MarcelN_FR

6

Laatste reacties

Ik denk dat Feyenoord best een hoop plezier kan gaan hebben aan Gijs.. ik vind 't een heerlijke no-nonsense voetballer, dat misstaat niet in de Kuip
Mijn eerste ingeving was Minteh.. maar Lingr zou wellicht ook goed kunnen.. in ieder geval de boel proberen gek te krijgen door veel door te wisselen in positie tussen de spits, 10 en de vleugels.. We hebben daar creatieve jongens lopen, laat ze dan vooral lekker creatief doen ;-)
Om ze vervolgens te loten in de CL 😅 Het onvoorstelbare was echter iets eventueel inkomends, naar wat ik begreep. Maar dan neem ik aan dat er ook wel een een substantiële speler uitgaand moet zijn eerst. Ik vermoed dat we redelijk klaar zijn op de markt nu…
En volgens mij is het nu ook mogelijk om de buitens en de 10 te laten rouleren. Standaard is ivanusec op links, Santi in de spits, Paixao op rechts en Stengs op 10. Je kunt nu gaan variëren door Stengs naar rechts te verplaatsen, Paixao naar links en Ivanusec op 10… klinkt prima!
En hoe mooi is t dat zo’n icoon de droom uitspreekt om hoofdcoach te worden van Feyenoord 1. Dit zijn mannen om als club heel zuinig op te zijn, omdat we voor elkaar nog zoveel kunnen betekenen. Goud waard!
Dat denk ik dus ook. Ik heb ook t vermoeden dat Aursnes z’n spel ook één van de redenen is dat Kokcu zich zo goed kon ontwikkelen afgelopen seizoen. Aursnes zorgde voor een stabiele factor op t middenveld.