Lenpa

Lenpa

79

Laatste reacties

Ja succes! Roma heef lukaku erbij.. liefst zie ik die door een ander uitgeschakeld worden.
Wat een vreselijke kleur! Vanaf het begin al niet mooi gevonden.. plattegrond ziet er voor mijn gevoel ook rommelig uit.. tot nu toe is die witte het mooiste van dit seizoen imo.
Bergneus beste speler eredivisie volgens mij.. gaat echt helemaal nergens over. Hancko is onze beste speler.. hopen op de Kuip!
45 wedstrijden?! Voor mijn gevoel een stuk minder haha. Zegt genoeg over hoe onzichtbaar deze jongen is geweest tot nu toe.
Wat een geweldige Nick!
Hamer heeft zich wel stormachtig ontwikkeld! een transfer van 17,3 m, had ik niet verwacht.
Ik merk dat ik 1 van de weinig ben die baalt van de loting. Pot 2 kwam hoe dan ook een lastige tegenstander uit, maar we hebben uit pot 3 de lastigste geloot na Milan.. vorig jaar zijn we in Rome weggespeeld en thuis wonnen we met alle geluk van de wereld. Lazio zal gebrand zijn op revanche.. dan krijgen we uit pot 4 celtic, wat een prachtig affiche is en vind het lastig hun in te schatten qua niveau. Uit in Schotland word een heksenketel dat is een feit. Ik hoop van harte dat ik te pessimistisch ben en ...
Lekker losgaan op Guus en Kars! tijden zijn veranderd zullen we maar zeggen..
Is dat nog te betalen na Ivan en die Tsjech?
Is gewoon de trend de afgelopen jaren en alle clubs doen het. Vind het vervelender dat logo’s loskomen.
Ik was al vanaf het eerste moment dat castore genoemd werd al bang voor. Ook de deal vond ik niet zo smashing. Zullen het de komende jaren ermee moeten doen, helaas!
Ben ook nog geen fan van timber maar om hem meteen weg te doen? Zit nog wel rek in. Vond hem tegen Sparta eindelijk een beetje op niveau komen.
Zo! Klinkt niet verkeerd
Nou ben wel positief na de beelden! Lijkt op een pitbull die scherp voor de goal is. Kan prima opgevangen worden door Hancko en Sauer, misschien voor een mooi bedrag op te halen?
Olij
We hebben echt behoefte aan een paar mooie inkomende transfers!
Mensen zijn huiverig geworden door de Telegraaf, die meld dat wanneer Ivanusec en Idrissi gehaald worden Feyenoord klaar zou zijn.
Wanneer komt er een update over Ivanusec?
Ja pijnlijk! Moest daar meteen aan denken.
Zitten ze er nog 15 miljoen te laag! Te kloese aan zet.
Studiootje 1908 zou wel ff lekker zijn!
Ik weiger om bij een tegendoelpunt te juichen.. wat is dat nou weer voor iets raars? Was toen met Kuyt ook tegen Liverpool destijds. Ik ben meer supporter van Feyenoord dan van Kokcü.
Zie al dat het donkerblauwe broekjes zijn met witte sokken