik snap die teleurstelling wel dus van mij hoeft hij vandaag niet te zingen.
Oeps. Dom van mij zeg.