FWfr

23

Laatste reacties

Jammer dat de kwaliteit alleen flink te wensen over laat
Alle drie voorlopig, gewoon rustig brengen. TW, Beelen en Lingr doen er echt niet voor onder
Zal een tussenjaartje worden vrees ik. Verder TW 1ste keeper en JB in de verkoop en dan de jeugd doorschuiven
Minder betrouwbaar, absoluut
Omdat hij niet achterin loopt te kloten zoals Bijlow? Hij brengt juist veel meer rust voor de verdedigers en hanteert veel vaker zijn goede lange bal. Plus zijn manier van uitkomen is meer wegroeien ipv dat heen en weer getik met de achterlinie.
Wat een gezeik joh. Juist op het beeld dat van achter het doel gemaakt is zie je dat duidelijk de bal opstuit op het moment van contact en daarna pas de voet geraakt word. Plus het is ook jezelf op de penaltystip leggen door je voet in de richting van een sliding te plaatsen. Je weet dat die gaat komen en op deze manier ook dat hij zeker pijn gaat doen.
Hij vergeet dat die wedstrijden allemaal nadat je net je halve team vervangen had gespeeld zijn. Ben benieuwd of hij uberhaupt speelt, ventje heeft een bek voor 10, maar is zelf altijd geblesseerd
Zeg maar gerust met regelmaat. Heeft nog geen feilloze wedstrijd op de mat gelegd
De kaart is op naam, maar hoevaak worden deze wel niet doorverkocht als je een wedstrijd niet kunt, of je laat een vriend op jouw kaart gaan
Snap niet hoe ze hem 1.1M xTV geven terwijl een Bijlow op 4.3M staat. Ik vind hem echt niet veel onder doen voor Bijlow. Plus hij is nooit geblesseerd.
Laat hem ajb zo veel mogelijk neuzen en lampjes opstellen, dan raken de onze tenminste niet geblesseerd
Zeker niet. Vond Wiefer niet slecht, maar ook niet heel sterk.