FR_666

FR_666

461

Laatste reacties

Precies dit. Gejank altijd van zulke figuren. Kinderen zijn snel verwend tegenwoordig. Zeker nooit de HCS tijden meegemaakt.
Ja ach waarschijnlijk kunnen ze zich al die geweldige tijden van weleer nog herinneren.... Toen we nog zwart wit tv hadden.
Je kent de standaard Feyenoord supporter toch? Hij zal al wel op een gammel krukje staan nu. Zeer korte termijn geheugens de de gemiddelde Feyenoord supporter.....
Precies man.....weet echt niet wat dat is met Feyenoorders en hun aangeboren fatalisme. Slaat echt nergens op. Kunnen alleen maar het negatieve benoemen. Is hoe je zegt 2 weken geleden werd het 3-1 voor Feyenoord en overal in de media waren ze lovend. Dat was dus toen een Masterclass van Slot voor Sarri?? En tegen Atleti? Ook toen hoorde ik alleen maar positieve geluiden overal over de speelstijl Kotsmisselijk word ik van zulke figuren joh.
Zeldzame onzin..... Feit is gewoon dat Slot daarin gelijk had en nu na de nodige trainingen en arbeidsuren heeft ook hij stappen gemaakt juist dankzij Slot.... Wat een bizar vreemde logica heb jij. Maar goed ook daar staan Feyenoord supporters bekend om helaas.
In tekst staat tegen celtic EN atletico. En in plaatje zijn 2 hokjes gekleurd. Dus nee gewoon 2 wedstrijden geschorst.
Papegaai....
Ach hij is weer terug....
Tuurlijk....we gaan dan wieffer wel misbruiken als centrale verdediger omdat we dan 5 miljoen extra kunnen cashen voor Trauner. Ben maar niet bang....zo gek zijn DtK en Slot echt niet hoor.
Ga slapen knullie
Ja wij maken ons druk over hunne, terwijl zulke figuren in onze eigen gelederen lopen...
Hoe kunnen er hier nou roepen dat niet beter had gekund?? Geef mij de groep van city of barca maar. Die hoeven zich niet echt in te spannen.
Ik vestig mijn hoop op mensen zoals jij die wel zelf kunnen nadenken. Veel van die enge papagaaitjes hier die elkaar nakwaken en proberen elkaar in negativiteit te overklassen. Maar dan wel weer als hardste juichen als de resultaten goed zijn. Bizar borderliner volk.
Dit is dit gele stuk ook. Een eigen mening. En dat mag wat hij is geen professional. Maar velen denken dat hij alwetend is en lopen dus klakkeloos achter zijn eigen mening aan zonder zelf na te denken. En zo ontstaat die tendensieuse sfeer om de club
Gewoon elkaar napraten. Over een aantal weken staan ze weer te juichen voor die spelers.
Dit slaat nergens op. Scouting is scouting. Je probeert nu te insinueren dat deze jongen ook op eigen houtje gehaald is zonder dat het door meerdere 'stations' is gegaan. Dat is gewoon volksmennerij.
Gewoon lezen. Transfervrij en zo'n jongen van 19 verdient geen miljoenen
Dus = bij
Welkom dus de huidige Feyenoorders. Blinde paniek bij minste of geringste.
Tuurlijk knul. Doe maar ff huilen. Ps: geen moeilijke woorden gebruiken als je ze niet in de context kunt toepassen.
Welk geld dan?
Treurig dat je het op deze manier denk te kunnen rechtlullen. Gelooft niemand.