Jacco

Jacco

77

Laatste reacties

Super gedaan Lars! Je hebt met je enthousiasme meegeholpen aan deze mooie comeback.
Gewoon lekker doorgaan met deze goede selectie. Wij doen nu ineens net of het niets is. Vanuit het niets kampioen en winnen van AZ en er lonkt weer een prijs. Mijn jongste zoon is geboren in 2014 en weet niet beter dan dat Feyenoord alleen maar prijzen wint. Wij weten wel beter😂 positief blijven💪🏽❤️🤍🖤
Sterk aan de bal, schieten met zowel linker als rechterbeen, snel en ook nog een vrije bal in huis door zijn trap techniek.
Geruchten zijn er dat hij op de tocht heeft gestaan bij een lift.
En bij Vitesse 😀
Geertruida, Hartman en Wieffer brachten elan aan dit middelmatige Nederlands elftal. Trots op onze mannen❤️🤍
Waarschijnlijk was het ook zijn doel. Laten wij nu gewoon enthousiast zijn over deze drie punten.
Laten wij Feyenoord supporters gewoon blij zijn met Idrissi. Is een prima voetballer zet hij zijn vorm gewoon door dan schiet hij er +15 in en zorgt ervoor dat andere vrij worden gelaten. Scoort Giminez ook iets gemakkelijker. Dat negatieve gezeur altijd!
Helemaal eens! Wij kopen een middenveld met wandel tempo zonder diepgang en scorend vermogen vervolgens laten wij Symanski gewoon lopen.
Psv heeft vandaag terecht gewonnen. Slot hield zich keurig aan de wissel beurten om zijn spelers fit te houden. Daardoor kon je goed zien dat je nog wat spelers mist die nog komen. Ook zag je dat Geertruida de beste man op het veld was. Dus laten wij hem gewoon houden. Wieffer speelde heel middelmatig, maar ook hij komt er wel weer. Eventjes beide benen op de grond en volgende week weer de punten in Rotterdam houden. Ik heb vertrouwen in onze technische staf.
Geweldige aanwinst!
Misschien iets sneller een speler binnen halen. In plaats van andere clubs wakker schudden.
Te Kroese en Arend communiceren elke dag. Het komt echt wel goed. Tegen PSV hebben wij weer het beste team van Nederland op het veld staan.
Stel dat je inderdaad 2 miljoen moet betalen voor zo’n speler. Maakt ons weer kampioen is ruim 80 miljoen. Volgens mij is het niet zo moeilijk.
Kan er nu echt niemand rekenen? Stel Benfica verkoopt hem door voor 50000000 wat waarschijnlijk meer zal zijn krijgt Feyenoord nog 12500000. Is gewoon een goeie deal.
Als wij goed rekenen kan krijgt Feyenoord 30000000+20% van 120000000= 540000000. Dus 54 miljoen voor een speler waarop ik 1,5 jaar geleden zou vertrekken voor 8 miljoen, inclusief strik en brengen achterop mijn fiets. Laten wij gewoon blij zijn.
Reageer met veel verstand. Feyenoord is kampioen en de selectie heeft genoten. Wat er voor kan zorgen dat wij in pole position staan voor het nieuwe seizoen. Jammer dit verlies maar ons doel is hoger. ❤️🤍
Laten wij gewoon blij zijn dat onze Arend blijft. We zien het wel in 2026 nadat wij weer drie jaar op de Coolsingel hebben gestaan en bijna die tweede (onnozele) ster boven het logo krijgen.
Slot is slim en Tottenham is een trainers kerkhof. Arend blijft gewoon in Rotterdam en wacht op een andere uitdaging.
Mooie woorden van onze Arend ❤️🤍Nu eventjes snel het nieuwe contract tekenen. Kunnen wij daarna weer eventjes verder gaan met het genieten van Feyenoord.
Normaal gesproken maakte ik mezelf altijd druk als ik weer vuurwerk zag en een boete aan zag komen. Nu èèn groen rook potje ( ongelofelijk dom natuurlijk) maar vooral een leuke ludieke actie. De UEFA en de KNVB zien Feyenoord als een soort geldboom. Belachelijke boete!
Gio en onze Arend zijn beide helden. Al heeft onze Arend wel een manier van voetballen waar wij Feyenoorders al jaren over hebben gedroomd.
Een geweldige voetballer. Als je Arend en Szymański kan behouden voor Feyenoord, dan toon je ballen en weet heel Nederland dat wij mee blijven strijden om de landstitel. Zijn wij dan het München van Nederland?
Onze Arend gaat gewoon nog een jaartje blijven. Spelers verlengen het contract met in het achterhoofd: Lekker man volgend seizoen kampioen en overwinteren in de champignons league.